• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    124
Ya maşallah ne güzel ek gıdada sorun yaşayan tek benim galiba.biz hala yemiyoruz sabah akşam özene bezene yemek yapıyorum ama asla ağzına bile sürmüyor sürdürmüyor.kasık çatal asla ağzına sokmuyor o yüzden ben hala yenidogan halindeki gibi 2 3 saatte bir besliyorum.onuda zorla yani genel olarak iştahsız bir bebek daha bir kaşık çorba içmedi 😭 illa bile beslenecek ondada yiyemiyor yani hersey yerde
En başından beri yiyeceklere çok hevesli (ama bizim yediklerimizr)😂 Blw ilerliyorum ondan mıncıklamasyı atmayı seviyor o sırs bende elimden geldiğince besliyorum.Bazen bir gün hiçbirşey yemiyor ama bazen de maşallah yiyor.Dığru düzgün emmediği için ek gıdasına özen gösteriyorum ama onu da yemese emmeyi iyice azaltırsa mamaya geçeceğim birde onu deneyelim 😆
Oto koltuğunda oturuyo mu sizinkiler eskisi gibi? Durduramıyorum artık oyuncak vs de işe yaramıyo illa kucağa gelecek
Ben ön koltuğun baş koyma kısmını çıkarttırdım eşime.Dışarıyı gördüğü içib oturma süresi uzadı kendim çıktım iki kere o şekilde çok az mızırdandı sadece.
Ben de 2 hafta oldu işe başlayalı. Sabah uyanınca emziriyorum. Süt iznim var 4 te çıkıyorum işten. Eve gelince babaannesi yeni çorba içirmiş oluyor biraz vakit geçince emziriyorum ama dediğin gibi kısa süre emiyor hemen kalkıyor öyle eski hevesi yok ek gıda ile baya doyuyorlar artık. Gece uyanmalarında meme arıyor tabi emziriyorum ama sanırım 1 yaşından sonra meme işi bitecek gibi.
İşe başlayan anneler 😔 Ah çok zor uykusuzluk.Mama ile destek veriyordunuz siz birde dimi.O şekilde mamayı kaç kez kaç ml içiyor bende mi başlasam diye düşünüyorum da memeyi sevmiyor bence bu çocuk😏

İşe başlayan anneler 😔 Ah çok zor uykusuzluk.Mama ile destek veriyordunuz siz birde dimi.O şekilde mamayı kaç kez kaç ml içiyor bende mi başlasam diye düşünüyorum da memeyi sevmiyor bence bu çocuk😏
Evet genelde akşamları 90ml mama veriyorduk bu aralar onuda bitirmiyor. Babaanneside gündüz mama vermiyor. 3 öğün ek gıda. Gece yine meme full emiyor. Ama uyanıkken memede 5 er dk duruyor sonra bırakıyor. Ek gıda ile doyduğunu düşünüyorum. Porsiyonları güzel bitiriyor 🧿 kilo alımıda iyi. Sanırım mamayı da bırakıcak. 🤷🏻‍♀️

maşallah kızlar ne güzel yiyo bebişler benimki hiç doğru dürüst bişey yemiyor ya biraz hasta gibi inşallah ondandır geçicidir ☹️ mamaya sardı aksine. kıyma vs gibi böyle minik sert pütürleri yemiyo ama kabak dolması içinde yemişti yoğurtla falan. şuan heralde biz bişeyden geçiyoruz anlamadım 😩 diş miş de yok 9 ayı bitirdi

Hep kendime hatırlatıyorum ben kardesımle aynımıyım değilim onlarda değil diyorum ama hep aynı tuzağa düşüyorum maalesef kızlarımdan biri birşey öğrenirken mesela en yakın örnek emekler pozisyondan kendi kendine oturmak biri bir hafta denedi denedi en son basardı yanı oncesınden haber veriyor ben bunun yapcam hazırla kendini diye diğer hiç çabalamadan isteyince hop yapıyor hiç yapmaya çalıstıgını görmüyorum ama bi gün bi bakıyorum yapmış biri tırmanarak ayağa kalkmak için on gündür çabalıyor iki gündür yapmaya basladı bide düşmemek için yavaş yavaş atıyor kendini yere inmek isteyince aşırı komik diğeri hiç çabalamadı ben eyvah hıc kalkmayacak galiba derken bugün bi baktım odaya girdiğimde konsolun yanında ayakta 🤔🤷🏼‍♀️ ben ne zaman eyvah bu çocuk yapmıyır bak diğeri yapıyor demeye başlasam sanki anlıyor merak etme bende yapıyorum der gibi yapmaya baslıyor 😅🤣
Yaa evet ikiz olunca ıster ıstemez kıyasa giriyoruz içten içe 😁 saglıkla büyüsün kuzucuklarımız😅

maşallah kızlar ne güzel yiyo bebişler benimki hiç doğru dürüst bişey yemiyor ya biraz hasta gibi inşallah ondandır geçicidir ☹️ mamaya sardı aksine. kıyma vs gibi böyle minik sert pütürleri yemiyo ama kabak dolması içinde yemişti yoğurtla falan. şuan heralde biz bişeyden geçiyoruz anlamadım 😩 diş miş de yok 9 ayı bitirdi
Diş bizde de yok. Bide Emeklemiyor. Sürekli ayakta durmak istiyor. Belimiz koptu onu tutcaz diye. Direk yürücek galiba 😅

Back
X