- 27 Nisan 2020
- 745
- 2.557
- 113
- 31
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #30.701
4.ay bir bitsin uyku eğitimi düşünüyorum aslında karşıydım uyku eğitimine ama ağlatarak eğitim değil de rutinler ve düzen oluşturma diyelim deneyeceğim bakalım Allah yardım eder inşallahBenim bebeğim de öyle maalesef. Gece iyi uykusu ama gündüzleri sizin gibiyiz. Çözüm bulunca buraya yazar mısın?
Benimki de sağdığım sütü biberonla bazen sonuna kadar içmiyor. Tatlı kaşığı ile içiriyorum, geçen kaşık almaya kalmadım, üşendim. Biberonun başlığını çıkarıp bardak gibi içirmeye çalıştım içti ki çay bardağı ile daha rahat içebilirdi.
Sütünü az miktarda çay bardağına koyarak içirmeye çalışabilirsin.
Alintilamadan görünmüyor bacimsuİg de şu hesapta güzel paylaşımlar var. Ben faydalanıyorum. Bi bakabilirsiniz..
https://www.instagram.com/anne.eslikcisi?igsh=MWZ6Y21nb2tybXNicg==
Şimdi oldu mu ?Alintilamadan görünmüyor bacimsuEki Görüntüle 3667482
Evvet görünüyor bakıyorum şimdi teşekkürlerŞimdi oldu mu ?
Yok değil, belirtiler başlar, çıkma süreci hızlı olur yavaş olur değişirKızlar diş için çok mu erken alt damakta beyaz bir kabartı görüyorum sanki
İlk çocuk heyecanı her şey bir an önce olsun istiyorumYok değil, belirtiler başlar, çıkma süreci hızlı olur yavaş olur değişir
Öyle hızlı gelip geçecek ki anlamazsin bileİlk çocuk heyecanı her şey bir an önce olsun istiyorumDişi çıksın otursun ek gıdaya geçsin
Dokuz ay boyunca seninleydi sadece seni bildi, güvendiği yerde olmak istemesi çok normal değil miKızlar bi de , oğlumun kilo alımı günlük 20 gram olarak kaldı anne sütü ile. Ben de sütüm azalır korkusu ile habire meme verip durdum habire. Yeter ki sütüm kesilmesin , zaten çok fazla kilosu yok diye düşündüm. Ama bu sefer de oğlum hep ama hep memede olmak , memede uymak istiyor. Emziği 3. Hafta vermeme rağmen, sadece uymadan önce ya da bazen anakucağında sallanırken ağzına alıyor ama o da canı isterse. Hatta son dönemde hiç istememeye başladı. Normalde babası da uyutabiliyorken artık sadece bende uyumak istiyor.
Sizce ileride bunun sıkıntısını çeker miyim? Daha küçük diye, hep istediği olsun güvende hissetsin diye uğraşıyorum, şimdiden bi şeyleri değiştirmeli miyim yoksa 3. Aydan sonra mı bi şeyler yapmalıyım
Kızlar bi de , oğlumun kilo alımı günlük 20 gram olarak kaldı anne sütü ile. Ben de sütüm azalır korkusu ile habire meme verip durdum habire. Yeter ki sütüm kesilmesin , zaten çok fazla kilosu yok diye düşündüm. Ama bu sefer de oğlum hep ama hep memede olmak , memede uymak istiyor. Emziği 3. Hafta vermeme rağmen, sadece uymadan önce ya da bazen anakucağında sallanırken ağzına alıyor ama o da canı isterse. Hatta son dönemde hiç istememeye başladı. Normalde babası da uyutabiliyorken artık sadece bende uyumak istiyor.
Sizce ileride bunun sıkıntısını çeker miyim? Daha küçük diye, hep istediği olsun güvende hissetsin diye uğraşıyorum, şimdiden bi şeyleri değiştirmeli miyim yoksa 3. Aydan sonra mı bi şeyler yapmalıyım
Uzun zamandır takip ediyorum çok huzurlu bir sayfa ve çooook bilgilendim tavsiye ederim ben deİg de şu hesapta güzel paylaşımlar var. Ben faydalanıyorum. Bi bakabilirsiniz..
https://www.instagram.com/anne.eslikcisi/
Bende bayadır takip ediyorumİg de şu hesapta güzel paylaşımlar var. Ben faydalanıyorum. Bi bakabilirsiniz..
https://www.instagram.com/anne.eslikcisi/
Ben doymadığını düşünürsem veriyorum. Günde 1 bazen 2 oluyor bazende hiç gerek duymuyorum. Doymadığını mızmızlık+az çişli bez olunca anlıyorum. Aç çocuk uyumuyo çişli bez çıkmıyo ve huzursz oluyo hiç durmuyor. Sadece kilo için mama verme bence.Kızlar merhaba, size birkaç soru sormak istiyorum.
Öncelikle , bebeğim biraz küçük doğdu, kilo olarak da kendi persentilinde normal sınırda ama alt sınırda. 2 ay 10 günlük sayılır.
sadece anne sütü veriyorum, mamaya başlama kararı aldım günde 1 ya da 2 kere vereceğim. Aptamil denedim, bebeğim de mukuslu kaka ve gaz yaptı. Ben de araştırınca hipp in keçi sütlüsünü buldum. Onu bugün ilk defa deneyeceğim inş oğluma iyi gelir.
Benim gibi anne sütü artı mama giden var mı? Günde kaç kere kaç cc veriyorsunuz, akşam mı veriyorsunuz gündüz mü ? Kilo alımını anne sütü ile nasıl etkiledi paylaşır mısını.z? Bir de hipp kullanıp memnun olan var mı?
Ve bunlara ek uyku, uyumakta süt yapıyor bebişin uyuduğunda sende uyuİnananın anlayabilmiş değilim süt konusunu. E bebekteki malt içeceklerden içtim, humana çayı içtim, bol su içtim ama bir fark yoktu. 4-5 gün kullanmadım sütüm arttı. Ama sanırım anca etkisini gösterdi içtiklerim. Ben anlık etkisi olur sanıyordum, meğersem sonradan faydası oluyormuş. Faydası olmuyor deyip bırakmayın, malt içecek alın ve humana çayı alın, hurma yiyin. Bir de bol su için. Bol sütlü günler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?