Popüler Konu 2026 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Ayyy canım inşallah değildir neye göre dış gebelik dedilerki acaba sonuçlaırn çıkınca haber ver
Kanama yok omuz kalça ağrusı yok artışım güzel diye biliyorum bulantı ateş vs hiç yok kasık ve bel ağrısı şuan belim ağrıyor çok dün betam 695 di bugün kesede görünmedi bu dönemde ağrı varsa bi dış gebelik olurmuş kan verdim bekliyorum sonucu yazarım lütfen dua edin benim için

İnşallah içini ferah tut hiç bişey olmaz benim ikinci gebeliğim bende de kasık ve bel ağrısı arada oluyor ilkinde de olmuştu hep, ağrısız gebelik olur mu bilemedim olan varsa söylesin kese daha küçük diye görünmemiştir inşallah her şey yolundadır

Şuan belirtilere bakaraktan kendi kendimi rahatşattım bende dıl gebelik olduğunu düşünmüyorum dediğiniz gibi inşallah gebelik sağlıklıdır ondandır gaz yada kabızlık olduğunu düşünüyorum Allah razı olsun yine yazarım sonucumı

Tabi yazarım canım sen nasıl öğrendin ilk betayi ne zaman verdin aynıyız ne güzel sat ne zamandi
Sat 7 Kasım ama geç yumurtladım ovülasyon testiyle takip ediyordum zaten klasik regle 6 gün kaladan test yapmaya başlıyordum her ay çok silik bir çizgiyle öğrendim 4 aralıkta o gün kan verdim 20 çıktı beta ikinci çocukta beta artışına felan bakmam daha rahat olurum diyordum ama öyle olmadı pek belirtim de yoktu Regl olacakmış gibi karın ağrısı dışında sen nasıl farkettin kaçıncı çocuk olacak kısmetse

Çok üzüldüm umarım değildir önceki betanız kaçtı 2 gün arayla

Maşallah Allah bağışlasın benim ilk olacak kısmetse canım, aynen ben de son üç dört gündür kasık ağrıları olunca acaba mi ki dedim ama hiç umudum yoktu hiç hem de.. adeti bekleyip hormon testi vermeyi bekliyordum dün bı ovulasyon deneyeyim dedim koyu çıktı akşam bir daha yaptım daha koyu çıkınca heyecan tavan tabi bende sabahi zor ettim ilk idrarla denemek için ve çizgi çıkınca çok sevindimm tabiki öncelik sağlıkla ilerlemesi daha kan bile veremedim ama inşallah vardır diye dua ediyorum duramadim bugün erken gebelik aldım akşam bir de onu yapayım dedim bendeki merak

Tabi canımmm o merak hep olur çok güzel heyecanlar inşallah sağlıkla gelsinler

Merhabalar Allâh hayırla sonuçlandırsın son durumunuz nedir. Benimde betalarım 2 aralık 90 , 4 aralık 281 , 6 aralık 695
İyimi sizce nasıl kese için hafta içini bekliyorum
Ben maalesef çok kötü bir süreç yaşadım ve gebeliğim sonlandı. Sizin sonuçlarınız iyi görünüyor. Yükselişi takip edip 1500 üstü olunca hekiminize danışın . Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun

Bel ve kasik agrisi normal diye biliyorum. Ama aşırı varsa bilemiyorum. Benimde kasik ve ara ara bel agrim oluyor. Gun asiri baktirdim surekli artiyordu. 695 de gorunmez zaten. Bence dış gebelik değildir panik yapmayin. Agri dis gebelik belirtisi degildir düzenli artışınz varsa

Suan nasilsiniz artışlarınız çok iyiymis. Neden boyle bir durum oldu Cok uzuldum

Suan nasilsiniz artışlarınız çok iyiymis. Neden boyle bir durum oldu Cok uzuldum
Bebek tüpte büyümüş en son 3300 lerdeydi. Dış gebelik. Bir önceki gebeliğimde 2 ay önceydi. O da dış gebelik dendi ama o rahim içinde görülmüştü sadece yeri güzel değildi. 3-4 ay içinde iki gebeliğim üzücü bi şekilde sonlandı. Psikolojim çok bozuk

Çok üzgünüm çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun hepimiz böyle şeyler yaşıyoruz insan o an hiç bitmeyecekmiş hep aynısı olacakmış gibi düşünüyor ama hiç öyle değil en azından gebe kalabiliyorsun bir sonraki sağlıklı olsun ve bebeğine kavuş inşallah peki neden ikisi de dış gebelik ihtimalinde oldu doktorun araştıracak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…