- 12 Ağustos 2023
- 579
- 742
- 33
- 27
allah size bu üzüntülerinizi unutturacak kadar güzel bir şekilde nasip etsin insallah yağmur hanımcım. gönül hüzünleniyor ama Allahın yardımı ve sabrı ile hepsi geçecektir insallah hepimiz benzer görünen farklı bir serüvendeyiz rabbım kolaylaştırsın <3Bebek tüpte büyümüş en son 3300 lerdeydi. Dış gebelik. Bir önceki gebeliğimde 2 ay önceydi. O da dış gebelik dendi ama o rahim içinde görülmüştü sadece yeri güzel değildi. 3-4 ay içinde iki gebeliğim üzücü bi şekilde sonlandı. Psikolojim çok bozuk
Merhaba planlı sezeryan mı düşünüyorsunuz yoksa zorunlu mu?Herkese merhaba
Ben yeni üye oldum. Ara ara girip takip ediyordum ama bugün doktor kontrolü de olunca artık kesinleşince üye olayım yeni arkadaşlar edineyim dedim
Bizim biraz sürpriz oldu. Hiç beklemiyorduk. Umarım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi
Benim tahmini doğum tarihi Ağustos görünüyor ama sezaryen olacağı icin temmuz da olabilirim o yüzden hem burayı hem temmuz annelerine bakıyorum
Aminn inşallah çok teşekkür ederimallah size bu üzüntülerinizi unutturacak kadar güzel bir şekilde nasip etsin insallah yağmur hanımcım. gönül hüzünleniyor ama Allahın yardımı ve sabrı ile hepsi geçecektir insallah hepimiz benzer görünen farklı bir serüvendeyiz rabbım kolaylaştırsın <3
Ayyyy çokk teşekkür ederim rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin size deetebrık ederımm daha once mesajlaşmıstık hamile oldugunuzu gorunce cok sevındım sağlıkla ilerlesinnn maşallahhh darısı basıma ve bekleyenlere olsun ınsallah <3
aminn allah razı olsunnnAyyyy çokk teşekkür ederim rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin size dee
Amin çok teşekkür ederim Rabbim sizede isteyenlere de nasip etsin aminBen maalesef çok kötü bir süreç yaşadım ve gebeliğim sonlandı. Sizin sonuçlarınız iyi görünüyor. Yükselişi takip edip 1500 üstü olunca hekiminize danışın . Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Evet artış a bakarsak gayet sağlıklı sanırım dendiği gibi gaz falan olunca panikledim doktorda öyle diyinceBel ve kasik agrisi normal diye biliyorum. Ama aşırı varsa bilemiyorum. Benimde kasik ve ara ara bel agrim oluyor. Gun asiri baktirdim surekli artiyordu. 695 de gorunmez zaten. Bence dış gebelik değildir panik yapmayin. Agri dis gebelik belirtisi degildir düzenli artışınz varsa
MaşallahCanim sat 3 kasim yazmissin ya o yuzden. Benimde 3 kasim sat. Tabii ki biliyorum benim 3. Gebeligim. İki cocuk annesiyim
Tuzlu çubuk kraker iyi gelebilir. Onun dışında bir ilaç var gebelikte bulantı için kullanılan burada isim vermek doğru olur mu bilmiyorum doktoruna sorup onu kullanabilirsin geceden içiliyor baya iyi geliyor bulantılaraKizlar size birsey sorcam 6 haftamdayim cok fena mide bulantim var hic birsey yiyemiom yedigimide cikartiyorum boyle yaptiginiz sizi rahatlatan birseyler varmi
Hayırlı olsun canım evet sen 2 günde bir kan ver değer 3000 olunca kese görünüyor o zaman da kadın doğuma randevu alırsınKızlar merhaba, öncelikle bebiş haberi alan ve isteyen herkesin rabbim gönlüne göre versinbenim de bat yarın,11 kasim son regl günüm. 2 Aralık'ta beta 1,18 çıkmıştı idrar testleri pozitif olduğu için dün tekrar kan verdim ve 24.6 çıktı akşam sol yumurtaligima sancı girdi çıktı. Onun dışında aşırı yorgun hissetme, göğüs ucu hassasiyeti var. Ama ben acilden direkt gidip kan verdim beni takip eden bir doktorum yok iki günde bir değerler yükselirse kadın doğuma mı randevu almalıyım sizce
Tsk ederim doktorla konuscam zaten ilac konusundaTuzlu çubuk kraker iyi gelebilir. Onun dışında bir ilaç var gebelikte bulantı için kullanılan burada isim vermek doğru olur mu bilmiyorum doktoruna sorup onu kullanabilirsin geceden içiliyor baya iyi geliyor bulantılara
Teşekkür ederim bitanem gruptaki hepimiz saglikla alalim kucagimizaMaşallahsağlıkla gelsin inşallah
İnsallah saglikli haberler aliriz. Lutfen banada yazin. Guzel dusunelim guzel olsunEvet artış a bakarsak gayet sağlıklı sanırım dendiği gibi gaz falan olunca panikledim doktorda öyle diyincemalum heycandan girip birsürü yorum okuyoruz olumlu olumsuz etkilenilebiliyor inşallah hafta içi keseyi görünce rahatlarım
Çok teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım evet sen 2 günde bir kan ver değer 3000 olunca kese görünüyor o zaman da kadın doğuma randevu alırsın
Yarın gitmeyi düşünüyorum yazarım inşallahİnsallah saglikli haberler aliriz. Lutfen banada yazin. Guzel dusunelim guzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?