Popüler Konu 2026 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
allah size bu üzüntülerinizi unutturacak kadar güzel bir şekilde nasip etsin insallah yağmur hanımcım. gönül hüzünleniyor ama Allahın yardımı ve sabrı ile hepsi geçecektir insallah hepimiz benzer görünen farklı bir serüvendeyiz rabbım kolaylaştırsın <3

Merhaba planlı sezeryan mı düşünüyorsunuz yoksa zorunlu mu?

Aminn inşallah çok teşekkür ederim

Amin çok teşekkür ederim Rabbim sizede isteyenlere de nasip etsin amin

Evet artış a bakarsak gayet sağlıklı sanırım dendiği gibi gaz falan olunca panikledim doktorda öyle diyince malum heycandan girip birsürü yorum okuyoruz olumlu olumsuz etkilenilebiliyorinşallah hafta içi keseyi görünce rahatlarım

Kizlar size birsey sorcam 6 haftamdayim cok fena mide bulantim var hic birsey yiyemiom yedigimide cikartiyorum boyle yaptiginiz sizi rahatlatan birseyler varmi

Merhaba kizlar bende bu ay araniza katildim 2 kasim sat ama 22 kasim da tup bebek transferi oldum henuz keseyi göremedik umarim her sey yolunda gider ve agustos annesi olurum

Kizlar size birsey sorcam 6 haftamdayim cok fena mide bulantim var hic birsey yiyemiom yedigimide cikartiyorum boyle yaptiginiz sizi rahatlatan birseyler varmi
Tuzlu çubuk kraker iyi gelebilir. Onun dışında bir ilaç var gebelikte bulantı için kullanılan burada isim vermek doğru olur mu bilmiyorum doktoruna sorup onu kullanabilirsin geceden içiliyor baya iyi geliyor bulantılara

Kızlar merhaba, öncelikle bebiş haberi alan ve isteyen herkesin rabbim gönlüne göre versinbenim de bat yarın,11 kasim son regl günüm. 2 Aralık'ta beta 1,18 çıkmıştı idrar testleri pozitif olduğu için dün tekrar kan verdim ve 24.6 çıktı akşam sol yumurtaligima sancı girdi çıktı. Onun dışında aşırı yorgun hissetme, göğüs ucu hassasiyeti var. Ama ben acilden direkt gidip kan verdim beni takip eden bir doktorum yok iki günde bir değerler yükselirse kadın doğuma mı randevu almalıyım sizce

Hayırlı olsun canım evet sen 2 günde bir kan ver değer 3000 olunca kese görünüyor o zaman da kadın doğuma randevu alırsın

Tsk ederim doktorla konuscam zaten ilac konusunda

İnsallah saglikli haberler aliriz. Lutfen banada yazin. Guzel dusunelim guzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…