• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Herkese merhaba🌸Ben de adet günüme bir hafta varken kasık ağrısı ile şüphelendim evde test yaptım silik çıktı . Sat 14 kasım . Dün akşam kan verdim beta hcg 119 çıktı. Doktoruma attım tekrar kan vermemi istedi artış takibi için haftaya da ultrason için gideceğiz inşallah herşey yolundadır . Güzel haber bekleyen herkes inşallah alır🙏

Progestan fitil kullanıyor musun? Benim ilk gebeliğimde ara ara kahverengi lekelenme oluyordu ben hemen progestan fitil yapıyordum o kesiyordu kahverengiyi ama günlerce sürmüyordu ama bildiğin kanama yaşayıp gebeliği sağlıklı devam edenlerde gördüm.. sen bol bol su iç bol dinlen doktorun tavsiyelerine uy ve içini rahat tut inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini 💖🙏
Yurtdışındayım doktoruma sordum ama erken dönemde hemen progesterone vermiyorlar anladığım kadarıyla. Akıntı ısrarcı değil gibi tek tesellim o. Çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olsun 💞🙏🏻

Kızlar benim gibi bat 6 kasım ya da yakin olan var mi?

Merhaba kizlar bende bu ay araniza katildim 2 kasim sat ama 22 kasim da tup bebek transferi oldum henuz keseyi göremedik umarim her sey yolunda gider ve agustos annesi olurum 🙂
Ben de 3 kasımda transfer oldum betam 14. Gün yükselmeye başladı kese embriyo yolk sac gözüktü ama kalp atışını duyamadık cuma tekrar gidicem sanırım geriden geliyor gelişimi son adete göre 8 haftalık

Ben de 3 kasımda transfer oldum betam 14. Gün yükselmeye başladı kese embriyo yolk sac gözüktü ama kalp atışını duyamadık cuma tekrar gidicem sanırım geriden geliyor gelişimi son adete göre 8 haftalık
Saglikla ilerlesin insallah benim sat a gore 5+3 olacak yarin dr kontrolüm var ınsallah kese ve yolk sac görebiliriz 🤲

Back
X