Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    7
En son geçen hafta doktora gittim. 9 haftalık oldum tam, sizce ne zaman gitmeliyim

Kızlar hiç yok mu yaaa kanama leke vs yok sadece ağrı duruyor geçiyor ama tamamen bitmiyor dün geceden beri devam ediyo komple tüm alt karnımda
Benimde aynı geceleri uyuyamıyorum perişan oldum vücut sürekli dinlenmek istiyor sıcaklık istiyor sıcak su torbası alıyorum artık yanıma sanki iyi geliyor asla çorapsız bile gezmiyorum iyice kafa gitti doktor randevum 2 hafta sonra ama dayanamam o kadar heralde böyle devam ederse

Haziran annesi olsana sen tecrübelerini bizimle paylaşırdin gondermiyoruz seni

Canım ben de öğretmenim söylemedim kimseye. Doğumdan sonra izin olayını nasıl yapmayı planlıyorsun. Ben eşime 2 sene ücretsiz izine ayrılırım diyince anksiyete krizine girdi
Bende öğretmenim ya ve kötü denk geliyor yaz tatiline gidiyor doğum izni. Doğum sonrası 16 haftaya çıkarsa çok iyi olur önceki 8 hafta da eklenir aralığa kadar kurtarır ama gelmezse Eylül sonu izin biter. Zor olacak :))

Su içme olayı bende de yok bu ara aşırı mide bulantısından su içemiyorum ve böbreklerim ağrımaya başladı. Tahlilde idrarda bakteri çıkmıştı zaten ama doktora kontrole gidemedim ki sıra yok diye. Yalnız şu prilam bulantı hapını gece yatmadan önce içeyim bi öyle deneyeyim dedim iki gündür biraz faydasını gördüm gibi bulantı açısından. En azından bugün su içerken midem çok bulanmadı. Ayy diyorlar ya hamilelik hastalık değil diye ben katılmıyorum ya hastalık gibi valla

Kızlar mide yanması için gaviscon şurup var dr bana şişe şişe de içsen çocuğa da sana da zararı olmaz demişti

Merhabalar beni de tabloya ekleyebilir misiniz 38 yaşındayım ilk gebeliğim aslında 5 senedir bebek sahibi olmaya çalışıyoruz 2 tane düşüğüm vardı 5+0 da keseyi gördük 7+0 dada kalp atışını duyduk tahmini doğum tarihi de 20.06. 2026

Valla katiliyorum ayni seyleri yasiyoruz uzerine dun bir de kanama ve sanci ile kendimizi acilde bulduk aklim cikti. Cok sukur kalp atisi gorduler bugun de epey azalmisti.

kızlaarrr bu kasım indirimlerinden bişeyler alıcak mısınız ya çok mu erken olur fiyatlar baya iyi düşerse alırım gibi düşünüyorum

Kızlar nolur şu mide bulantısına bi çözüm bulduk diyinya saat 5 ten beri içim dışıma çıkıyo varmı bi çare

Ben prilam dr kullanmaya başladım, bazılarında işe yaramış bazılarında ise yaramamıs ama bi sans vermek istedim, insanlıktan cıkmıstım ama iki gündür kendime geldim Allah’a sükür eskisi gibi yiyip içiyorum
Allah üretenden razı olsun, istersen bi doktoruna danıs ve sans ver, ben keske bu kadar bile durmasaymısım diyorum

Ben en son 7+4te gitmistim, et parcası gibi bir seydi, bir de dün gittim 8+5te inanamadım gördüğüm şeye
Eli kolu oynayan hareket eden bir seye dönüsmüs, kalbi falan duydugumda da cok idrak edememistim ama dün hareket eden ve nispeten bebek formunu almıs bi seyi görünce eve gidene kadar hüngür hüngür agladım
Yani demem o ki simdi kontrole gittiğinizde gördügünüz sey sizi gercekten hayrete sokacak, Allahın mucizesi

Allah su anda hamilelik yasayan herkese yavrularını saglıkla sıhhatle afiyetle kucagına almayı nasip etsin insallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…