• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    7
Ben prilam dr kullanmaya başladım, bazılarında işe yaramış bazılarında ise yaramamıs ama bi sans vermek istedim, insanlıktan cıkmıstım ama iki gündür kendime geldim Allah’a sükür eskisi gibi yiyip içiyorum
Allah üretenden razı olsun, istersen bi doktoruna danıs ve sans ver, ben keske bu kadar bile durmasaymısım diyorum 😬

Ben en son 7+4te gitmistim, et parcası gibi bir seydi, bir de dün gittim 8+5te inanamadım gördüğüm şeye
Eli kolu oynayan hareket eden bir seye dönüsmüs, kalbi falan duydugumda da cok idrak edememistim ama dün hareket eden ve nispeten bebek formunu almıs bi seyi görünce eve gidene kadar hüngür hüngür agladım 🥹
Yani demem o ki simdi kontrole gittiğinizde gördügünüz sey sizi gercekten hayrete sokacak, Allahın mucizesi ♥️

Allah su anda hamilelik yasayan herkese yavrularını saglıkla sıhhatle afiyetle kucagına almayı nasip etsin insallah
İsticem gidince dayanamıyorum artık 1 haftada 3 kilo vermişim.. İnşallah hapı verirde bazı doktorlar tuhaf vermiyolar bide benim alt yüksek tsh düşük ondan dolayıda vermeyebilir.. Allah hepimizin yardımcı olsun inşallah .. Hamileliği hasta gibi yaşamak değilde dolu dolu yaşamak nasip olsun
İnşallah sağlıcakla kucaklarımıza alıroz

Kızlar 6+1 olduk bugün kahverengi akıntım ara ara devam ediyor ve kokulu. Doktor sıkıntı yok dedi ama kokuyu yeni fark ettim. Sizce çarşamba 6+4 de bi kontrole gideyim mi ya? Normalde 10 Kasım pazartesi kalp atışına gidecektim 7+2 de

Öldüm öldüm dirildim bugün, beta vermeye gittim sabahtan en son 12857 çıkmıştı birde ondan önce sağlik ocağında verdiğin değer vardı o da 4 bün küsurdu bilirsiniz sağlık ocağında ki sonuçlar geç çıkar bu yüzden bu değerleein ikisi de aynı gün çıkmış gibi görünüyordu sistemde 😒 En son kan vermemin üstünden 3 gün geçince bi de yarını bekleyemedim hadi dedim gideyim en yakın hastanede vereyim; vermez olaydım. Bu seferde beta 10000 çıkmaz mı ağlaya ağlaya hastane yolunu tuttum. Meğerse benim yakın diye hittiğim hastanedekiler 12 binlik değeri görmeyip 4 binlik değere bakarak kafalarına göre bir değer girmişler 🙄 Çok şükür kendi hastaneme gittiğimde değer 28249 çıktı boşuna sinir stres oldum üzüldüm sabahtan beri ona yanıyorum :cry:

Öldüm öldüm dirildim bugün, beta vermeye gittim sabahtan en son 12857 çıkmıştı birde ondan önce sağlik ocağında verdiğin değer vardı o da 4 bün küsurdu bilirsiniz sağlık ocağında ki sonuçlar geç çıkar bu yüzden bu değerleein ikisi de aynı gün çıkmış gibi görünüyordu sistemde 😒 En son kan vermemin üstünden 3 gün geçince bi de yarını bekleyemedim hadi dedim gideyim en yakın hastanede vereyim; vermez olaydım. Bu seferde beta 10000 çıkmaz mı ağlaya ağlaya hastane yolunu tuttum. Meğerse benim yakın diye hittiğim hastanedekiler 12 binlik değeri görmeyip 4 binlik değere bakarak kafalarına göre bir değer girmişler 🙄 Çok şükür kendi hastaneme gittiğimde değer 28249 çıktı boşuna sinir stres oldum üzüldüm sabahtan beri ona yanıyorum :cry:
Neden beta verdiniz onu anlamadım zaten gayet yükselmiş

Kızlar 6+1 olduk bugün kahverengi akıntım ara ara devam ediyor ve kokulu. Doktor sıkıntı yok dedi ama kokuyu yeni fark ettim. Sizce çarşamba 6+4 de bi kontrole gideyim mi ya? Normalde 10 Kasım pazartesi kalp atışına gidecektim 7+2 de
Iciniz rahat etmeyecekse bi gidin isterseniz. Koku normalde regl zamanindaki gibi bi koku mu?

Su içme olayı bende de yok bu ara aşırı mide bulantısından su içemiyorum ve böbreklerim ağrımaya başladı. Tahlilde idrarda bakteri çıkmıştı zaten ama doktora kontrole gidemedim ki sıra yok diye. Yalnız şu prilam bulantı hapını gece yatmadan önce içeyim bi öyle deneyeyim dedim iki gündür biraz faydasını gördüm gibi bulantı açısından. En azından bugün su içerken midem çok bulanmadı. Ayy diyorlar ya hamilelik hastalık değil diye ben katılmıyorum ya hastalık gibi valla 🙈🙈
Kimine göre hastalık kimine göre değil. Bende hastalık gibi yaşayanlar arasındayım. Ama bunu kasıtlı olarak yapmıyorum eneejim buna yetiyor.

Kimine göre hastalık kimine göre değil. Bende hastalık gibi yaşayanlar arasındayım. Ama bunu kasıtlı olarak yapmıyorum eneejim buna yetiyor.
Öyle ya bazıları hiç belirti falan yaşamıyor. Bi arkadaşım anlatıyor arkadaşının adeti düzenli gelmezmiş hamile kalmış 14 haftalıkken falan öğrenmiş tesadüf üzeri o da dedim hiç mi belirti yaşamamış o vakte kadar 😆😆 bende çok yoğun neyse azalıyor sonra en rahatı 2. Trimester yani ilkinde öyleydi bu da öyle olur umuyorum :)

Aynı şeyi yaşadım, gittim doktora progestan verdi. 1 hafta kullandım, lekelenme geçti. İçinin rahat etmesi ve önlem için git canım bence

Aynı şeyi yaşadım, gittim doktora progestan verdi. 1 hafta kullandım, lekelenme geçti. İçinin rahat etmesi ve önlem için git canım bence
Bana da doktor duphaston yazmıştı aktif kanama ağrı yoksa duphastondan devam dedi. Bu gideceğim yeni doktor ilk kontrolde başka bir hocaya gitmiştim. valla çarşamba gideceğim galiba canım ya içim rahat etmicek gibi yoksa

Bence lekelenme varsa gitmenizde fayda var. Kalp atışıda duyulabilir
Henüz hastane randevusu alamadım daha öncesinde de bir kürtaj ve bir dış gebelik geçirdiğim için 2 günde bir kan veriyorum canım henüz kese kalp atışı görmedim
Zaten beta 3-4 binlerde kese görülüyor. Kese görüldükten sonra kan vermeye gerek kalmıyor bence randevu alıp ultrasona girin canınıza yazık bukadar kan vermeye gerek yok

Henüz hastane randevusu alamadım daha öncesinde de bir kürtaj ve bir dış gebelik geçirdiğim için 2 günde bir kan veriyorum canım henüz kese kalp atışı görmedim
Kendinize yazik etmeyin bence kan vererek artik bir sey saptayamazsiniz. Bu hafta randevu alinda bi bakin bebginize

Bu de
ferlerle görürsün zaten çok güzel artmış inşallah hayırlı haberler alırsın canim

Bence lekelenme varsa gitmenizde fayda var. Kalp atışıda duyulabilir

Zaten beta 3-4 binlerde kese görülüyor. Kese görüldükten sonra kan vermeye gerek kalmıyor bence randevu alıp ultrasona girin canınıza yazık bukadar kan vermeye gerek yok

Kendinize yazik etmeyin bence kan vererek artik bir sey saptayamazsiniz. Bu hafta randevu alinda bi bakin bebginize
Kuzum randevu bulamıyorum çok fazla randevu açmıyor o da dolu şuan özele gidicem ama kalp atışını da duymak istiyorum o yüzden bi kaç gün daha geçsin en azından diyorum

Back
X