- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #3.121
Benden de istedi baya toxo anti vs ama 8 bin çıktı fiyat 2 tüp kana o parayı veremicem valla kağıtları aldım
evet ben özel hastaneye gidiyorum bu testler dışında daha 20 küsür parametreye bakıldı. 3 testi karşılamıyodu 4.500 tl verdim sağlık sigortamda var 6-7 tüp kan bide idrar testi verdimBu testler özel hastanemi yapıyor sadece bana devlette hem kan hem idrar testi yapildi 4 tüp kan aldılar bu teslter ne ile alakalı acaba
Tesekkur ederiz emeginize saglikKIZLAR @sano ADLI KULLANICIYI TABLODAN ÇIKARTIYORUM KİMSENİN KİMSENİN HUZURUNU BOZMAYA SÜREKLİ GEÇMİŞE YÖNELİK LAF SOKUP ORTAMI BOZMANIN ANLAMI YOK GRUBA YAZACAĞI BİR TEK YORUMDA KENDİSİNİ YENİDEN ENGELLEYECEĞİM.BİLGİNİZE
Baslangic icin yapiliyor hepsi canim. Bende baktim transfer oncesinde yaptiklarinda varmis hep bugun doktorum istemisti benimdeevet ben özel hastaneye gidiyorum bu testler dışında daha 20 küsür parametreye bakıldı. 3 testi karşılamıyodu 4.500 tl verdim sağlık sigortamda var 6-7 tüp kan bide idrar testi verdim
Yapiliyor galiba devlette de onceki gruplarda gormustum. Ikili test dedigi bir kac ayrinti var ultrasonda o bir de kan testi ile risk analizi yapiliyor aslindaİkiliyi devlette yapılıyormu onuda ben bilmiyorum bilgisi olan paylasabilirmi acaba devlet ve özelde
sonra başka kan tahlilleri istenecek mi acaba bilgisi olan var mıBaslangic icin yapiliyor hepsi canim. Bende baktim transfer oncesinde yaptiklarinda varmis hep bugun doktorum istemisti benimde
Doğum teminatı yaptırmış mıydın sigortanda var mıydı yanievet ben özel hastaneye gidiyorum bu testler dışında daha 20 küsür parametreye bakıldı. 3 testi karşılamıyodu 4.500 tl verdim sağlık sigortamda var 6-7 tüp kan bide idrar testi verdim
Daha sonra galiba ilk trimestr bitince idrar testi de varsonra başka kan tahlilleri istenecek mi acaba bilgisi olan var mı
sigortamda vardı evet eşimin çalıştığı şirket bana da sağlık sigortası yaptırdı o kapsıyor doğumu ancak muayene ve tahliller 5er adettiDoğum teminatı yaptırmış mıydın sigortanda var mıydı yani
onu benden dün de istediDaha sonra galiba ilk trimestr bitince idrar testi de var
Benim aralıkta yenileniyor geçen yıl sigortacım demişti bu yıl yaptırırsan 1 yıl sonra kapsama giriyor diye öyle diyince bende bu yıla doğum planladığım için işime yaramaz diye düşündüm sonra ocakta şirket 1 yıldan 6 aya çekmiş bekleme süresini o da bana bildirmeyi unutmuş şimdi de iş işten geçmiş oldu tabi çok pahalı hepsi ya muayene 1800 testler 4-10 arası doğum 70-80 burdaki devlette çok kötü nasıl ilerleyecek bilmiyorumsigortamda vardı evet eşimin çalıştığı şirket bana da sağlık sigortası yaptırdı o kapsıyor doğumu ancak muayene ve tahliller 5er adetti
Ayy cok kotu denk gelmis. Hangi sehirdesiniz ki?Benim aralıkta yenileniyor geçen yıl sigortacım demişti bu yıl yaptırırsan 1 yıl sonra kapsama giriyor diye öyle diyince bende bu yıla doğum planladığım için işime yaramaz diye düşündüm sonra ocakta şirket 1 yıldan 6 aya çekmiş bekleme süresini o da bana bildirmeyi unutmuş şimdi de iş işten geçmiş oldu tabi çok pahalı hepsi ya muayene 1800 testler 4-10 arası doğum 70-80 burdaki devlette çok kötü nasıl ilerleyecek bilmiyorum
Tekirdağdayım canım ama merkezde değil ilçedeyimAyy cok kotu denk gelmis. Hangi sehirdesiniz ki?
Anladimm Allah kolaylik versinn jnsallah gonlunuze gore bir doktor bulursunuz nasilsa daha vakitte varrTekirdağdayım canım ama merkezde değil ilçedeyim
Nerdesiniz bende ilçedeyimTekirdağdayım canım ama merkezde değil ilçedeyim
Allah sabir versin canim cok uzuldumKızlar size bu akşamda ben veda etmeye geldim bebeklerim ikizmiş ve kalp atışları yok…perşembe günü son kez bakılıp alıncak ve doktor genetiğe göndericeğini söyledi hakkımızda hayırlısı böyleymiş doktorum kromozom bozukluğu olışuyo bebekte bu yüzden sağlıksız olduğunu düşünüyor bana pgt tüp bebek önerdiler
ay sormayın doktorum hızlı demekkiMassallah epey ondesiniz
cok gecmis olsun rabbim size sağlıklı huzurlu iyi huylu hayırlı evlatlar nasip etsin en yakın zamanda inşAllah. Allah sabır versinKızlar size bu akşamda ben veda etmeye geldim bebeklerim ikizmiş ve kalp atışları yok…perşembe günü son kez bakılıp alıncak ve doktor genetiğe göndericeğini söyledi hakkımızda hayırlısı böyleymiş doktorum kromozom bozukluğu olışuyo bebekte bu yüzden sağlıksız olduğunu düşünüyor bana pgt tüp bebek önerdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?