• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
Burda 2 hastane var ikisinde de yok
sigorta şirketlerinin gebelik başlayınca yapılan sigortaları oluyor onu araştır bir de istersen. Ben 46 bintl ye geçen şubatta anadolu sigortaya yaptırmıştım. şuan benim tüm kan testlerim muaynelerim hepsi karşılanıyor ilk 6 ayı geçtiği için. şubatta tekrar yaptıracağım doğumu da kapsasın diye.

Teyzeler günaydınnnn
10+3 kontrolünden çıktık az önce
Abisiyle gittik, o da anlamış gibi nasıl hareket etti anlatamam 🩷 ellerini hep oynattı
Acaba cinsiyeti ne ya, merak etmeye başladım 😂
Maşallah 🙏🧿🧿🧿🧿 inşallah hep böyle güzel haberler alalım ❤️ bişey sorablirmyim özel hastane ultrasonu mu devletmi çok net gözüküyor cunki

ay 2 gündür içiyorum ama çok bi faydasını göremedim o tahrişlik hissiyatı devam ediyo, parol falan içsem acaba etki eder mi?
parol parasetamol içeren ilaçlardan biriymiş hamilelikte kullanımda bebekte otizmi destekliyormuş. Bir araştırın tabi siz de bence çok gerekli olmadıkça kullanmamaya özen gösterin.

Kızlar düzenli olarak ne kullanıyorsunuz? Doktor folik asit d vitamini verdi. İmom Kullanıyorum vitamin olarak ama d vitaminini almadım daha. Progesteron fitil verdi günde iki defa dedim ama ben bir kere kullanıyorum

Kızlar düzenli olarak ne kullanıyorsunuz? Doktor folik asit d vitamini verdi. İmom Kullanıyorum vitamin olarak ama d vitaminini almadım daha. Progesteron fitil verdi günde iki defa dedim ama ben bir kere kullanıyorum
ben coraspirin Dvitamini damlası folik asit Troid ilacı Enox Kan sulandırıcı iğne şuan böyle devam ediyorum sürece haftaya kontrolüm var.

Progesteron fitili leken yada kanama alanın varmı o yüzden vermiştir yada tüp bebekle hamileysen mutlaka doktorun dediği şekilde kullanmalisin

Progesteron fitili leken yada kanama alanın varmı o yüzden vermiştir yada tüp bebekle hamileysen mutlaka doktorun dediği şekilde kullanmalisin
Normal yolla hamile kaldım herhangi bir kanama lekelenme de yok. Bir çocuğum daha var 2 yaşında onu kucağına alır indirirken falan risk olmasın diye verdi. O yüzden iki defa kullanmak çok fazla geldi çok uyku yapıyor malesef

ocean mummy, tiroid ilacı ve progestan fitil kullanıyorum. kanama leke yok ama kasık ağrılarım oluyo diye doktor kullanmaya devam edelim dedi. günde 2 kullanmaya özen gösterin. Vajinal olarak uygulayın yan etkileri azalıyor o şekilde

Selam kızlar bugün kontrol vardı her şey yolunda Serklaj sonrası da problem yaşamadım şükür. İkili tarama yaptırdık. 11+4 🥹🥹 el bile salladı 🤣🤣 doktorum d vitamini magnezyum verdi ek olarak

Eklentiler

• IMG_2128.webp
    IMG_2128.webp
    35 KB · Görüntüleme: 29
Selam kızlar bugün kontrol vardı her şey yolunda Serklaj sonrası da problem yaşamadım şükür. İkili tarama yaptırdık. 11+4 🥹🥹 el bile salladı 🤣🤣 doktorum d vitamini magnezyum verdi ek olarak
Maşallah bebise🧿🥰🙏Allah'ım esirgesin bugün güzel haberler alıyoruz çok şükür ❤️

Kızlar bugün sağlık ocağına gittim doktor şu an organ oluşumu olduğu için parolu bile çok zorda kalmadıkça atma dedi kimyasal her şeyden uzak durmaya çalış oje vs bile sürme dedi.

Çok üzüldüm. Bu ikizler tüp bebekmiydi. Rabbim size en kısa hayırlı zamanda sağlıklı evlat nasip etsin
Değildi hepimiz şok olduk nasıl olabildi ve kalp atışı alamadık hem sevindik hem üzüldük sonrasında yarın alıcaklar son kez kontrol edip

Back
X