- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #3.181
ChatGPT eTeyzeler günaydınnnn
10+3 kontrolünden çıktık az önce
Abisiyle gittik, o da anlamış gibi nasıl hareket etti anlatamamellerini hep oynattı
Acaba cinsiyeti ne ya, merak etmeye başladım
Nub teorisine göre kızTeyzeler günaydınnnn
10+3 kontrolünden çıktık az önce
Abisiyle gittik, o da anlamış gibi nasıl hareket etti anlatamamellerini hep oynattı
Acaba cinsiyeti ne ya, merak etmeye başladım
Ya normalde 1 Haziran doğum tarihim, ama sitede olan tahmini doğumu 1 Haziran yapınca 12-13 hafta gösteriyor, haftası tutsun diye onu elle yaptım
canım ne oldu kontrolün nasılsın?kızlar yarın kontolüm var sizden dua istemeye geldim inşallah kanama alanın bitmiş der risk kalkar
Şimdi oldu yoksa bak gene tribe girecektimYa normalde 1 Haziran doğum tarihim, ama sitede olan tahmini doğumu 1 Haziran yapınca 12-13 hafta gösteriyor, haftası tutsun diye onu elle yaptımbenim sat 25 Ağustos kuzu, ultrasona göre 2 gün öndeyiz öyle. Herhalde mayıs ortasına kayarız biz
Hahaha yok canım evham yapmaŞimdi oldu yoksa bak gene tribe girecektimbenim bebiş mi küçük diye şuan sitedede düzeldi
Yok ya gitme oraya burda kalHahaha yok canım evham yapmaben kaymasın diye elimle düzelttim aslımda mayıs grubuna da yazmam lazım tablo için erteliyorum
mayıs ikizleri olacağına haziran ikizleri olsun boşverinYok ya gitme oraya burda kalboşver mayısı ne işin var elin Mayıs ayında
Cogu arkadas da var kahverengi icin cok normaal diyorlar. Doktorunuzun tavsiyelerine uyun zamanla gececek insallahkızlar kahverengi akıntım 2 haftadır az az da olsa devam ediyor. progestan verdi dr. kanama alanın yok dedi kalp atışını duyduk haftasıyla dda uyumlu gidiyor ama endişeliyim bu durumdan. benim sorunumu yaşayan var mı aranızda?
bolca su için dinlenin ayaklarınızın altına yastık koyun. eğilip kalkarken dikkat edin inşallah en kısa zamanda geçerkızlar kahverengi akıntım 2 haftadır az az da olsa devam ediyor. progestan verdi dr. kanama alanın yok dedi kalp atışını duyduk haftasıyla dda uyumlu gidiyor ama endişeliyim bu durumdan. benim sorunumu yaşayan var mı aranızda?
yavrummmm kuzum minicik fınfıkkkk ya masallah masallah ayyy cok güzelllllO zaman bi fotoda bizden gelsiinn
7+5iz şuanDoktor kontrol için 2 hafta sonra bir daha çağırdı. Sonra ayda bir çağırıcam seni dedi. Minik ahududum orada duruyor Alt karnımda ağrılar olduğu için progestana devam ettiriyor. Sizinde devam mı ağrılar
Maşallah diyelim nazar değmesin sayfamıza kem gözlerden korusun inşallahkızlar arka arkaya güzel resimler gelince grubun havası değişti ya bi enerji geldi sankiiiiii maşallah güzel anneler. darısı randevu gününü bekleyenlere
Yaa massallah guzel guzel yatip buyusun oradaO zaman bi fotoda bizden gelsiinn
7+5iz şuanDoktor kontrol için 2 hafta sonra bir daha çağırdı. Sonra ayda bir çağırıcam seni dedi. Minik ahududum orada duruyor Alt karnımda ağrılar olduğu için progestana devam ettiriyor. Sizinde devam mı ağrılar
masaşşah ya bugun baya güzel haberler geldi peşpeşe masallah tekrar kontrole ne zaman çağırdı. ?Benim de bugün kontrolüm vardı 7+0 çok şükür kalp atışını duyduk ay çok heyecanlıydı
ayy evet yatsın büyüsün ben çekerim onun belirtilerini, gerçekten onun o pıt pıt kalbini duyunca tüm o çekilen zorlu belirtileri unuttumYaa massallah guzel guzel yatip buyusun orada
çok güzeldi dimi Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinBenim de bugün kontrolüm vardı 7+0 çok şükür kalp atışını duyduk ay çok heyecanlıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?