• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
Kontrole gıttım bende kanama alanı hala duruyor haftaya tekrar cagırdı ıgnelere devam kalp atısını hareketını gordum mınıcık ama hareketı var vok guzeldı 8+6 olduk bugun kanama alanının olup leke gormem kotu ama bahaneyle herhafta bebısı goruyorum oda tesellım

Kızlar selam tüp bebek ile hamileyim 8. Haftam tüp bebek ile gebe kalanlar progestanı ne zaman kesti? Bana 11. Haftada son dedi. Ayrıca kan sulandırıcı kullanmıyorum transferimin 9. Günü kanamam olmuştu o zaman kesmişti üstünden 28 gün geçti bir daha kullanmadım doktora da sormayı unuttum kullanmam gerekiyor mu acaba bilgisi olan var mı
Benimde kanamam oldu o gun kesti sonra da baslatmadi kan sulandiricilari. Progestanlara 12.haftaya kadar devam dedi. Estrofemi de bu hafta bitiriyoruz

Bugün gittim minnoşumı görmeye. Tabiki hastanemi değiştirdim. Maşallah öyle ilgilendi ki doktor benimde milim milim anlattı gösterdi çok şükür iyi doktora denk geldim. Çarşaf çarşaf junıorun resmini verdi tekrar kan aldı anlattı. Öyle mutlu hissettim ki.
ay çok sevindiimm 🩷 evet doktor çok önemli ya inşallah doktorunuzla süreciniz çok çok iyi geçer

Kızlar 7.haftadayim .bugün ayaktayken sol kasikta agri oldu gun içinde de ara ara sürdü. Uykudayken de kasiklarim ağrıdı. Duphaston yazmıştı onu içsem mi sizce

Kızlar 7.haftadayim .bugün ayaktayken sol kasikta agri oldu gun içinde de ara ara sürdü. Uykudayken de kasiklarim ağrıdı. Duphaston yazmıştı onu içsem mi sizce
DUzenli kullanin diye yazmamis miydi doktorunuz ? Yani agrilar oluyor cok uzun sure ayakta kalmamaya calisin bence

kızlar kahverengi akıntım 2 haftadır az az da olsa devam ediyor. progestan verdi dr. kanama alanın yok dedi kalp atışını duyduk haftasıyla dda uyumlu gidiyor ama endişeliyim bu durumdan. benim sorunumu yaşayan var mı aranızda?
bende var hatta sizinle konuşmuştum lekelenmem var diye ama benim de lekelenme bitmedi, kontrolüm de pazartesi yine de
kanama alanı yoksa sorun yoktur bence

Benim lekelenmem oldu 2 gün. O süreçte oksapar I bıraktım. Ama sonra hemen başladım. Dün doğuma kadar kullanacaksın dedi doktorum. Siz de doktorunuza bir sorun isterseniz
Teşekkür ederim her anım endişeyle geçiyor bu süreçte 3 ayı sağ Salim atlatırsak inşallah korkularım da biter heralde 🙏

Benimde kanamam oldu o gun kesti sonra da baslatmadi kan sulandiricilari. Progestanlara 12.haftaya kadar devam dedi. Estrofemi de bu hafta bitiriyoruz
Öyle mi geçmiş olsun sizede. Estrofemi 10 gün önce kesti bende keseyi gördükten sonra. Kalp atışından sonra da Progestan 3 hafta kullan dedi kan sulandırıcı unuttum sormayı bişeyler okudukça endişeleniyorum yarın tekrar soracağım teşekkür ederim

Öyle mi geçmiş olsun sizede. Estrofemi 10 gün önce kesti bende keseyi gördükten sonra. Kalp atışından sonra da Progestan 3 hafta kullan dedi kan sulandırıcı unuttum sormayı bişeyler okudukça endişeleniyorum yarın tekrar soracağım teşekkür ederim
Cok haklisiniz hepimiz tedirginiz insallah gececek bu zamanlar saglicakla

Back
X