• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
ayy cok geçmiş olsun. tüh ya rabbbim yardım etsin dr unuza hemen danışsaydınız. Tansiyon aleti var mı evde bi kontrol etseniz kendinizi şimdi nasılsınız ?
Ölçtüm canım 7/6 çıktı doktorum bi 20 dk uzan geçmezse gel dedi biraz uzandım işte elimi yüzümü falan yıkadım yavaş yavaş yükselmeye başladı 10/8 şuan
Çok geçmiş olsun benimde gebelikten önce hep tansiyonum düşerdi ama çok şükür şuan iyiyim birde benim kan şekerim düşerdi inşallah sorunsuz atlatırız bu dönemi
Benimde tam tersi hiç tansiyon ne bilmezdim oğlumda 15-16. Haftalarda bi başladı bi düşüyor bi yükseliyor hatta bigün yalnızdım yine yükseldi çıkamadım evde ambulansı aradım götürdüler ilkinde çalışıyordum aktif olarak onunda etkisi diye düşünürdüm ama alakası yok sanırım çok kötü bişeymiş ama tansiyon allah kimseye vermesin

Ölçtüm canım 7/6 çıktı doktorum bi 20 dk uzan geçmezse gel dedi biraz uzandım işte elimi yüzümü falan yıkadım yavaş yavaş yükselmeye başladı 10/8 şuan

Benimde tam tersi hiç tansiyon ne bilmezdim oğlumda 15-16. Haftalarda bi başladı bi düşüyor bi yükseliyor hatta bigün yalnızdım yine yükseldi çıkamadım evde ambulansı aradım götürdüler ilkinde çalışıyordum aktif olarak onunda etkisi diye düşünürdüm ama alakası yok sanırım çok kötü bişeymiş ama tansiyon allah kimseye vermesin
Cok gecmis olsun tansiyon da gebelikte cok onemliymis lutfen takip edin kendinizi

canım tuzlu ayran falan içmeye çalış biraz yükselt tansiyonunu

Insallah gercekten biraz perisan oldum su icmeyi bisiler yemeyi cok ozledim❤️‍🩹 sen iyisin dimi
Ben iyiyim canım çok şükür hamilelik yan etkilerini yaşamıyorum çok şükür inşallah sizdede tez zamanda geçer çok zordur eminim yemek yiyememek halsizde olursun

Cok cok geçmiş olsun yükslmesi için ne yapmak gerekirmiş. bişi dedi mi peki
Tuzlu ayran tuzlu su falan diyor işte bi 20 dk uzan diyor elini yüzünü yıka su tüket normal şeyler söylüyor 20 dakikaya bunları yapıp toparlamazsan gel diyor
canım tuzlu ayran falan içmeye çalış biraz yükselt tansiyonunu
Bende yoğurt türevi şeyler tüketemiyorum ya ayran peynir yoğurt vs hiç yok bende tuzlu su içtim artık

Ben iyiyim canım çok şükür hamilelik yan etkilerini yaşamıyorum çok şükür inşallah sizdede tez zamanda geçer çok zordur eminim yemek yiyememek halsizde olursun
Cok sukur canim kimse bu kadarini yasamasin gercekten insani cok yoruyor🥲 pitirciklar hemen buyuse de kendimize gelsek birazcikk Allahtan ara tatile denk geldi biraz da evdeyimm

Tuzlu ayran tuzlu su falan diyor işte bi 20 dk uzan diyor elini yüzünü yıka su tüket normal şeyler söylüyor 20 dakikaya bunları yapıp toparlamazsan gel diyor

Bende yoğurt türevi şeyler tüketemiyorum ya ayran peynir yoğurt vs hiç yok bende tuzlu su içtim artık
peki canım domates falan yiyebilir misin biraz bol tuz dök tuzlu kraker vs biraz kendini zorlayıp

Kızlar yardım lütfen ben ilk kontrole 5+3 de gittim kese 7mm ydi ultrasonda 5+0 olarak hesaplandı doktor normal dedi sonra 6+4 de gittim kese 11.70 mmydi 6+0 ile uyumlu dedi doktor yolk sacı gördük bebeği ve kalp atışını duymadık. 9 gün sonra 7+6 da bugün tekrar gittim embriyoyu gördük 3.5 mm ama doktor 6+1 ile uyumlu kalp atışı yok dedi %60 olumsuz çarşamba yine gel bakalım dedi hiç bir şey anlamadım ben geç döllenme olsa başından beri öyle çıkmaz mıydı? Kafam çok karıştı

Kızlar selam umarım hepimizin süreci güzel bir sekilde devam eder ben sey sormak istiyorum size anne yanı olarak ne alıcaksınız benim ev,m küçük ve bebişe ait bir oda yapamıcam ufak bir sifonyer ve yatak alıcam
park yatakların görüntüsü acıkcası cok hosuma gtmiyor sizce nasıl bi şey almalıyım beni bir süre götürebilicek bir sey almam lazım örn:1 yasına kaadar falan

Back
X