- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #4.421
Sabah yarim aksam yarim dedi bana ama sabah 1 ictigimde oldu. Cok gecmis olsun sizede ve kabizliga dikkat edin gercekten baska bir sorun oluyor cunkuSabahları 1 tane dedi bana öyle mi içiyorsunuz şu bulantım geçsin de kabızlığı hallederim çok kötü oldum
Tamamlayıcı sağlık sigortası mı var sizin de? Benim de doğum teminatlı tss var. İkili taramayı vs karşılıyor mu bu durumda?Doğum paketinin icinde ikili test var zaten parasını odemisim o yüzden onda bir problem çıkarsa Allah korusun o zaman fetal yaptirirum diye dusundum bende
Hiç kullanmadımprogestan kullanıyorsanız o da mide bulantısı yapıyo
sebzeye sulu yemeklere çorbalara hasret kaldım gerçekten yiyebildiğim 2-3 şey var onun dışında hep katı şeylerHiç kullanmadımAllah yardımcımız olsun ya tam bulantılar geçti diyorum arada bir yokluyor, diyetisyene başlamayı düşünüyorum sağlıklı beslenmek için ama bu beslenmeyle mümkün değil
Bende öyle ya bulantılarım geçince ilk işim sebzeli sulu yemekler olacaksebzeye sulu yemeklere çorbalara hasret kaldım gerçekten yiyebildiğim 2-3 şey var onun dışında hep katı şeyleranalık işte sabır istiyo
Ben kıza benzettim
Kıza benzettim ben nedense öyle hissettim sağlıkla gelsin
Bende sanki ultrasonda kız gibi gördüm çok zormuş beklemek Fetal dna yaptırdım bugünKıza benzettim ben nedense öyle hissettim sağlıkla gelsin
Bende kıza benzettim ultrasonda ama Fetal dna yaptırdım bugün bakalım bekliyorum heyecanlaBen kıza benzettim
Guzel sonuçlar al inslh cnmBende sanki ultrasonda kız gibi gördüm çok zormuş beklemek Fetal dna yaptırdım bugün
11+4 11+5 bebeğin pozisyonu önce sırtı dönüktü sonra ölçüm yapamadığını söyleyip 12 hafta icinde tekrar cagirdi. Gorememesinin sebebi biraz küçük dedi net görüntü alamiyormua ultrason görüntüsü ayrı bir bölümde çekildi. KD Doktoru da bu duruma şaşırdı. O da ölçüm yapilmayinca ikinci seferde tekrar bakmadı. Bakalım bu hafta nasıl bir durum yaşarım bilmiyorum.Cnm bebegin pozisyonu uygunsa neden görüntü alamiyor doktoruna sebebi neymiş bir açıklama yapmıyor mu neden sonuc vermiyor anlayamadım ben
Ultrasonda yazmaz Kalp atışını hangi haftada duydunuz keseyi hangi kaftada gördünüz onu sormak istemiştim
Bir sakin olun öncelikle kimse sizi yargılamadı yada eleştiride bulunmadı yazılanları dikkatli olursanız aksine doktora eleştiride bulundular neden sizi bilgilendirmediği rahatlatmadığı yorum yapmadığı hususundaydı. burda herkes hamile herkesin gerginlikleri olabilir bu tutumunuzu bırakın lütfen bu şekilde agresif yorumlara devam ettiğiniz sürece kimse size cevap vermeyecek ve aynı tutumda yorumlarınız devam edersede banlamak durumunda kalacağım. Sükunetle birbirimizi kırmadan bir süreç geçirmemiz dileğiyle
Cok şaşırdım ilk defa duydum cnm boyle birsey bir fikrim yok açıkçası inslh 12 haftada net birseyler öğrenirsin rahatlarsın11+4 11+5 bebeğin pozisyonu önce sırtı dönüktü sonra ölçüm yapamadığını söyleyip 12 hafta icinde tekrar cagirdi. Gorememesinin sebebi biraz küçük dedi net görüntü alamiyormua ultrason görüntüsü ayrı bir bölümde çekildi. KD Doktoru da bu duruma şaşırdı. O da ölçüm yapilmayinca ikinci seferde tekrar bakmadı. Bakalım bu hafta nasıl bir durum yaşarım bilmiyorum.
Kız gibi hissettim. Sağlıklı şekilde gönlünüzden geçeni versin hayırla Rabbim
Merhaba,Manolya_31 G gulaysedeniz kızlar dün arkadaşın yorumunda doktora mı yorum yapmasın açıklasın şeklinde konuştunuz yoksa hanım efendiye daha açıklayıcı konuşması yönünden mi yazdınız ?
Usg atmıştı doktor bişey söylemedi yarın çağırdı şeklinde bi yazısı olmuştu
Bu yorum üzerine yazi yazma gereği duydum. Bu kişiden başka kimse kırıcı konuşmadı. Konuyu kapatıyorum. Kimseyle tartışma amacım yok. Takip eden arkadaşlarin dikkatine. Teşekkürler.Ya sinirlenmeyeyim diyorum hormanlardanmi geriliyorum gene bir yorum yapıyorlar ağzından kerpetenle zorla alıyorsun yorum yapıyor yaptığı yorum anlaşılmaz ya yapma yorum yada açıklayıcı yap
Ben peg prego araştırdım baya çift tarafa dönen bir modeli var baya da hoşumuza gitti onu alıcaz sanırım marka olarak öneririm ama çoğu kişi memnun çevremdekiKızlar bir konuda kafam çok karışık. Malum kasım indirimleri var bir şeyler almak istiyorum bebek için ama biraz da çekiniyorum henüz kritik dönemi atlatmadık sonuçta. Siz bu süreçte ne gibi şeyler aldınız? Bir de bebek arabası önerisi olan var mı benim bu konuda hiç fikrim yok kullanışlı hafif çift yönlü olması önemli tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?