- Konu Sahibi Prettywomaan
- #4.441
Kızlar herkese merhaba bu hafta kontrolümüz vardı 12+3 ama sanırım fasulye biraz ileriden gidiyor 12+6 gözüküyor gelişimi dedi. Çok şükür her şe yolunda. Doktoruma belirtilerimin geçtiğini söyledim artık mide bulantısı vs yok halsizlikte yok kadar azaldı. Ama yeni belirtileri yüklenmeye başladı. Mide yanması hatta bazen hazımsızlık, gaz sorunu bunlar için çok normal dedi ilaç vs vermedi sadece rennie duo şurup kullanabilir miyim diye sordum kullan dedi. Geçen hafta idrar enfeksiyonundam şüphelenmiştim onu sordum benim gibi bu konuda tedirgin olan arkadaşlarım da vardı burada onlarında içi rahatlasın enfeksiyon için o kadar gözümüzün korkucağı bi şey değilmiş idrar yolu enfeksiyonu tek başına asla düşüğe sebep olmaz ya da bebeğin organlarına zarar veremez dedi. Benim içim rahatladı belki acaba diyen vardır diye yazmak istedim. Enfeksiyon olsa bile tedavisi ile geçer dedi bebek için endişelenicek bir durum yok dedi. Bu hafta ki güncellemelerim bunlar. Hepimizden güzel haberler almak dileğiyle..