- 25 Ekim 2023
- 999
- 735
- 33
- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #4.561
Ya süpersin ya demekki herkeste normal bu durum ev bana bakıyor ben eve bakisip duruyoruzbu hislerde tek olmadığımı bilmek güzel :) ne yemek yapasım var ne yürüyesim var makineye çamasır atasım yok ütü birikti evin tozu alınacak umrumda degil :) tek yaptığım sadece yatmak istiyorum. Düşünesim bile yok :) akhsddhfalksf :) Çocuklu hamile anneler ne yapıyor acaba bu hevessizlikle :) ben perişanım :)
valla Allah onlarw güç kuvvet versin gerçekten çok zor hep yatıyorum afedersiniz tuvalete gitmeye bile üşeniyorum bazenbu hislerde tek olmadığımı bilmek güzel :) ne yemek yapasım var ne yürüyesim var makineye çamasır atasım yok ütü birikti evin tozu alınacak umrumda degil :) tek yaptığım sadece yatmak istiyorum. Düşünesim bile yok :) akhsddhfalksf :) Çocuklu hamile anneler ne yapıyor acaba bu hevessizlikle :) ben perişanım :)
Bu durumda yalnız olmadığıma çok mutlu oldumvalla Allah onlarw güç kuvvet versin gerçekten çok zor hep yatıyorum afedersiniz tuvalete gitmeye bile üşeniyorum bazen
bugün o hantallığımı kırmaya karar verdim yürüyüşe başladım bakalım kaç gün sürücekBu durumda yalnız olmadığıma çok mutlu oldumnormalde zaten hantal biriydim şimdi daha beter oldum adım atmaya üşeniyorum ne zaman geçecek acaba
Hadi bakalım darısı bana inşallah ben bu kararı verip sürekli vazgeçiyorum çünkübugün o hantallığımı kırmaya karar verdim yürüyüşe başladım bakalım kaç gün sürücek
Hadi bende totoşumu kaldirayim evimin işini yapayım bariHadi bakalım darısı bana inşallah ben bu kararı verip sürekli vazgeçiyorum çünkü
işte o yüzden bugün yapıyorum ama yarın vazgeçebilirimHadi bakalım darısı bana inşallah ben bu kararı verip sürekli vazgeçiyorum çünkü
Kolay gelsin sizeHadi bende totoşumu kaldirayim evimin işini yapayım bari
Evet ilerleyen aylarda daha da sıkıntı yasayacagiz büyük ihtimalle bu konudan kilo arttıkçaAynı sorun bendede var ya uyutmuyo gece bu hamileliklemi alakalıymış
Canim bende haftalardir peynir ekmek ve makarna yogurt ile beslenebiliyorum sadece. 4 kilo verdim bulantilardan dolayi. Ama bu donem hepimiz icin gececek saglikli beslenemiyorum diye uzme kendinj sakin. Miden normale donunce chatgp ile de beslenme listesi hazirlayabilirsin. Ben hamilelikten once pilatese giderken onunla yaptigim listeyi takip ediyordum guzel oluyor. Zaten mantigi anladigin zaman sende yerine uretebiliyorsunhahahah evet sorma bi heves hamile pilates videolarını ekledim listeye bugün enerjim gelmiş gibiydi yürüyüşte yapayım diyodum ama nerdeee
aşağı yukarı liste üretebiliyorum kendime ama bu süreçte gerçekten çok zorCanim bende haftalardir peynir ekmek ve makarna yogurt ile beslenebiliyorum sadece. 4 kilo verdim bulantilardan dolayi. Ama bu donem hepimiz icin gececek saglikli beslenemiyorum diye uzme kendinj sakin. Miden normale donunce chatgp ile de beslenme listesi hazirlayabilirsin. Ben hamilelikten once pilatese giderken onunla yaptigim listeyi takip ediyordum guzel oluyor. Zaten mantigi anladigin zaman sende yerine uretebiliyorsun
Hayır fetal dna testinde çıkmıyor bunu ayrı kan alarak yapıyorlar Diğer detaylar için bilgim yokMerhaba biz de fetal dna testi verdik orada sma taranmıyor mu? Burada görünce aklıma düştü de. Evlenirken sağlık ocağında eşimden alınan kan örneğinden sma bakıldığını eğer taşıyıcı çıkarsa ileri test yapıldığını söylemişlerdi şükür çıkmadı. Hala sma olma ihtimali var mı?
Insallah canimm. Bende dun bugun biraz bulantidan rahatim ama 2 saatte agzima bir sey atmazsam midem burkuluyor resmen. Sabahlari da yanıyor. Muhtemelen bunlar benimle kalacak hazirana kadaraşağı yukarı liste üretebiliyorum kendime ama bu süreçte gerçekten çok zorsenin durumun çok farklıydı normal kilo vermen ben de biraz iştahım açıldı diye böyle oldu inşallah geçicek rahatlayacağız
Hayir yok sma olma ihtimali. Erkek tasiyici oluyor zaten onda.Merhaba biz de fetal dna testi verdik orada sma taranmıyor mu? Burada görünce aklıma düştü de. Evlenirken sağlık ocağında eşimden alınan kan örneğinden sma bakıldığını eğer taşıyıcı çıkarsa ileri test yapıldığını söylemişlerdi şükür çıkmadı. Hala sma olma ihtimali var mı?
ay yok kuzum ya kalmaz inşallah evet ben de ara öğün yapmaya çalışıyorum ki hiç sevmiyorum ara öğün yapmayı aç kaldıkça kötü oluyo midem benimde geceleri başladı mide yanmamInsallah canimm. Bende dun bugun biraz bulantidan rahatim ama 2 saatte agzima bir sey atmazsam midem burkuluyor resmen. Sabahlari da yanıyor. Muhtemelen bunlar benimle kalacak hazirana kadar
Bende aynı durumdayım ağzım boş durmuyor kötü oluyor 2 saat geçince ağzımı hemen tatlandırmam gerekiyor herşeyde cazip gelmiyor portakal yedim az önceInsallah canimm. Bende dun bugun biraz bulantidan rahatim ama 2 saatte agzima bir sey atmazsam midem burkuluyor resmen. Sabahlari da yanıyor. Muhtemelen bunlar benimle kalacak hazirana kadar
Böyle yardım eden eşleri görünce çok mutlu oluyorum mutluluğunuz daim olsun inşallah. Evde hamile olan benim benden fazla belirtileri yaşayan kilo alan aşeren eşim ve kızımsizin çocuğunuz var tabi zor oluyodur benim ilk olacağı için sağolsun işten gelince eşim hallediyor o işleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?