• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    29
12. Haftada kontrole gideceğim 12de cinsiyet öğrenen var mı 🙈
Evet 4 gebeliğimde de 12. Haftada öğrendim. Hatta en küçük oğlumu 11. Haftada öğrenmiştim. Şimdi de değişebilir dedi doktor ama hep öyle demişlerdi zaten değişen hiç bir şey olmadı

Eklentiler

• IMG_0600.webp
    IMG_0600.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_0599.webp
    IMG_0599.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 29
Arkasi dönük bilmem ki tahmin olur mu 11+4 teki görüntü buydu. (Şimdiye kadarki tek görüntü)
Devlet Hastanesi'nde bana doktor hiç görüntü vermiyor 12+4 görüntüsü yok. Neden vermiyorlar bilmiyorum. Bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı. İsteyince mı veriyorlar acaba

Eklentiler

• IMG_20251127_101317.webp
    IMG_20251127_101317.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 31
Ayy yarın 13+2 olacağım, ikili test için gideceğim. İnşallah cinsiyetini de öğrenirim. Çok heyecanlıyım 🥹

Arkasi dönük bilmem ki tahmin olur mu 11+4 teki görüntü buydu. (Şimdiye kadarki tek görüntü)
Devlet Hastanesi'nde bana doktor hiç görüntü vermiyor 12+4 görüntüsü yok. Neden vermiyorlar bilmiyorum. Bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı. İsteyince mı veriyorlar acaba
İlk birkaç defa ben de devlete gitmiştim, bana da vermemişlerdi. Hatta ben ekrandan kendim fotoğrafını çekmiştim

Ayy yarın 13+2 olacağım, ikili test için gideceğim. İnşallah cinsiyetini de öğrenirim. Çok heyecanlıyım 🥹
ay çok güzell 🥹 benimde bir sonraki randevumda 13+0 olucam sen öğrenirsen ben de öğrenirim belki 🩷 randevuya girmeden önce tatlı bişeyler ye mutlaka

Kızlar ben bugün karnımda bi gıdıklanma , kelebeği avucunun
İçinde tutarsın ya çarpar ellerine öyle bişey hissediyorum bu 2 gündür var.gaz yada bağırsak hareketi değil karıncalanıyor gibi karnım sizde de oldu mu hiç bebişim mi acaba ??

İçinde tutarsın ya çarpar ellerine öyle bişey hissediyorum bu 2 gündür var.gaz yada bağırsak hareketi değil karıncalanıyor gibi karnım sizde de oldu mu hiç bebişim mi acaba ??
Ben gıdıklanmanın ötesinde çok net hissediyorum bir kaç gündür, sol tarafıma yattığımda ve yemek yedikten sonra, 13+4 deyim, 2. Hamilelik olmasının etkisi var sanırım.

Kaç haftalık sin şuan hisedebilirsiniz 13 haftayı gectiyseniz ve zayifsaniz

ay çok güzell 🥹 benimde bir sonraki randevumda 13+0 olucam sen öğrenirsen ben de öğrenirim belki 🩷 randevuya girmeden önce tatlı bişeyler ye mutlaka
Ay canım inşallah ikimizde öğreniriz 🥰 her gün farklı bir şey hissediyorum en azından netleşir haha. Çikolata yiyeceğim inşallah işe yarar. Teşekkür ederim tavsiyen için ❤️

Kızlar Fetal dna testi 23 bin TL’ye yapılıyormuş fazla geldi bize ikili tarama testimi mantıklı Fetal dna mı acaba ya

Back
X