- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #4.981
Hayirli ugurlu olsunnBugün kızımız olacağını öğrendik
Doktor 2 defa baktı emin olmak için ve kesin kız dedi. Çok şükür. Allah herkesin gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin.
İsmimiz de belli;
Tanem AvaP Prettywomaan
Çok teşekkür ederimHayirli ugurlu olsunnkacinci haftadasiniz ve belirtileriniz nasildiii
Benim IVF doktorum aspirin kullandırdı. Kalp atışını duyduktan sonra gebelik takibim için başka doktora başvurdum. Yeni doktorumla devam ediyorum. Yeni doktorum aspirini ilk günden bıraktırdı Oksapar iğneye başlattırdı. Aspirinin yan etkileri ve telafi edilemeyecek zararları olduğunu söyledi. Asla tavsiye etmedi. Ben o günden beri kan sulandırıcı iğneyle devam ediyorum çünkü bana daha güvenli olduğunu söyledi ve gebeliğimin sonuna kadar da kan sulandırıcı iğne ile devam edeceğimizi söyledi.Kızlar birşey sormak istiyorum 14 haftalık hamileyim çok şükür bu zamana kadar her şey iyi, 10+3 de fetal dna yaptırdım o da şükür temiz çıktı, 2 gün önce doktor kontrolüm vardı doktorum coraspin verdi 34. Haftaya kadar kullan günde 1 adet dedi sadece kilo problemim var 85 kiloyum bu yüzden kullanman gerekiyor tedbir amaçlı dedi . Aranızda kullanan var mı çok kafama takıldı
Ayy bende senin gibi hiçbir belirti yasamayanlardayim ultrasonda bebeğimi görünce hamile olduğumu hissediyorum inşallah benimde kızım olur 13+2 yimÇok teşekkür ederim
Bugün 13+2’yim.
Gerçekten hiçbir belirtim olmadı şimdiye kadar. Ne mide bulantısı, ne baş dönmesi, ne aşerme. Ultrasonda beboyu görmesem hamile olduğuma bile inanmayacağım
Sadece ilk zamanlarda çok sık kasık ağrısı oluyordu, özellikle sol kasık. Ama bir süre sonra o da geçti çok şükür.
İnşallah Allah gönlüne göre versinAyy bende senin gibi hiçbir belirti yasamayanlardayim ultrasonda bebeğimi görünce hamile olduğumu hissediyorum inşallah benimde kızım olur 13+2 yim
Ay ne güzel anlıyosun bende yorum okuya inceleye öğrendim ama sen kemikten bile anlıyosun maşallahBana göre kiz hissime göre yani kemik yapisida kibar duruyor
Devlete en son gittim makineleri çok kötüydü evet ondan bende çözemedim bu hafta gidicem bakalm netleşir inşallahBana erkek gibi geliyor hadi bakalım 16 da netleşir zaten haber ver bize
Canım hiç göremedim neresi kafası neresi ayakları arkasını mı dönmüş çok anlayamadım net değil o yüzden yorum yapamıyorum 7. Haftada falan varsa onu at bakayım istersen
At bakalım canım hatırlamıyorum bakmadım sanırım sadece hislerle yorum yapıyorum amaAy ne güzel anlıyosun bende yorum okuya inceleye öğrendim ama sen kemikten bile anlıyosun maşallahbenimkine bakmışmıydın
Ee sonucları göre göre ne yedik ne test yaptık tahmin lerle gün geçiriyoruz napalım ayAt bakalım canım hatırlamıyorum bakmadım sanırım sadece hislerle yorum yapıyorum ama
Bende şuan özel kliniğe gidiyorum aspirini de 2 gündür kullanıyorum ama başka doktora da gitmeyi düşünüyorumBenim IVF doktorum aspirin kullandırdı. Kalp atışını duyduktan sonra gebelik takibim için başka doktora başvurdum. Yeni doktorumla devam ediyorum. Yeni doktorum aspirini ilk günden bıraktırdı Oksapar iğneye başlattırdı. Aspirinin yan etkileri ve telafi edilemeyecek zararları olduğunu söyledi. Asla tavsiye etmedi. Ben o günden beri kan sulandırıcı iğneyle devam ediyorum çünkü bana daha güvenli olduğunu söyledi ve gebeliğimin sonuna kadar da kan sulandırıcı iğne ile devam edeceğimizi söyledi.
Seninkini erkege benzettim canimEe sonucları göre göre ne yedik ne test yaptık tahmin lerle gün geçiriyoruz napalım aybirde en net foto bu. Dr burda elleri açık demişti
5 kilo verdim 4 gün hastanede yattım anca toparladım kendimikizlar ilk 3 ayda bulanti ve kusma nedeniyle kilo kaybi yasayaniniz oldu mu?
Cok gecmis olsun. Kacinci haftada rahatlama hissettiniz?5 kilo verdim 4 gün hastanede yattım anca toparladım kendimi
12.haftamdayım bir kaç gündür daha iyiyim bulantım çok azaldı en azından kusturmuyorCok gecmis olsun. Kacinci haftada rahatlama hissettiniz?
Masallah diyelim azalarak bitsin.12.haftamdayım bir kaç gündür daha iyiyim bulantım çok azaldı en azından kusturmuyor
Ayy ne guzel erkenden gorup de soylemislerrÇok teşekkür ederim
Bugün 13+2’yim.
Gerçekten hiçbir belirtim olmadı şimdiye kadar. Ne mide bulantısı, ne baş dönmesi, ne aşerme. Ultrasonda beboyu görmesem hamile olduğuma bile inanmayacağım
Sadece ilk zamanlarda yorgunluk ve çok sık kasık ağrısı oluyordu, özellikle sol kasık. Ama bir süre sonra onlar da geçti çok şükür.
Bende 4 kilo verdim maalesef hala da devam ediyor şiddeti biraz azaldi o kadar ama nerdeyse hiç bir sey yiyemiyorum haftalardirkizlar ilk 3 ayda bulanti ve kusma nedeniyle kilo kaybi yasayaniniz oldu mu?
Gerçekten nasipmiş bugün bunu çok iyi anladımAyy ne guzel erkenden gorup de soylemislerrbenim tam tersi geciyor acikcasi o yuzden kiza yukseliyorum isteğimde o ama nasip demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?