Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    30
Merhabalar haziran anneleri32 yaşındayım 2.gebeligim sat 4 Eylül çift yumurta ikizi keseleri 5+2 de gördüm kalp atışlarını 6+3 de duyduk. Şuan icin cinsiyetleri belli degil gruba beni de alır mısınız

Kabızlık sorunu bende var 18. hafta itibariyle bu süre artabilir dedi doktorum, bana activa shot ve kefir önerdi birde lifli gıdaları artır dedi elma havuç yulaf ceviz dedi sende bir dene istersen ben activa shotlardan biraz rahatladddım gibi

kızlar ikili tarama için perinatolojiye mi gidiyoruz sanki benim doktorum öyle bi şşey söyledi ama emin değilim
bana kendi doktorum form verdi kendisinin yaptığı ölcümlere göre doldurduğu sonrasında o formla kan vermeye gittim form kan verdiğim kiside kaldı sonucu sisteme düstü tablo seklinde bir sonuc geliyor zaten ve bir virgül küsürlü tarzda da sonuc cıkıyor

Kızlar beni de yorumlar mısınız 17 aralıkta ikili taramaya gidicem inşallah gösterir ama bilemedim

Eklentiler

• 1000019446.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 61
Canım ne kadarlık iğne verdi?

5 kilo verdim 4 gün hastanede yattım anca toparladım kendimi
Benim de kusmalarim coktu hastaneye her gün git gel yapip serum takiyorlardi şimdi iste 15 haftaligim.bir de reflü çıkınca çok zorladi.sadece yatıyorum bir oğlum var eşim izin aldı da o bakıyor bize.bir haftadır kusmak yok maşallah diyordum.dun akşam taze fasulye vardi iki belki üç kaşık aldım.saatlerce refluyle sıktı zorladı yatarken de kustum rahatladim diyeyim.bu arada ultrason kagidimi atacağım bulayım bende tahmin istiyorum.daha önce de atmıştım aslında

Burda nub paralel degil mi chatgpt delirticek buna açılı diyor. Chatgpt yanlış yorunladığı sık mı nub için? Bir de kafası kız bebek mi sizce

Eklentiler

• IMG_9241.webp
    27 KB · Görüntüleme: 53
Merhabalar beni de listeye ekler misiniz
Yaş 28
İlk gebelik (öncesinde 1 kayıp)
Sat 19 Eylül
Kese 4+6
Kalp atışı 6+3
Tahmini doğum 26 Haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…