• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
Teyzeler günaydınnnn
10+3 kontrolünden çıktık az önce
Abisiyle gittik, o da anlamış gibi nasıl hareket etti anlatamam 🩷 ellerini hep oynattı
Acaba cinsiyeti ne ya, merak etmeye başladım 😂
ChatGPT e
Teyzeler günaydınnnn
10+3 kontrolünden çıktık az önce
Abisiyle gittik, o da anlamış gibi nasıl hareket etti anlatamam 🩷 ellerini hep oynattı
Acaba cinsiyeti ne ya, merak etmeye başladım 😂
Nub teorisine göre kız

Bişey soracağım 14 Haziran benimde doğumum ama 9+4 um sen nasıl 11+4 sun 🤗 kedikulagi kedikulagi
Ya normalde 1 Haziran doğum tarihim, ama sitede olan tahmini doğumu 1 Haziran yapınca 12-13 hafta gösteriyor, haftası tutsun diye onu elle yaptım 🤣🤣 benim sat 25 Ağustos kuzu, ultrasona göre 2 gün öndeyiz öyle. Herhalde mayıs ortasına kayarız biz

Ya normalde 1 Haziran doğum tarihim, ama sitede olan tahmini doğumu 1 Haziran yapınca 12-13 hafta gösteriyor, haftası tutsun diye onu elle yaptım 🤣🤣 benim sat 25 Ağustos kuzu, ultrasona göre 2 gün öndeyiz öyle. Herhalde mayıs ortasına kayarız biz
Şimdi oldu yoksa bak gene tribe girecektim😂😂😂 benim bebiş mi küçük diye 😂😂😂 şuan sitedede düzeldi

kızlar kahverengi akıntım 2 haftadır az az da olsa devam ediyor. progestan verdi dr. kanama alanın yok dedi kalp atışını duyduk haftasıyla dda uyumlu gidiyor ama endişeliyim bu durumdan. benim sorunumu yaşayan var mı aranızda?

kızlar kahverengi akıntım 2 haftadır az az da olsa devam ediyor. progestan verdi dr. kanama alanın yok dedi kalp atışını duyduk haftasıyla dda uyumlu gidiyor ama endişeliyim bu durumdan. benim sorunumu yaşayan var mı aranızda?
Cogu arkadas da var kahverengi icin cok normaal diyorlar. Doktorunuzun tavsiyelerine uyun zamanla gececek insallah😇

bolca su için dinlenin ayaklarınızın altına yastık koyun. eğilip kalkarken dikkat edin inşallah en kısa zamanda geçer 🙏

O zaman bi fotoda bizden gelsiinn 🩷

7+5iz şuan 🌸 Doktor kontrol için 2 hafta sonra bir daha çağırdı. Sonra ayda bir çağırıcam seni dedi. Minik ahududum orada duruyor 🥹 Alt karnımda ağrılar olduğu için progestana devam ettiriyor. Sizinde devam mı ağrılar

Eklentiler

• 8BB0796F-A7DE-4219-86FE-3026C1C6465D.webp
    8BB0796F-A7DE-4219-86FE-3026C1C6465D.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 25

7+5iz şuan 🌸 Doktor kontrol için 2 hafta sonra bir daha çağırdı. Sonra ayda bir çağırıcam seni dedi. Minik ahududum orada duruyor 🥹 Alt karnımda ağrılar olduğu için progestana devam ettiriyor. Sizinde devam mı ağrılar
yavrummmm kuzum minicik fınfıkkkk ya masallah masallah ayyy cok güzelllll :anneadayı: :KK200: :anneadayı: :anne: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

kızlar arka arkaya güzel resimler gelince grubun havası değişti ya bi enerji geldi sankiiiiii maşallah güzel anneler. darısı randevu gününü bekleyenlere
Maşallah diyelim nazar değmesin sayfamıza kem gözlerden korusun inşallah ❤️

Yaa massallah guzel guzel yatip buyusun orada🥰🥰

Back
X