• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
ben yaptırmayı düşünmüyorum istanbulda eurofins diye bi firma olduğunu biliyorum dolar euro üzerinden ücret alıyolar
Ben cuma günü yaptıracam. İzmir'de yaşıyorum, özel kliniğe gidiyorum 2 tane firmayla anlaşması varmış yurtdışına giden 22 bin ankara firması olan 15 miş ankara ya göndericem ben İzmir'de oturan daha Uygun'a yaptıran var mı acaba

Kızlar bende dün gitim kontrole 10 haftlık hersey yolunda dedi dr buda bizim resmimiz🥰

Eklentiler

• 17629562072317837149807161243046.webp
    17629562072317837149807161243046.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar selam tüp bebek ile hamileyim 8. Haftam tüp bebek ile gebe kalanlar progestanı ne zaman kesti? Bana 11. Haftada son dedi. Ayrıca kan sulandırıcı kullanmıyorum transferimin 9. Günü kanamam olmuştu o zaman kesmişti üstünden 28 gün geçti bir daha kullanmadım doktora da sormayı unuttum kullanmam gerekiyor mu acaba bilgisi olan var mı

Kızlar selam tüp bebek ile hamileyim 8. Haftam tüp bebek ile gebe kalanlar progestanı ne zaman kesti? Bana 11. Haftada son dedi. Ayrıca kan sulandırıcı kullanmıyorum transferimin 9. Günü kanamam olmuştu o zaman kesmişti üstünden 28 gün geçti bir daha kullanmadım doktora da sormayı unuttum kullanmam gerekiyor mu acaba bilgisi olan var mı
Progesteron iğneyi 8. Haftada kesti bendede fitilli günde iki kere kullanıyordum onuda 1 e düşürdü estrofemide 8. Haftada kesti diğer ilaçları ben kullanmadım o yüzden bilmiyorum doktoruna danışman lazım kan sulandirici önemli

Progesteron iğneyi 8. Haftada kesti bendede fitilli günde iki kere kullanıyordum onuda 1 e düşürdü estrofemide 8. Haftada kesti diğer ilaçları ben kullanmadım o yüzden bilmiyorum doktoruna danışman lazım kan sulandirici önemli
kalp atışından sonra ilişkiyi kestik Şuan bir doktor bulamadım ama sorsam cevap verir yinede heralde içim içimi yiyor nasıl unuttum sormayı yarın soracağım

kalp atışından sonra ilişkiyi kestik Şuan bir doktor bulamadım ama sorsam cevap verir yinede heralde içim içimi yiyor nasıl unuttum sormayı yarın soracağım
Bence sor canım ondan sonra daha iyi olur kafanda rahatlar ama diğer ilaçları içme dediyse iğneyi vurdurma dediyse kullanma

Benim lekelenmem oldu 2 gün. O süreçte oksapar I bıraktım. Ama sonra hemen başladım. Dün doğuma kadar kullanacaksın dedi doktorum. Siz de doktorunuza bir sorun isterseniz

Merhaba benımde buyuk 18gundur ne buyudu ne kuculdu 6cm sizin nekadar nezamandır devam edıyor
Merhaba bugün başka Bi doktora gittim. 2 embriyo transfer edilmişti. 6.hafta kanama baya yogun adet olur gibi. 1hafta sonra da kahverengi akinti baslamisti 5gun sürdü. Bugun Doktor 2.kese olduğunu söyledi ama ici boş . Muhtemelen sağlıksız idi düşmüş olabileceğini söyledi. Çok şaşırdım çünkü 2.kese önceki doktorum hiç görmemişti. Ama bugünkü ultrasonda yanana 2 kese gibi gösterdi doktorum. Vücudun bunu aticak tekrar kanama yaşayabilirsin dedi . Ara sıra kahverengi akintin olucak korkma dedi. 12 haftaya kadar bunlar normal dedi. Kanama alanı değil keseymiş 😔

o bir önceki gün yediğiniz içtiğiniz şeylerden de etkilenir kötü bişey olucağını düşünmüyorum içinizi rahat tutun ☺️
Bugün gittim minnoşumı görmeye. Tabiki hastanemi değiştirdim. Maşallah öyle ilgilendi ki doktor benimde milim milim anlattı gösterdi çok şükür iyi doktora denk geldim. Çarşaf çarşaf junıorun resmini verdi tekrar kan aldı anlattı. Öyle mutlu hissettim ki.

Merhaba bugün başka Bi doktora gittim. 2 embriyo transfer edilmişti. 6.hafta kanama baya yogun adet olur gibi. 1hafta sonra da kahverengi akinti baslamisti 5gun sürdü. Bugun Doktor 2.kese olduğunu söyledi ama ici boş . Muhtemelen sağlıksız idi düşmüş olabileceğini söyledi. Çok şaşırdım çünkü 2.kese önceki doktorum hiç görmemişti. Ama bugünkü ultrasonda yanana 2 kese gibi gösterdi doktorum. Vücudun bunu aticak tekrar kanama yaşayabilirsin dedi . Ara sıra kahverengi akintin olucak korkma dedi. 12 haftaya kadar bunlar normal dedi. Kanama alanı değil keseymiş 😔
Kese yerleşirken kanama yada kahve leke normalmiş. Benimde 7.haftamda bitti şükür. Korkma canım gayet normal

Back
X