- 21 Ekim 2025
- 65
- 58
- 3
- Konu Sahibi Prettywomaan
- #3.201
2 hafta sonra çağırdı. Kan ve idrar tahlili istedi bir de.masaşşah ya bugun baya güzel haberler geldi peşpeşe masallah tekrar kontrole ne zaman çağırdı. ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 hafta sonra çağırdı. Kan ve idrar tahlili istedi bir de.masaşşah ya bugun baya güzel haberler geldi peşpeşe masallah tekrar kontrole ne zaman çağırdı. ?
Çok güzeldi çok büyük bir mucize elhamdülillahçok güzeldi dimi Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin![]()
Merhaba yaptırdınız mı acabaKızlar Fetal dna testlerinizi nereye yaptıracağınız belli oldu mu?
Ben araştırıyorum şu anda ve İstanbul'dayım
ben yaptırmayı düşünmüyorum istanbulda eurofins diye bi firma olduğunu biliyorum dolar euro üzerinden ücret alıyolarKızlar merhaba Fetal DNA yaptıran var mı acaba
Ben cuma günü yaptıracam. İzmir'de yaşıyorum, özel kliniğe gidiyorum 2 tane firmayla anlaşması varmış yurtdışına giden 22 bin ankara firması olan 15 miş ankara ya göndericem ben İzmir'de oturan daha Uygun'a yaptıran var mı acababen yaptırmayı düşünmüyorum istanbulda eurofins diye bi firma olduğunu biliyorum dolar euro üzerinden ücret alıyolar
Maşallah inşallah öyle de giderKızlar bende dün gitim kontrole 10 haftlık hersey yolunda dedi dr buda bizim resmimiz![]()
İnşalah cnmMaşallah inşallah öyle de gider![]()
masallah cok güzel.Kızlar bende dün gitim kontrole 10 haftlık hersey yolunda dedi dr buda bizim resmimiz![]()
Progesteron iğneyi 8. Haftada kesti bendede fitilli günde iki kere kullanıyordum onuda 1 e düşürdü estrofemide 8. Haftada kesti diğer ilaçları ben kullanmadım o yüzden bilmiyorum doktoruna danışman lazım kan sulandirici önemliKızlar selam tüp bebek ile hamileyim 8. Haftam tüp bebek ile gebe kalanlar progestanı ne zaman kesti? Bana 11. Haftada son dedi. Ayrıca kan sulandırıcı kullanmıyorum transferimin 9. Günü kanamam olmuştu o zaman kesmişti üstünden 28 gün geçti bir daha kullanmadım doktora da sormayı unuttum kullanmam gerekiyor mu acaba bilgisi olan var mı
kalp atışından sonra ilişkiyi kestik Şuan bir doktor bulamadım ama sorsam cevap verir yinede heralde içim içimi yiyor nasıl unuttum sormayı yarın soracağımProgesteron iğneyi 8. Haftada kesti bendede fitilli günde iki kere kullanıyordum onuda 1 e düşürdü estrofemide 8. Haftada kesti diğer ilaçları ben kullanmadım o yüzden bilmiyorum doktoruna danışman lazım kan sulandirici önemli
Bence sor canım ondan sonra daha iyi olur kafanda rahatlar ama diğer ilaçları içme dediyse iğneyi vurdurma dediyse kullanmakalp atışından sonra ilişkiyi kestik Şuan bir doktor bulamadım ama sorsam cevap verir yinede heralde içim içimi yiyor nasıl unuttum sormayı yarın soracağım
Benim lekelenmem oldu 2 gün. O süreçte oksapar I bıraktım. Ama sonra hemen başladım. Dün doğuma kadar kullanacaksın dedi doktorum. Siz de doktorunuza bir sorun istersenizKızlar selam tüp bebek ile hamileyim 8. Haftam tüp bebek ile gebe kalanlar progestanı ne zaman kesti? Bana 11. Haftada son dedi. Ayrıca kan sulandırıcı kullanmıyorum transferimin 9. Günü kanamam olmuştu o zaman kesmişti üstünden 28 gün geçti bir daha kullanmadım doktora da sormayı unuttum kullanmam gerekiyor mu acaba bilgisi olan var mı
Merhaba bugün başka Bi doktora gittim. 2 embriyo transfer edilmişti. 6.hafta kanama baya yogun adet olur gibi. 1hafta sonra da kahverengi akinti baslamisti 5gun sürdü. Bugun Doktor 2.kese olduğunu söyledi ama ici boş . Muhtemelen sağlıksız idi düşmüş olabileceğini söyledi. Çok şaşırdım çünkü 2.kese önceki doktorum hiç görmemişti. Ama bugünkü ultrasonda yanana 2 kese gibi gösterdi doktorum. Vücudun bunu aticak tekrar kanama yaşayabilirsin dedi . Ara sıra kahverengi akintin olucak korkma dedi. 12 haftaya kadar bunlar normal dedi. Kanama alanı değil keseymişMerhaba benımde buyuk 18gundur ne buyudu ne kuculdu 6cm sizin nekadar nezamandır devam edıyor
Bugün gittim minnoşumı görmeye. Tabiki hastanemi değiştirdim. Maşallah öyle ilgilendi ki doktor benimde milim milim anlattı gösterdi çok şükür iyi doktora denk geldim. Çarşaf çarşaf junıorun resmini verdi tekrar kan aldı anlattı. Öyle mutlu hissettim ki.o bir önceki gün yediğiniz içtiğiniz şeylerden de etkilenir kötü bişey olucağını düşünmüyorum içinizi rahat tutun![]()
Kese yerleşirken kanama yada kahve leke normalmiş. Benimde 7.haftamda bitti şükür. Korkma canım gayet normalMerhaba bugün başka Bi doktora gittim. 2 embriyo transfer edilmişti. 6.hafta kanama baya yogun adet olur gibi. 1hafta sonra da kahverengi akinti baslamisti 5gun sürdü. Bugun Doktor 2.kese olduğunu söyledi ama ici boş . Muhtemelen sağlıksız idi düşmüş olabileceğini söyledi. Çok şaşırdım çünkü 2.kese önceki doktorum hiç görmemişti. Ama bugünkü ultrasonda yanana 2 kese gibi gösterdi doktorum. Vücudun bunu aticak tekrar kanama yaşayabilirsin dedi . Ara sıra kahverengi akintin olucak korkma dedi. 12 haftaya kadar bunlar normal dedi. Kanama alanı değil keseymiş![]()
O kahverengi akintiyi yasadim en basinda ama yerleşirken. 8+2yim suanKese yerleşirken kanama yada kahve leke normalmiş. Benimde 7.haftamda bitti şükür. Korkma canım gayet normal
Hayır henüz yaptırmadım, haftaya yapılacak. Araştırmaya devam ediyorumMerhaba yaptırdınız mı acaba