• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
Kızlar midem çok kötü kusma yok ama aşırı bi bulantı var bana iyi gelen tek şey elma ağzımda iğrenç bi tat var kendi ağzımdan bile tiksiniyorum sizlere ne iyi geliyor aldığım progestan da acaba hem hapını hem enjeksiyon kullanıyorum günde 1 defa
Bende geçen hafta cok daha kötüydüm bu hafta iştahım braz acılmaya basladı koku hassasiyeti bulantı devam ama.
Nar yemek
tuzlu şeyler
Ayvaya limon sıkıp yemek
Agzıma kucucuk mini meyveli şekerler varya arada bi ondan atıyorum agızdaki kötü tadı alıyor
Cok acıkmamaya calısmak
Beyaz peynirli tost
Bol Tuzlu salatalık

Beni rahatlatanlar bunlar

Bende de arttı sivilce azeleik asit kullansam diyorum gebelikte çok sıkıntı değilmiş hiç duydunuz mu
dermatoloji doktoruma sordum la roche posay’ın effaclar yüz temizleme jelini kullanabilirsin sorun olmaz dedi zaten emilmiyor sadece yüzü temizliyor az miltar salisilik asit var sadece bence bir şey olmaz iyi gelebilir ama siz yine de sorun

dermatoloji doktoruma sordum la roche posay’ın effaclar yüz temizleme jelini kullanabilirsin sorun olmaz dedi zaten emilmiyor sadece yüzü temizliyor az miltar salisilik asit var sadece bence bir şey olmaz iyi gelebilir ama siz yine de sorun
Gittiğimde bi sorayım onu daha önce kullanmıştım çok kurutmuştu cildimi belki bi şans daha verebilirim teşekkür ederim

Selam kızlar benimde ikinci çocuğum 7+3 haftadayım şu an. İlkinde çok kusuyordum bu sefer kusma çok az ama mide bulantısı çok yüksek ağzımdaki tat bir şey yemedikçe geçmiyor :KK43: sık sık atıştırıyorum elma iyi geliyor ve canım sürekli karbonhidratlı şeyler istiyor makarna simit pilav işim fena böyle giderse kilo alıp başını gidecek

Back
X