• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    20
Sabahları 1 tane dedi bana öyle mi içiyorsunuz şu bulantım geçsin de kabızlığı hallederim çok kötü oldum
Sabah yarim aksam yarim dedi bana ama sabah 1 ictigimde oldu. Cok gecmis olsun sizede ve kabizliga dikkat edin gercekten baska bir sorun oluyor cunku

Doğum paketinin icinde ikili test var zaten parasını odemisim o yüzden onda bir problem çıkarsa Allah korusun o zaman fetal yaptirirum diye dusundum bende
Tamamlayıcı sağlık sigortası mı var sizin de? Benim de doğum teminatlı tss var. İkili taramayı vs karşılıyor mu bu durumda?

progestan kullanıyorsanız o da mide bulantısı yapıyo 🥹
Hiç kullanmadım 🥹 Allah yardımcımız olsun ya tam bulantılar geçti diyorum arada bir yokluyor, diyetisyene başlamayı düşünüyorum sağlıklı beslenmek için ama bu beslenmeyle mümkün değil

Hiç kullanmadım 🥹 Allah yardımcımız olsun ya tam bulantılar geçti diyorum arada bir yokluyor, diyetisyene başlamayı düşünüyorum sağlıklı beslenmek için ama bu beslenmeyle mümkün değil
sebzeye sulu yemeklere çorbalara hasret kaldım gerçekten yiyebildiğim 2-3 şey var onun dışında hep katı şeyler 🥹 analık işte sabır istiyo

sebzeye sulu yemeklere çorbalara hasret kaldım gerçekten yiyebildiğim 2-3 şey var onun dışında hep katı şeyler 🥹 analık işte sabır istiyo
Bende öyle ya bulantılarım geçince ilk işim sebzeli sulu yemekler olacak☺️ Her sabah yumurta öneriyorlar ama ağzıma bile süremiyorum vicdan azabı çekiyorum özellikle de instagramda vs tabak hazırlayanları görünce

Cnm bebegin pozisyonu uygunsa neden görüntü alamiyor doktoruna sebebi neymiş bir açıklama yapmıyor mu neden sonuc vermiyor anlayamadım ben
11+4 11+5 bebeğin pozisyonu önce sırtı dönüktü sonra ölçüm yapamadığını söyleyip 12 hafta icinde tekrar cagirdi. Gorememesinin sebebi biraz küçük dedi net görüntü alamiyormua ultrason görüntüsü ayrı bir bölümde çekildi. KD Doktoru da bu duruma şaşırdı. O da ölçüm yapilmayinca ikinci seferde tekrar bakmadı. Bakalım bu hafta nasıl bir durum yaşarım bilmiyorum.

Ultrasonda yazmaz Kalp atışını hangi haftada duydunuz keseyi hangi kaftada gördünüz onu sormak istemiştim 💐

Bir sakin olun öncelikle kimse sizi yargılamadı yada eleştiride bulunmadı yazılanları dikkatli olursanız aksine doktora eleştiride bulundular neden sizi bilgilendirmediği rahatlatmadığı yorum yapmadığı hususundaydı. burda herkes hamile herkesin gerginlikleri olabilir bu tutumunuzu bırakın lütfen bu şekilde agresif yorumlara devam ettiğiniz sürece kimse size cevap vermeyecek ve aynı tutumda yorumlarınız devam edersede banlamak durumunda kalacağım. Sükunetle birbirimizi kırmadan bir süreç geçirmemiz dileğiyle
👍🏻 Çok teşekkürler.

11+4 11+5 bebeğin pozisyonu önce sırtı dönüktü sonra ölçüm yapamadığını söyleyip 12 hafta icinde tekrar cagirdi. Gorememesinin sebebi biraz küçük dedi net görüntü alamiyormua ultrason görüntüsü ayrı bir bölümde çekildi. KD Doktoru da bu duruma şaşırdı. O da ölçüm yapilmayinca ikinci seferde tekrar bakmadı. Bakalım bu hafta nasıl bir durum yaşarım bilmiyorum.
Cok şaşırdım ilk defa duydum cnm boyle birsey bir fikrim yok açıkçası inslh 12 haftada net birseyler öğrenirsin rahatlarsın 🙏 eğer istersen konuyla ilgili bir başlık ac belki bilgi sahibi olanlar yada böyle birsey yaşayan varsa netbir bilgi alırsın bilemiyorum hakkında hayırlısı birsonraki muayene guzel olumlu geçer inslh doktor net gorur umarım

Manolya_31 Manolya_31 G gulaysedeniz kızlar dün arkadaşın yorumunda doktora mı yorum yapmasın açıklasın şeklinde konuştunuz yoksa hanım efendiye daha açıklayıcı konuşması yönünden mi yazdınız ?

Usg atmıştı doktor bişey söylemedi yarın çağırdı şeklinde bi yazısı olmuştu
Merhaba,

Ben anne adayını üzecek panikletecek bir söylemde bulunduğumu düşünmüyorum.

Aksine yazdığı yorumları anlamaya telkin etmeye calistim. Ancak kendisi açıklayıcı bir cevapta ısrarla bulunmadı. Bunun üzerine Manolya_31 Manolya_31 ile daha açıklayıcı yorum yapması üzerine konuştuk. Degilse kendisine yorum yapma yazma denmedi. Geriye dönük yorumlarımı da okursanız zaten demek istediğimi anlayacaksınızdir.

Sevgiler,

Ya sinirlenmeyeyim diyorum hormanlardanmi geriliyorum gene bir yorum yapıyorlar ağzından kerpetenle zorla alıyorsun yorum yapıyor yaptığı yorum anlaşılmaz ya yapma yorum yada açıklayıcı yap
Bu yorum üzerine yazi yazma gereği duydum. Bu kişiden başka kimse kırıcı konuşmadı. Konuyu kapatıyorum. Kimseyle tartışma amacım yok. Takip eden arkadaşlarin dikkatine. Teşekkürler.

Kızlar bir konuda kafam çok karışık. Malum kasım indirimleri var bir şeyler almak istiyorum bebek için ama biraz da çekiniyorum henüz kritik dönemi atlatmadık sonuçta. Siz bu süreçte ne gibi şeyler aldınız? Bir de bebek arabası önerisi olan var mı benim bu konuda hiç fikrim yok kullanışlı hafif çift yönlü olması önemli tabi
Ben peg prego araştırdım baya çift tarafa dönen bir modeli var baya da hoşumuza gitti onu alıcaz sanırım marka olarak öneririm ama çoğu kişi memnun çevremdeki

Back
X