• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    22
bu hislerde tek olmadığımı bilmek güzel :) ne yemek yapasım var ne yürüyesim var makineye çamasır atasım yok ütü birikti evin tozu alınacak umrumda degil :) tek yaptığım sadece yatmak istiyorum. Düşünesim bile yok :) akhsddhfalksf :) Çocuklu hamile anneler ne yapıyor acaba bu hevessizlikle :) ben perişanım :)
Ya süpersin ya demekki herkeste normal bu durum ev bana bakıyor ben eve bakisip duruyoruz🤗🤗🤗kim temizleyecekse bakalım

bu hislerde tek olmadığımı bilmek güzel :) ne yemek yapasım var ne yürüyesim var makineye çamasır atasım yok ütü birikti evin tozu alınacak umrumda degil :) tek yaptığım sadece yatmak istiyorum. Düşünesim bile yok :) akhsddhfalksf :) Çocuklu hamile anneler ne yapıyor acaba bu hevessizlikle :) ben perişanım :)
valla Allah onlarw güç kuvvet versin gerçekten çok zor hep yatıyorum afedersiniz tuvalete gitmeye bile üşeniyorum bazen

Yaa bişey sorcam doğum yapan anneler doğumdan sonra göbeğinizde sarkma falan oldumu sürekli karşıma öyle videolar çıkıyo bu seferde ona taktım kafayı şuan 59 kiloyum ama boyumda kısa 1.56 falan çok korkuyorum ya

hahahah evet sorma bi heves hamile pilates videolarını ekledim listeye bugün enerjim gelmiş gibiydi yürüyüşte yapayım diyodum ama nerdeee 😂
Canim bende haftalardir peynir ekmek ve makarna yogurt ile beslenebiliyorum sadece. 4 kilo verdim bulantilardan dolayi. Ama bu donem hepimiz icin gececek saglikli beslenemiyorum diye uzme kendinj sakin. Miden normale donunce chatgp ile de beslenme listesi hazirlayabilirsin. Ben hamilelikten once pilatese giderken onunla yaptigim listeyi takip ediyordum guzel oluyor. Zaten mantigi anladigin zaman sende yerine uretebiliyorsun🥰

Canim bende haftalardir peynir ekmek ve makarna yogurt ile beslenebiliyorum sadece. 4 kilo verdim bulantilardan dolayi. Ama bu donem hepimiz icin gececek saglikli beslenemiyorum diye uzme kendinj sakin. Miden normale donunce chatgp ile de beslenme listesi hazirlayabilirsin. Ben hamilelikten once pilatese giderken onunla yaptigim listeyi takip ediyordum guzel oluyor. Zaten mantigi anladigin zaman sende yerine uretebiliyorsun🥰
aşağı yukarı liste üretebiliyorum kendime ama bu süreçte gerçekten çok zor 🥹 senin durumun çok farklıydı normal kilo vermen ben de biraz iştahım açıldı diye böyle oldu inşallah geçicek rahatlayacağız 🩷

Merhaba biz de fetal dna testi verdik orada sma taranmıyor mu? Burada görünce aklıma düştü de. Evlenirken sağlık ocağında eşimden alınan kan örneğinden sma bakıldığını eğer taşıyıcı çıkarsa ileri test yapıldığını söylemişlerdi şükür çıkmadı. Hala sma olma ihtimali var mı?
Hayır fetal dna testinde çıkmıyor bunu ayrı kan alarak yapıyorlar Diğer detaylar için bilgim yok

aşağı yukarı liste üretebiliyorum kendime ama bu süreçte gerçekten çok zor 🥹 senin durumun çok farklıydı normal kilo vermen ben de biraz iştahım açıldı diye böyle oldu inşallah geçicek rahatlayacağız 🩷
Insallah canimm. Bende dun bugun biraz bulantidan rahatim ama 2 saatte agzima bir sey atmazsam midem burkuluyor resmen. Sabahlari da yanıyor. Muhtemelen bunlar benimle kalacak hazirana kadar 😂

Merhaba biz de fetal dna testi verdik orada sma taranmıyor mu? Burada görünce aklıma düştü de. Evlenirken sağlık ocağında eşimden alınan kan örneğinden sma bakıldığını eğer taşıyıcı çıkarsa ileri test yapıldığını söylemişlerdi şükür çıkmadı. Hala sma olma ihtimali var mı?
Hayir yok sma olma ihtimali. Erkek tasiyici oluyor zaten onda.

Insallah canimm. Bende dun bugun biraz bulantidan rahatim ama 2 saatte agzima bir sey atmazsam midem burkuluyor resmen. Sabahlari da yanıyor. Muhtemelen bunlar benimle kalacak hazirana kadar 😂
ay yok kuzum ya kalmaz inşallah evet ben de ara öğün yapmaya çalışıyorum ki hiç sevmiyorum ara öğün yapmayı aç kaldıkça kötü oluyo midem benimde geceleri başladı mide yanmam 😂

Kızlar aranızda Tokatlı var mı ? Mercimeksiz bat yapan bi komşumuz vardı evlenmeden önce. şimdi o geliyor aklıma hiçbir yerde tarif bulamadım bilen bi yardım edebilir mi ya 🥹

Bende aynı durumdayım ağzım boş durmuyor kötü oluyor 2 saat geçince ağzımı hemen tatlandırmam gerekiyor herşeyde cazip gelmiyor portakal yedim az önce ☺️

sizin çocuğunuz var tabi zor oluyodur benim ilk olacağı için sağolsun işten gelince eşim hallediyor o işleri 🥹
Böyle yardım eden eşleri görünce çok mutlu oluyorum mutluluğunuz daim olsun inşallah. Evde hamile olan benim benden fazla belirtileri yaşayan kilo alan aşeren eşim ve kızım🤣🤣🤣 ben belirti vermeden onlar öfleyip yatıyolar🤣kendi hamileliğimi unutuyorum ay🤣🤣🤣🤣

Back
X