- 25 Ekim 2023
- 1.001
- 735
- 53
- Konu Sahibi Prettywomaan
- #4.581
Ben adet tarihim yaklaştığında oluyor kasık ağrısı adet tarihi yakınsa normal canimKızlar merhaba iyi akşamlar aranızda kasık ağrısı yaşıyan var mı bugün başladı ilk defa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben adet tarihim yaklaştığında oluyor kasık ağrısı adet tarihi yakınsa normal canimKızlar merhaba iyi akşamlar aranızda kasık ağrısı yaşıyan var mı bugün başladı ilk defa
Merhaba tam bende bunun için yazacaktım kasık mi anlamadım adet ağrısı gıbı bir sızı oldu bugün 13 haftalığımKızlar merhaba iyi akşamlar aranızda kasık ağrısı yaşıyan var mı bugün başladı ilk defa
Benimde öyle ve bugün başladıMerhaba tam bende bunun için yazacaktım kasık mi anlamadım adet ağrısı gıbı bir sızı oldu bugün 13 haftalığım
Normalde adetim çok düzensiz 3-4 ayda 1 adet olurdum ama bugün sanki adet olucakmışım gibi kasık ağrısı mı karın ağrısı mı bilemedimBen adet tarihim yaklaştığında oluyor kasık ağrısı adet tarihi yakınsa normal canim
Evet evet anca kuru şeyler yiyebiliyorum bende. Mandalina portakal cok severim mesela ama hic yiyemiyorum yanmadan dolayiBende aynı durumdayım ağzım boş durmuyor kötü oluyor 2 saat geçince ağzımı hemen tatlandırmam gerekiyor herşeyde cazip gelmiyor portakal yedim az önce![]()
Benimde öyle ve bugün başladı
Aynı aynı acaba üşüttük mü diye düşündüm. Korktum açıkçası yapay zekaya sorunca rahimin buyumesıne bağlıyor anlamadım . Siz kaç haftalık oldunuzNormalde adetim çok düzensiz 3-4 ayda 1 adet olurdum ama bugün sanki adet olucakmışım gibi kasık ağrısı mı karın ağrısı mı bilemedim![]()
Bede de oluyor geceleri özellikle olmuştu ama sonraki gün geçiyor rahim genişliyor bence ondan olabilir karın büyüyorMerhaba tam bende bunun için yazacaktım kasık mi anlamadım adet ağrısı gıbı bir sızı oldu bugün 13 haftalığım
İnsallah benim gün içinde başladı arada bir gelip gidiyorBede de oluyor geceleri özellikle olmuştu ama sonraki gün geçiyor rahim genişliyor bence ondan olabilir karın büyüyor
Onu bende merak ediyorum 12+3 yarın kontrolüm var devlette muhtemelen söylemeyecek 10 gün sonra ozelemi gitsem diyorumKızlar ikili tarama vardı bu ara kafamda diye cinsiyet falan hiç merak da edemiyorum biliyor musunuz? Geçen hafta ama ikili tarama için doktora gittiğimde aa duruşu çok iyi dedi bende cinsiyet söyleyecek diye bi heves ettim meğer ense kalınlığı için duruş iyi demiş. Yine de hadi sorayım dedim 16 dedi bana yailkini 12 de öğrenmiştik gerçi o zaman özele gidiyorduk. Ben de diyorum ki bu cumartesi 13+ 3 olacak özele gitsem öğrenir miyim acaba cinsiyeti cihazları falan daha iyi ya söylerler herhalde :)
Devlette söylemiyorlar canım ya bi kaç arkadaşım demişti zaten de ben yine de sordum. İlkinde biz hep özele gittik 12 de doktor yüzde 90 kız demişti o zaman hattaOnu bende merak ediyorum 12+3 yarın kontrolüm var devlette muhtemelen söylemeyecek 10 gün sonra ozelemi gitsem diyorum
Şuan burda kaç haftalık sinDevlette söylemiyorlar canım ya bi kaç arkadaşım demişti zaten de ben yine de sordum. İlkinde biz hep özele gittik 12 de doktor yüzde 90 kız demişti o zaman hattavalla bende bu cumartesi gitcem. Zaten daha çocuğu görmedim biliyor musun? Monitörü bi çevir de çocuğun hareketlerini göreyim ya elleri kolları oynuyordur şimdi
ultrason kâğıdı istedim de verdiği kâğıdı atıyorum hiç bişey belli değil
![]()
Hahha bende bugun gittim ozeldeyim 10 hafta daha 5 hafta var demez mi yuregime indi kisa sureliKızlar ikili tarama vardı bu ara kafamda diye cinsiyet falan hiç merak da edemiyorum biliyor musunuz? Geçen hafta ama ikili tarama için doktora gittiğimde aa duruşu çok iyi dedi bende cinsiyet söyleyecek diye bi heves ettim meğer ense kalınlığı için duruş iyi demiş. Yine de hadi sorayım dedim 16 dedi bana yailkini 12 de öğrenmiştik gerçi o zaman özele gidiyorduk. Ben de diyorum ki bu cumartesi 13+ 3 olacak özele gitsem öğrenir miyim acaba cinsiyeti cihazları falan daha iyi ya söylerler herhalde :)
Benimde tam 13 de bacakları kapalıydı açık olsa muhtemelen görünürdüİnşallah görürsünüz kızlar bizimki 13+4'te bağdaş kurmuştugaranti olarak düşünmeyin sürpriz