• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    23
Bende aynı durumdayım ağzım boş durmuyor kötü oluyor 2 saat geçince ağzımı hemen tatlandırmam gerekiyor herşeyde cazip gelmiyor portakal yedim az önce ☺️
Evet evet anca kuru şeyler yiyebiliyorum bende. Mandalina portakal cok severim mesela ama hic yiyemiyorum yanmadan dolayi🥲😅

Benimde öyle ve bugün başladı
Normalde adetim çok düzensiz 3-4 ayda 1 adet olurdum ama bugün sanki adet olucakmışım gibi kasık ağrısı mı karın ağrısı mı bilemedim 😒
Aynı aynı acaba üşüttük mü diye düşündüm. Korktum açıkçası yapay zekaya sorunca rahimin buyumesıne bağlıyor anlamadım . Siz kaç haftalık oldunuz

Kızlar ikili tarama vardı bu ara kafamda diye cinsiyet falan hiç merak da edemiyorum biliyor musunuz? Geçen hafta ama ikili tarama için doktora gittiğimde aa duruşu çok iyi dedi bende cinsiyet söyleyecek diye bi heves ettim meğer ense kalınlığı için duruş iyi demiş. Yine de hadi sorayım dedim 16 dedi bana ya 😆 ilkini 12 de öğrenmiştik gerçi o zaman özele gidiyorduk. Ben de diyorum ki bu cumartesi 13+ 3 olacak özele gitsem öğrenir miyim acaba cinsiyeti cihazları falan daha iyi ya söylerler herhalde :)

Kızlar ikili tarama vardı bu ara kafamda diye cinsiyet falan hiç merak da edemiyorum biliyor musunuz? Geçen hafta ama ikili tarama için doktora gittiğimde aa duruşu çok iyi dedi bende cinsiyet söyleyecek diye bi heves ettim meğer ense kalınlığı için duruş iyi demiş. Yine de hadi sorayım dedim 16 dedi bana ya 😆 ilkini 12 de öğrenmiştik gerçi o zaman özele gidiyorduk. Ben de diyorum ki bu cumartesi 13+ 3 olacak özele gitsem öğrenir miyim acaba cinsiyeti cihazları falan daha iyi ya söylerler herhalde :)
Onu bende merak ediyorum 12+3 yarın kontrolüm var devlette muhtemelen söylemeyecek 10 gün sonra ozelemi gitsem diyorum

Onu bende merak ediyorum 12+3 yarın kontrolüm var devlette muhtemelen söylemeyecek 10 gün sonra ozelemi gitsem diyorum
Devlette söylemiyorlar canım ya bi kaç arkadaşım demişti zaten de ben yine de sordum. İlkinde biz hep özele gittik 12 de doktor yüzde 90 kız demişti o zaman hatta 🙈 valla bende bu cumartesi gitcem. Zaten daha çocuğu görmedim biliyor musun? Monitörü bi çevir de çocuğun hareketlerini göreyim ya elleri kolları oynuyordur şimdi 😆 ultrason kâğıdı istedim de verdiği kâğıdı atıyorum hiç bişey belli değil 😆

Eklentiler

• IMG_3894.webp
    IMG_3894.webp
    60 KB · Görüntüleme: 24
Devlette söylemiyorlar canım ya bi kaç arkadaşım demişti zaten de ben yine de sordum. İlkinde biz hep özele gittik 12 de doktor yüzde 90 kız demişti o zaman hatta 🙈 valla bende bu cumartesi gitcem. Zaten daha çocuğu görmedim biliyor musun? Monitörü bi çevir de çocuğun hareketlerini göreyim ya elleri kolları oynuyordur şimdi 😆 ultrason kâğıdı istedim de verdiği kâğıdı atıyorum hiç bişey belli değil 😆
Şuan burda kaç haftalık sin

Hahha bende bugun gittim ozeldeyim 10 hafta daha 5 hafta var demez mi yuregime indi kisa sureli😅😅

Kızlar selamlar. Tecrübe ettiğim için sizinle de paylaşmak istedim. Karın çatlağı hep genetik diyorlar ablamın da annemin de felaket çatlağı var harita gibi resmen. İlk hamileliğimde çok korkmuştum baya araştırma yaptım.. İlk haftalardan itibaren yağlanmaya başladım. Kakao yağı, Hindistan cevizi yağı, badem yağı çok az kantaron yağı hepsini karıştırıp her gün bayaaa yağlanıyordum. Gerçekten de faydasını gördüm iki tane çizik oldu sadece. Kızım bir hafta önce doğsa hiç olmayacaktı hatta ama son dakikasına kadar bekledi sağolsun. Özellikle kakao yağı uzun süre nemli tutuyor ama fena çikolata kokuyor evde yürüyeb çikolata oluyorsunuZ😀😀 Ben başladım yağlanmaya tavsiye ederim

Bende tam bu soruyu sormak için gelmiştim aslında ilk hamileliğimde 38 den sonra çatlak oluştu 38e kadar hiç birşey yoktu. Kaçıncı haftada başlamak lazım ben daha 7. Haftamdayım henüz çok erken sanki

Kızlar selamlar. Tecrübe ettiğim için sizinle de paylaşmak istedim. Karın çatlağı hep genetik diyorlar ablamın da annemin de felaket çatlağı var harita gibi resmen. İlk hamileliğimde çok korkmuştum baya araştırma yaptım.. İlk haftalardan itibaren yağlanmaya başladım. Kakao yağı, Hindistan cevizi yağı, badem yağı çok az kantaron yağı hepsini karıştırıp her gün bayaaa yağlanıyordum. Gerçekten de faydasını gördüm iki tane çizik oldu sadece. Kızım bir hafta önce doğsa hiç olmayacaktı hatta ama son dakikasına kadar bekledi sağolsun. Özellikle kakao yağı uzun süre nemli tutuyor ama fena çikolata kokuyor evde yürüyeb çikolata oluyorsunuZ😀😀 Ben başladım yağlanmaya tavsiye ederim
Benim şimdiden çatlağım oldu göğüslerim büyümüş koltuk altımda çift taraflı, iki tane çatlak var dün fark ettim, başlamam lazım benim de herhalde. 🤔
Benimde tam 13 de bacakları kapalıydı açık olsa muhtemelen görünürdü 🤣
Fetal yaptırdık geçen hafta artık göstermeyebilir 🤣🤣

Kızlar hamilelikte alerjik rinit yaşayıp burun tıkanıklığı yaşayan var mı inanılmaz rahatsızım asla burnumdan nefes alamıyorum uykularımın kalitesi düştü gerçekten bu konuyla ilgili doktorla görüşen var mı nasıl bir çözüm bulabiliriz acaba

Benim şimdiden çatlağım oldu göğüslerim büyümüş koltuk altımda çift taraflı, iki tane çatlak var dün fark ettim, başlamam lazım benim de herhalde. 🤔

Fetal yaptırdık geçen hafta artık göstermeyebilir 🤣🤣
Hadi ya erken başlamış bir de banyo yaparken lif kullanmamak gerekiyor liflendikçe çatlıyor ve kaşıdıkça. Bacakları da yağlamak gerekiyor. Benim gögsüm pek büyümedi ha heves etmiştim büyüyecek diye çok az farketti

Back
X