• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    23
Kızlar selamlar. Tecrübe ettiğim için sizinle de paylaşmak istedim. Karın çatlağı hep genetik diyorlar ablamın da annemin de felaket çatlağı var harita gibi resmen. İlk hamileliğimde çok korkmuştum baya araştırma yaptım.. İlk haftalardan itibaren yağlanmaya başladım. Kakao yağı, Hindistan cevizi yağı, badem yağı çok az kantaron yağı hepsini karıştırıp her gün bayaaa yağlanıyordum. Gerçekten de faydasını gördüm iki tane çizik oldu sadece. Kızım bir hafta önce doğsa hiç olmayacaktı hatta ama son dakikasına kadar bekledi sağolsun. Özellikle kakao yağı uzun süre nemli tutuyor ama fena çikolata kokuyor evde yürüyeb çikolata oluyorsunuZ😀😀 Ben başladım yağlanmaya tavsiye ederim
Her gün her gün nasıl üşenmeden yaptınız tebrik ederim😂 vücutta emilmesi uzun sürüyor mu bunların

Bende tam bu soruyu sormak için gelmiştim aslında ilk hamileliğimde 38 den sonra çatlak oluştu 38e kadar hiç birşey yoktu. Kaçıncı haftada başlamak lazım ben daha 7. Haftamdayım henüz çok erken sanki
İlk hamileliğimde hemen başlamıştım ben. Bende 9 haftalık hamileyim ama karnım çıkmamasına rağmen hafif kaşıntı oluyor tutuyorum kendimi

Her gün her gün nasıl üşenmeden yaptınız tebrik ederim😂 vücutta emilmesi uzun sürüyor mu bunların
Valla normalde çok üşengeç biriyim ama annemin karnı gibi olmamak için yaptım. Geç emiliyor vıcık vıcık geziyorsunuz😀😀 gece uyumadan sürüyordum ben karnım açık bekliyordum biraz. Kıyafetimi kapatıyordum sonra. Sabah kalkınca hala nemli oluyordu

Bende ilkinde hindistan cevizi yağı kullanıyordum. Atlet giyen biriyim tüm atletlerim h.cevizi yağı kokuyordu hamilelikten sonra hepsini atmıştım😁 ama son haftalarda etki etmedi maalesef. Bu sefer lierac kullanmayı düşünüyorum inşallah

Hadi ya erken başlamış bir de banyo yaparken lif kullanmamak gerekiyor liflendikçe çatlıyor ve kaşıdıkça. Bacakları da yağlamak gerekiyor. Benim gögsüm pek büyümedi ha heves etmiştim büyüyecek diye çok az farketti
Hadi ya her gece pehlivan gibi yağlanma fikri garip geldi şu an 🤣 benim cildim hassas normalde de, göğüslerim büyüdü diyordum ama çatlayacak kadar büyüdü mü cildim mi abartıyor bilmiyorum 😄 yarın gidip alayım aktardan yağ, bir şey soracağım evde kantaron yağı var ama baya eski babaannem toplayıp yapmıştı bir şey olmuş mudur acaba

Kızlar hamilelikte alerjik rinit yaşayıp burun tıkanıklığı yaşayan var mı inanılmaz rahatsızım asla burnumdan nefes alamıyorum uykularımın kalitesi düştü gerçekten bu konuyla ilgili doktorla görüşen var mı nasıl bir çözüm bulabiliriz acaba
İlk gebelikte oldum hatta inanır mısın msjını görmeden önce ne zaman olmuştum diye düşünüyordum fotoğraflara bakıyordum yüksek yastıkta yatarken fotoğraf çekmişim öyle hatırladım 4 aylıkken başlamış bende. İnanılmaz kötü bişey nefes alamazdım hava nemlendiricisi, okyanus suyu, burun spreyi ne varsa nette yazan herşeyi denedim. Geceleri nefessiz kalırdım nefesim yetmezdi sanki panik olurdum nefes alamıyorum diye. Bu da bi hamilelik belirtisiymiş zaten. Ve beni biraz da olsa rahatlatan burun bandı oldu. Ve şu an tekrar olur muyum diye korkuyorum. Ya kusmadan sonra beni en çok rahatsız eden belirti buydu çünkü, sende burun bandı dene bakalım

Kızlar ikili tarama vardı bu ara kafamda diye cinsiyet falan hiç merak da edemiyorum biliyor musunuz? Geçen hafta ama ikili tarama için doktora gittiğimde aa duruşu çok iyi dedi bende cinsiyet söyleyecek diye bi heves ettim meğer ense kalınlığı için duruş iyi demiş. Yine de hadi sorayım dedim 16 dedi bana ya 😆 ilkini 12 de öğrenmiştik gerçi o zaman özele gidiyorduk. Ben de diyorum ki bu cumartesi 13+ 3 olacak özele gitsem öğrenir miyim acaba cinsiyeti cihazları falan daha iyi ya söylerler herhalde :)
Canım ben özele gidiyorum 10 haftalığız gittiğimde 3 hafta sonra gel cinsiyet için dedi özele gidersen belli olur büyük ihtimalle

bugün bende Fetal dna yaptırdım ikiz oldukları için panoroma ile yaptık. İkiz gebelikte cinsiyeti belli oluyor mu bilginiz var mı :).

kızlar merhaba, inşallah hepimiz kolaylıkla sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi🙏🏻🥰ben de yeni öğrendim 436 şu an değerim 4 haftalık diye görünüyor uygulamadan yumurtlama gününden beri sol kasıkta batmam vardı bu aralar daha bir arttı
bu şekilde olan var mı
dış gebelikte yumurtalık ağrısı oluyor genelde deniyor, henüz gitmeyeceğim 5 haftayı geçmeyi bekliyorum ilk kontrol için ama içim içimi

Öncelikle çok geçmiş olsun insAllah dış gebelik olmamışsindir bende aynı durumdayım korkuyorum bilgi verirmisn 4 haftalık ve sol kasigim çok ağrıyor 2 gündür de sağ taraf batma oluyor

Back
X