Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
kan tahlillerini başka yerlerde yaptırdıysanız veya günün farklı saatlerinde kan verdiyseniz beta yavaş artmış görünebilir.
Yani aynı hastane ama lab o gün verdiğim gün değil ertesi gün bi kısmını yüklemişti sonuçlarımın doktorda o yüzden bugün sabah a verdirdi verince yine öyle dedi %66 değilde %53-54 artmış diye öyle söyledi ama keseyi gördük 28 nde

Yani aynı hastane ama lab o gün verdiğim gün değil ertesi gün bi kısmını yüklemişti sonuçlarımın doktorda o yüzden bugün sabah a verdirdi verince yine öyle dedi %66 değilde %53-54 artmış diye öyle söyledi ama keseyi gördük 28 nde
kese göründükten sonra betanın çok da önemi yok artış hızı da bir noktadan sonra azalıyor canım zaten. bence hemen kötü düşünmemek lazım ki kese göründüyse dış gebelik de olamaz diye düşünüyorum

kızlar ya sanki bugün bütün belirtilerim yok olup gitti. çok tedirginim 8 ağustosta randevum var ama bekleyemeyeceğim sanırım. böyle bi şey yaşayan oldu mu? endişelenmeye başladım daha 6+4teyiz bu kadar erken kesilir mi belirtiler?😔😔

kese göründükten sonra betanın çok da önemi yok artış hızı da bir noktadan sonra azalıyor canım zaten. bence hemen kötü düşünmemek lazım ki kese göründüyse dış gebelik de olamaz diye düşünüyorum
Evet bende öyle biliyorum araştırdım öyle diyor bi çok doktorda pat diye yüzüme öyle dedi 😞biraz modum düştü açıkçası ama Allah’a sıgındım ümidimi kaybetmedim yinede sizlerde dua edin inşallah 🥹🩷

kızlar ya sanki bugün bütün belirtilerim yok olup gitti. çok tedirginim 8 ağustosta randevum var ama bekleyemeyeceğim sanırım. böyle bi şey yaşayan oldu mu? endişelenmeye başladım daha 6+4teyiz bu kadar erken kesilir mi belirtiler?😔😔
darısı başıma hayatım zindan oldu çok kötü durumdayım inşallah benim de yok olup gider belirtilerim perişan oldum hayattan soğudum

benim önceki hafta böyle olmuştu, çarşamba mide bulantım azaldı, perşembe neredeyse hiç yoktu. dayanamadım cuma doktora gittim kalp atışını gördük. tabii ki eve dönüş yolunda bulantı tekrar başlamıştı 🙈

benim önceki hafta böyle olmuştu, çarşamba mide bulantım azaldı, perşembe neredeyse hiç yoktu. dayanamadım cuma doktora gittim kalp atışını gördük. tabii ki eve dönüş yolunda bulantı tekrar başlamıştı 🙈
umarım boşuna endişeleniyorumdur🙏🏻😔🥹 pazartesiye randevu aldım nasıl geçecek günler

kizlar takvimde gün gün beta değerlerim bu şekilde bugun tam 5 haftalığım kese icin ne zaman gitmeliyim doktora. simdi özele yenıden kan vermeye gidiyorum

Eklentiler

• IMG_1763.webp
    IMG_1763.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 66
kizlar takvimde gün gün beta değerlerim bu şekilde bugun tam 5 haftalığım kese icin ne zaman gitmeliyim doktora. simdi özele yenıden kan vermeye gidiyorum
Benim betam 2500 civarındayken vajinal usg ile görünmüştü kese, bence vajinal usg’de yarın bile görülebilir artış hızınıza bakılırsa, ama daha garanti olsun derseniz pazartesi gününü beklemek iyi olabilir

vajinal usgde her şekilde görünür. karından görünsün isterseniz kilo vs. durumunuza bağlı olarak pazartesi itibariyle görebilirsiniz :)

Bu benim 4+2 deki ulturason görüntüm. Siz 5.haftadaysanız illa görür bence..

Eklentiler

• 1000035320.webp
    1000035320.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 60
Benimki tüpteydi ancak yumurtalığa, karına, servikse de yerleşebilir. Yani rahim dışında herhangi bir yerde bebeğin büyümesi demek dış gebelik oluyor..
Benm iki farklı doktor kontrolünde de ortada gördüler yani ama dış gebelik ihtimali dedi doktor betamın artısı biraz yavaşladı diye

Benim kırmızı pembe geldi canım gece uyurken akışına uyandım hatta çok değildi ama işte anne yüreği🥲 hemen kalktım wcde iç çamaşırımda peçete de görünce pembe kan gittim acile. Hatta gece bi ikiz mi krizi yaşadım doktor yüzünden😂 başka kese gördüm sanki dedi 😂 oh inşallah rabbim hepimizin bu süreci sağlıklı atlatmasını nasip eder mart ayında isim konuşuruz 🙏🏻🙏🏻
Hepimiz saglikla kavusalim insallah canim mart ayinda son gunlerimizi birlikte sayalim insallah❤️

Benim betam 2500 civarındayken vajinal usg ile görünmüştü kese, bence vajinal usg’de yarın bile görülebilir artış hızınıza bakılırsa, ama daha garanti olsun derseniz pazartesi gününü beklemek iyi olabilir
yani aslında kese ve embriyoyu birlikte görmek istiyorum riske atıp kendimi telaşa sokmak istemiyorum 8 Ağustos’ta gitsem diye düşündüm

kızlar yeni sonucum da bu iki gün önce 831 di şimdi 3218

Eklentiler

• IMG_1786.webp
    IMG_1786.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 49
Back
X