- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #1.281
ben de bugün 5+1'im yarın gideceğim bakalımm. betanız kaçtı karından görünmesi harika <3Bugun 5+1 de karin ultrasonundan kese gorundu. Haftaya tekrar gidicem. Hep guzel haberler alalim insallah
Benimde iştahım yok kuzum zayıflıyorum ama elimde değilNE zaman dönüyorsun ? Sen de dikkat et tatilde falan insan farkında olmadan yoruluyor. Ben yiyince şişkinlik oluyor ama fazla yemezsem siskinlik olmuyor. Bir de benim çok iştahım da yok. Yani var çabuk acıkıyorum ama hemen yemek yiyemiyorum. İyice acıkınca
Hiç bilmiyorum uçak seyahati hakkında ama mantıksal olarak sıkıntı olmaz basınç açısındanGünaydınBen de bugün 5+2 oldum. Kalp atışı için 18'inde bakalım dedi. Ama ben gidemeyeceğim. Ordu'ya gidiyorum, uçakla gideceğim. Uçak seyahat rsikli mi biliyor musunuz
Kalp atışını o kadar erken duymak pek mümkün değil ama keseyi görürsünüz Allahın izniyleGünaydın herkesebebişlerimize sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah.
Ben gebeliğimi adetime 8 gün kala yerleşme kanaması görünce yaptığım testle öğrendim. Ardından kan verim sonuç 162 çıktı. 3 gün sonra 495 çıktı. Şuan 5+0 dayız. Perşembe günü ilk kontrol için gidicez. 5+3 olacak. Kese görünmesi lazım evet ama bu haftada kalp atışı duyan oldu mu?
İnşallah yaKalp atışını o kadar erken duymak pek mümkün değil ama keseyi görürsünüz Allahın izniyle
ben en son çarşamba beta baktırmıştım 400dü, bugün muhtemelen 2000 falandır, keseyi bugün gördükben de yarın, 5+2'de gideceğim bugün beta 1374 çıktı. umarım yarın görünecek kıvamda olur :) sağlıkla gelsin çok sevindim adınızaa. beta kaçtı sizin kese gördüğünüzde? :)
İnşallah olumlu geçer. Güzel haberlerini bekliyoruz. Senin bulantilarin başladı mı peki ?Dr dan çıktım tansiyonum 15/8 Hiper tansiyonun var bu gebelikle ilgili olamaz hemen tansiyon hapı başlayalım dedi ve kardiyolog görsün dedi şuan kardiyolojideyiz
Bulantı yaşadığımı söyledim hiperemezis olduğum için zofer verdi
Umarım kardiyolog olumlu konuşur
Dua bekliyorum kızlar
Anladım canım. Canını sıkma. İnşallah bir sıkıntı yoktur. Doktora ne zaman gideceksin dönüşte ? Progestan bütün hormonları etkiliyor gerçekten. Allah yardımcın olsun.Benimde iştahım yok kuzum zayıflıyorum ama elimde değilÇarşamba dönecek bakalım bir hayırlısıyla buyuduklerini görsem yeter Eşime belli etmemeye çalışıyorum ama bir gram kafamı dağıtamıyorum. Bu tatlı de ta kıştan almıştık. Yoksa gelmezdim çünkü modum yok biliyorum birsey olacaksa zaten olur olmayacaksa olmaz ama 3limde değil iyi düşünüyorum sonra kötü birsey olursa hazırlıksız olmaktan korkuyorum falan. Birde ilaçlar yan etki yapıyor heral de özellikle progestan inanılmaz duygu yüklüyüm herşeye bakalım hayırlısıyla su uc gunde bir geçse
evet canım başladım kuzum geçen hafta ama günde 1 içiyordum 2 ye çıkardım dün az daha iyiyim gibiprilam başlamış mıydın? Başka türlü çok zor geçer
ne oldu canım son durumun neKahverengi akıntım oldu. İnşallah her şey yolundadırdiğer gebeliklerimde hiç yaşamamıştım
Sürekli kusmak daha kötü amaevet canım başladım kuzum geçen hafta ama günde 1 içiyordum 2 ye çıkardım dün az daha iyiyim gibi
ama hala zorluyor inanki
günde 4 e kadar prilam içebilirsin dedi çocuğa bişey olur korkusuyla içemiyorum da ilaç
çok iyi yapmışsın yarın git bence de, görünür Allah'ın izniyle haberdar et biziRandevumu yarın sabaha çektim. İnşallah her şey yolundadır. 5+4 te 11 mm idi kese. Yarın 6+4 olcam. Kalp atışı görünür heralde ?
İlk gebeliğimde 6+0 da görülmemişti
Devam etmedi. Bir kere geldi. İnşallah böyle devam eder. Bugün uzanıyorum. Çok ayağa kalkmamya çalışcam. Zorunlu haller dışında. Ne olur ne olmaz diye. Yarın sabah ta doktor randevum var bakalım hayırlısıne oldu canım son durumun ne
kuzum kusma yok henüz kusmadım, bulantı var mide huzursuzluğu yani sürekli midem bulanıyor herşeyden. Sürekli midem ağzımda yani tam tarif edebildim mi bilmiyorum :)Sürekli kusmak daha kötü amasıvı kaybına da yol açar. Allah yardımcın olsun. İlk gebeliğin mi ? Daha önce gebelik gecirdiysen onda da olmuş muydu bu kadar kusma
hah tamam canım dinlen, devamı yoksa iyi bişey, yarında görün bakalım bişey olmayacak ama sende 2 cocuk var onları alıp kaldırma.Devam etmedi. Bir kere geldi. İnşallah böyle devam eder. Bugün uzanıyorum. Çok ayağa kalkmamya çalışcam. Zorunlu haller dışında. Ne olur ne olmaz diye. Yarın sabah ta doktor randevum var bakalım hayırlısı
Ben de denize girmek istiyorum(((Kızlar denize girmek sakıncalı mı şu süreçte
Anladım canım. Benim ilk gebeligim öyleydi. Midem bulanır arada öğürme olurdu ama hiç kusmadım. Bir süre sonra geçti zatenkuzum kusma yok henüz kusmadım, bulantı var mide huzursuzluğu yani sürekli midem bulanıyor herşeyden. Sürekli midem ağzımda yani tam tarif edebildim mi bilmiyorum :)
ilk gebeliğim, hiç bilmiyorum ama bu süreçte sanırım 2 tane ilaç içsem iyi olacak.
Bir de genital bantlar varmis. Ben yurtdisindayim burada bulamiyorum. Ama Turkiyede olmasi lazim. Onlari yapistirim girseniz sorun olmaz. Korur bolgeniziKızlar denize girmek sakıncalı mı şu süreçte
Elimden geldiğince uzanıyorum. Ama çocuklar 4 yaşında haliyle üstüme falan çıkıyorlar. Karnımı korumaya alıyorum. Bazenn kucagima da almak zorunda kalıyorum ama artık yapacak bir şeyim yok. Boş gebelikte acele ettik yine üstüme çıkıyorlar diye erken söylemiştik. Hamile olduğumu. Şimdi söylememeye çalışıyoruz. Karnım acıyor falan diyorum ama benim kız yemiyor tabi. Anne neden karnın acıyor yoksa bebek kardeşim mi var diye beni sıkıştıriyorhah tamam canım dinlen, devamı yoksa iyi bişey, yarında görün bakalım bişey olmayacak ama sende 2 cocuk var onları alıp kaldırma.
ağır kaldırmamamız gerekiyor bu dönem, doktorun bana kesin emri.
Canım ben o ilacı 5 ay kullandım gebelikte a sınıfında hiç kötü bir etkisini duymadım ve yaşamadım o ilaç sayesinde hayata bağlandımevet canım başladım kuzum geçen hafta ama günde 1 içiyordum 2 ye çıkardım dün az daha iyiyim gibi
ama hala zorluyor inanki
günde 4 e kadar prilam içebilirsin dedi çocuğa bişey olur korkusuyla içemiyorum da ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?