Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Benimde iştahım yok kuzum zayıflıyorum ama elimde değil Çarşamba dönecek bakalım bir hayırlısıyla buyuduklerini görsem yeter Eşime belli etmemeye çalışıyorum ama bir gram kafamı dağıtamıyorum. Bu tatlı de ta kıştan almıştık. Yoksa gelmezdim çünkü modum yok biliyorum birsey olacaksa zaten olur olmayacaksa olmaz ama 3limde değil iyi düşünüyorum sonra kötü birsey olursa hazırlıksız olmaktan korkuyorum falan. Birde ilaçlar yan etki yapıyor heral de özellikle progestan inanılmaz duygu yüklüyüm herşeye bakalım hayırlısıyla su uc gunde bir geçse

Günaydın Ben de bugün 5+2 oldum. Kalp atışı için 18'inde bakalım dedi. Ama ben gidemeyeceğim. Ordu'ya gidiyorum, uçakla gideceğim. Uçak seyahat rsikli mi biliyor musunuz
Hiç bilmiyorum uçak seyahati hakkında ama mantıksal olarak sıkıntı olmaz basınç açısından gebeliğin ilerleyen haftalarında kesedeki sıvı fazla olduğu için problem oluyor sanırım

Kalp atışını o kadar erken duymak pek mümkün değil ama keseyi görürsünüz Allahın izniyle

ben de yarın, 5+2'de gideceğim bugün beta 1374 çıktı. umarım yarın görünecek kıvamda olur :) sağlıkla gelsin çok sevindim adınızaa. beta kaçtı sizin kese gördüğünüzde? :)
ben en son çarşamba beta baktırmıştım 400dü, bugün muhtemelen 2000 falandır, keseyi bugün gördük ama 4.5 cm yazmışım yanlış olmuş 4.5 mm

İnşallah olumlu geçer. Güzel haberlerini bekliyoruz. Senin bulantilarin başladı mı peki ?

Anladım canım. Canını sıkma. İnşallah bir sıkıntı yoktur. Doktora ne zaman gideceksin dönüşte ? Progestan bütün hormonları etkiliyor gerçekten. Allah yardımcın olsun.

prilam başlamış mıydın? Başka türlü çok zor geçer
evet canım başladım kuzum geçen hafta ama günde 1 içiyordum 2 ye çıkardım dün az daha iyiyim gibi
ama hala zorluyor inanki
günde 4 e kadar prilam içebilirsin dedi çocuğa bişey olur korkusuyla içemiyorum da ilaç

Sürekli kusmak daha kötü ama sıvı kaybına da yol açar. Allah yardımcın olsun. İlk gebeliğin mi ? Daha önce gebelik gecirdiysen onda da olmuş muydu bu kadar kusma

ne oldu canım son durumun ne
Devam etmedi. Bir kere geldi. İnşallah böyle devam eder. Bugün uzanıyorum. Çok ayağa kalkmamya çalışcam. Zorunlu haller dışında. Ne olur ne olmaz diye. Yarın sabah ta doktor randevum var bakalım hayırlısı

Sürekli kusmak daha kötü ama sıvı kaybına da yol açar. Allah yardımcın olsun. İlk gebeliğin mi ? Daha önce gebelik gecirdiysen onda da olmuş muydu bu kadar kusma
kuzum kusma yok henüz kusmadım, bulantı var mide huzursuzluğu yani sürekli midem bulanıyor herşeyden. Sürekli midem ağzımda yani tam tarif edebildim mi bilmiyorum :)
ilk gebeliğim, hiç bilmiyorum ama bu süreçte sanırım 2 tane ilaç içsem iyi olacak.

hah tamam canım dinlen, devamı yoksa iyi bişey, yarında görün bakalım bişey olmayacak ama sende 2 cocuk var onları alıp kaldırma.
ağır kaldırmamamız gerekiyor bu dönem, doktorun bana kesin emri.

Kızlar denize girmek sakıncalı mı şu süreçte
Ben de denize girmek istiyorum(((
Bana doktor girme dedi(
Ama bence islak kalmayacaginiz surece sknti olmaz. Denizden sonra mayonuzu degistirin suyla genital bolgenizi temizleyin. Tuzlu su cunki genital florayi bozuyor. Bir de guneslenmeyin.

Anladım canım. Benim ilk gebeligim öyleydi. Midem bulanır arada öğürme olurdu ama hiç kusmadım. Bir süre sonra geçti zaten sen ilaç sayısını arttır çok kötü oluyorsan. Bir şey olmaz Allah ın izniyle

hah tamam canım dinlen, devamı yoksa iyi bişey, yarında görün bakalım bişey olmayacak ama sende 2 cocuk var onları alıp kaldırma.
ağır kaldırmamamız gerekiyor bu dönem, doktorun bana kesin emri.
Elimden geldiğince uzanıyorum. Ama çocuklar 4 yaşında haliyle üstüme falan çıkıyorlar. Karnımı korumaya alıyorum. Bazenn kucagima da almak zorunda kalıyorum ama artık yapacak bir şeyim yok. Boş gebelikte acele ettik yine üstüme çıkıyorlar diye erken söylemiştik. Hamile olduğumu. Şimdi söylememeye çalışıyoruz. Karnım acıyor falan diyorum ama benim kız yemiyor tabi. Anne neden karnın acıyor yoksa bebek kardeşim mi var diye beni sıkıştıriyor

Canım ben o ilacı 5 ay kullandım gebelikte a sınıfında hiç kötü bir etkisini duymadım ve yaşamadım o ilaç sayesinde hayata bağlandım.Şimdi yine başlıcam galiba bu hafta itibariyle aynı şeyleri yaşamaya başladımgece yatarken 2 öğlen 2 toplamda 4 adet içtim 5 ay boyunca.Şu an daha kusmadım ama çok yoğun sabah bulantısı yaşıyorum kendimi tutuyorum kusup da iyice güçten düşmemek için ilaca başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…