Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    136
Kalp çarpıntısı tutan var mı kızlar günde 3 4 kez oluyor bende şimdiden mide bulantıları da geri geldi güya 2. Tremester harika geçecekti kim kandırdı bizi
Magnezyum takviyesi kullanıyorsanız ve içinde malat formu da varsa çarpıntıyı tetikler. Malatsız bir form kullanabilirsiniz doktorunuza danışın.

Merhaba, bana da bugun osteocare verdi doktor kalsiyum magnezyum vs iceriyor. Siz ektra multivitamin aliyor musunuz vinalac aliyorum ben ikisinde de bakir selenyum falan var

Merhaba teyzoşlar
Bugün kontrolümüz vardı oğluşum 480 gr 25 cm olmuş
Her şey yolundaymış çok şükür cuma günü detaylıya gideceğiz bakalım. 24+2 gibi şeker yüklemesi için çağırdı tekrar. 24 haftaya kadar da boğmacalı tetanoz aşısını yaptır dedi. Demir ilacımı değiştirdik bakalım feramat vermişti, sidefer stick ile değiştirdik; inşallah bu iyi gelir. Bizde durumlar böyle
Umarım hepiniz iyisinizdir

Ayyy maşallah maşallah darısı başıma
Kaç haftalıksın şu an ?
Bende de 20. Haftanda gel dedi de aile hekimi aşı için ben bi doktoruma sorucam.
Birde bende sidefer kullanıyorum bende ilk başta eyvah Buda işe yaramıcak galiba dedim ama bi kaç gün sonra vücudum kendini toparladı kabızlık falan yapmıyor ama inşallah sana da yapmaz

Kızlaarr selam
Ya benim karnım büyümesi gereken yerde tövbelerim olsun küçülüyor sanki
Tamam artık kabul ettim iç karnım geniş ama azıcık çaba be annecim sendeee
Birde şey sormak istiyorum 20. Haftada doktora gittiğinizde yüzü gözü oldukça belirginleşiyor mu ?
Ona göre bi kaç gün ileri alıcam randevu günümü de

Bugün 21+2 olduk canım. Ay inşallah yapmaz bana da ya danış bakalım sana ne diyecek doktorun. Beni de öyle çağırmıştı sağlık ocağı. 23. Hafta gibi yaptırırım sanırım bende

Selam canım
18.hafta kontrolümde yüzü çok netti

Bugün 21+2 olduk canım. Ay inşallah yapmaz bana da ya danış bakalım sana ne diyecek doktorun. Beni de öyle çağırmıştı sağlık ocağı. 23. Hafta gibi yaptırırım sanırım bende
Muhtemelen benim doktorum da 22-23 diyebilir . Hem o ara ayrıntılıya da giricem inşallah ayy o kadar heyecanlıyım kiiii

19da gittim kontrole netti yüzü burnu gözü elleri
22de detaylı var ama tedirginim sanırım iyi mi bebiş diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…