• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    136
Ev
Kızlar yasak mı bilmiyorum ama reklam değil, bu bebek arabasında sadece siyah renkte böyle bir fiyat var. 8 bin lira pusetle beraber çok iyi değil mi. Bebek arabası alacaklar için belki işe yarar. Çift yönlüymüş. bir de yoyko city satıcı hepsiburada
Bende bakıyorum canım inşallah bu model de favorimde birkac model daha var baktıgim normalde Bebek arabasını cocuk doğduktan sonra falan alırım diyordum ama iyi indirime giriyor kanz prego bunlarda var şuan karar veremedim yarın soracam bir kaç kişiye inşallah[/url]

Merhaba, bana da bugun osteocare verdi doktor kalsiyum magnezyum vs iceriyor. Siz ektra multivitamin aliyor musunuz vinalac aliyorum ben ikisinde de bakir selenyum falan var
Merhaba evet gebelige ozel bir multivitamin kullaniyorum , o mega 3 , kalsiyum ve magnezyumu glisinat ayrica iciyorum

İnatçı Hiperemezis o kadar az ki bazı doktorlar gerçekten anlamıyor
Psikolojik dediklerinde kendimi kesesim geliyordu 🤦🏻‍♀️ gittiğim en son hastanede b vitamini de verdiler bana (alerjik reaksiyon gösterdiği için uyguladıktan sonra bit süre gözetimde tuttular) o benim gözümü açmıştı
Uzun süre mide asiti ve safra kustuğumdan şimdi dişlerim ufalanıp kırılıyor ve baya kökten kırılıyor :(
Bazı insanlar gerçekten çok ama çok zor anne oluyor
Zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur diyerek telkin etmeye çalışıyorum kendimi :)
Bnmde nefret etriğim kelimelerden biri ya psikolojik ya normal gebelikte normal demeleri sinir bozucu.

Kalp çarpıntısı tutan var mı kızlar günde 3 4 kez oluyor bende şimdiden mide bulantıları da geri geldi güya 2. Tremester harika geçecekti kim kandırdı bizi 😅🤭
Bnnde pır pır ediyor nefesim kesiliyor. Dr uma sorucam gittipimde artık dikkatimi çekecek derece olmaya başladı

Hadi ya 2. Ler daha erken gelir saniyordum😂
Bnm 2 gebelikte geç döllenme oldu ilk 38 ama bebiş herseyi ile 4hafta geriden geliyordu bide ben 15 aralıkda evlendim sat ise 20 kasımdı drlara göre ben evlenmeden hamile idim 🤣 anlattım ama biz böyle hesaplıyoruz demişti 11 sene önce 😅😂 kalp atışını 8.9 haftalıkken duydum kürtaj yapacakalrdı. 38. Hafta da ise nişan gelmiş tabi bn tecrğbesin 19 yaş acile gittim tersti sonuc sezertan oldum. Raporada anne isteği yazmışlar 😒. 2.de bilinçli idim o yüzden beklettim dr gözetiminde normal yaptım ama oda geö döllenme olduğu için benm hesaba göre 40. Hafta dr hesabına göre 41.4 dü 😁😅 ama bu erken olacak gibi geliyor bana 15 mart gözüküyor hersey normal ama nedense ben şubat annesi olacak mışım gibi bi his var

Kızlar merhaba. Benim 2.hamileliğim şuan 17+5 günlüğüz. Karnımın sağ tarafında ağrı var sabahtan beri yanlış bi hareketle oğlanın uyanmasına kalkarken oldu daha da geçmedi 🥹

Merhaba ben Şubat anneleri grubundayim acaba forumda hiperemezis ile ilgili bir konu var mı diye aratirken mesajınızı gördüm yazmak istedim. gebeligimi regl gecikmesi yaşamadan öğrenmiştim öğrendikten üç gün sonra da bulantılar kusmalar başladı. 22. Haftaya kadar ölüm gibiydi her Allah in günü araliksiz kustum günde 8-10 kere kusuyordum. Uyku bile haram olmuştu. Asla su icemedim sadece soğuk suyu emer gibi dudaklarımı ıslatıp duruyordum. Üstüne üstlük kokular koku hassasiyeti tavandi. Psikolojik olarak zaten çökmüştüm. Haftada üç kere serum aldigim zamanlar oldu. Zofer kullanmak zorunda kaldım. 18 haftalıkken bulantılarım hala tavanken okullar açıldı ve benim mesaimde başlamış oldu elimde posetlerle okulda gezdim durdum. Tam 7kg verdim bu surecte.Şu an 26+2 deyim bulantılarım azaldı her gün kusmuyorum yavaş yavaş yemek yemeye başladım. İştahım yok denecek kadar az ama çubuk kraker dışında birşeyler yiyebilmek beni mutlu ediyor ya da şu yudumlamak. Doktorun verdigi vitaminleri hâlâ alamıyorum. Ama bebeğimin durumu çok şükür ki iyi. Size bunları yazdım çünkü psikolojinizi tahmin edebiliyorum tam olarak bitmese de azalacak.umutsuz olmayın bugünler geçecek sağ salim hepimiz bebeğinizi kucağımıza alacagiz inşallah.
tam olarak yaşadıkladım bunlar. su içmek bile o kadar zor kiiiii onu geri çıkarması. 3 kedim 1 köpeğim var bakmam gereken her şey çok zorluyor. evimin kokusu yatağım bile midemi bulandırıyor. serumlardanda nefret ettim artık hiçbişeye yaramıyorlar ilaçlarda aynı şekilde. ilaçları zaten çoğu zaman kullanamıyorum vicdan azabı çekiyordum yazdıklarınız iyi geldi ❤️ umarım bu günler çabucak geçer ve kucağımıza alırız bebişlerimizi

Canım benim 🥺🩵 20. Haftanın sonunda memlekete gittim hava değişikliği mi iyi geldi zaten bitecek miydi bilmiyorum ama şuan iyim bu hafta yemek yemeğe başladım
Az az ve sık sık yiyorum birşeyler, zofere devam ediyorum çünkü bulantım var ama kusma derecesinde değil
Bitmeyecek sanman ve bıkman çok doğal ama az kaldı Allah’ın izniyle 🤲🏻
ay keşke şöyle temiz hava alabileceğim soğuk yerlere gidebilsem bende normalde yazın sıcağında üşüyen ben şimdi soğuk hava aşığı oldum nefes almak istiyorum ❤️

Ev

Bende bakıyorum canım inşallah bu model de favorimde birkac model daha var baktıgim normalde Bebek arabasını cocuk doğduktan sonra falan alırım diyordum ama iyi indirime giriyor kanz prego bunlarda var şuan karar veremedim yarın soracam bir kaç kişiye inşallah[/url]
Ya pusetle 8 bine düşünce benim de kafam karıştı. Yorumlarda baya iyi. 8 bine böyle bulmak imkansız gibi. Ben de alacağım galiba

15+2 yim bugün. Kilom 51.3-51.6 arası değişiyor artık 2 gün önce Bi tartıldım 50.90 kg çıktım hayır niye kilo veriyorum sonra ertesi gün yine artıyor her şeyden endişe duyuyorum rahat edemiyorum ya valla çok bunaldım

ahh işte rahat olabilsem keşke ama yok olmuyor hep kötü düşünceler geliyo aklıma ya bebeğe karnımda bi şey olduysa ya kalbi durduysa vs diye atamıyorum bu düşünceleri kafamdan
Merhaba yorumunuza denk geldim sizinle aynı duyguları yaşıyorum 7+6 im 2 güne bir doktora gidesim geliyor hatta kapısında yatayım ben nasıl aştinizmi bu korku ile duyguları
Benimde hiç hamilelik belirtim yok bazen diyorum çok şanslıyım ama bazende belirti olmayınca kafada kurup kurup duruyorum

Bnm 2 gebelikte geç döllenme oldu ilk 38 ama bebiş herseyi ile 4hafta geriden geliyordu bide ben 15 aralıkda evlendim sat ise 20 kasımdı drlara göre ben evlenmeden hamile idim 🤣 anlattım ama biz böyle hesaplıyoruz demişti 11 sene önce 😅😂 kalp atışını 8.9 haftalıkken duydum kürtaj yapacakalrdı. 38. Hafta da ise nişan gelmiş tabi bn tecrğbesin 19 yaş acile gittim tersti sonuc sezertan oldum. Raporada anne isteği yazmışlar 😒. 2.de bilinçli idim o yüzden beklettim dr gözetiminde normal yaptım ama oda geö döllenme olduğu için benm hesaba göre 40. Hafta dr hesabına göre 41.4 dü 😁😅 ama bu erken olacak gibi geliyor bana 15 mart gözüküyor hersey normal ama nedense ben şubat annesi olacak mışım gibi bi his var
Benimde Mart ama Şubat olcak gibi duruyor benimkide haftasından ileri 🫣

Dün ilk alışverişini yaptım ve bakıp bakıp eriyorum🫠 Allahım aklıma mukayyet ol 🙈
IMG_9818.webp
IMG_9815.webp

Kızlar günaydın ben soluma yatıyorum ya sağımdan uyanıyorum yada ağzı yukarı uyanıyorum bişe olur mu bebişe suçluluk duygusu hissediyorum artık 😔

Kızlar günaydın ben soluma yatıyorum ya sağımdan uyanıyorum yada ağzı yukarı uyanıyorum bişe olur mu bebişe suçluluk duygusu hissediyorum artık 😔
Günaydın canım
İnstagramda şöyle bir video görmüştüm bence kendine haksızlık etme hiç bişeycik olmaz bebeğine allahın izniyle uykudayken farkında olmadan pozisyon değiştiriyoruz bende sürekli soluma yatamıyorum kolum uyuşuyor çünkü

Back
X