• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Kızlar günaydın ben soluma yatıyorum ya sağımdan uyanıyorum yada ağzı yukarı uyanıyorum bişe olur mu bebişe suçluluk duygusu hissediyorum artık 😔
Günaydınn ben de öyleyim ki bilinçli olarak soldan sağa döndüğüm de oluyor hep aynı tarafa yatamayız ki doğamıza aykırı vücudumuzda ezik oluşur. Doktorlar sorun olmadıgını söylüyor önemli olan annenin rahat ettiği pozisyon sağ veya sol ikisi de okay. Sırt üstü denk gelince de hemen düzelt kendini evham yapma

Günaydınn ben de öyleyim ki bilinçli olarak soldan sağa döndüğüm de oluyor hep aynı tarafa yatamayız ki doğamıza aykırı vücudumuzda ezik oluşur. Doktorlar sorun olmadıgını söylüyor önemli olan annenin rahat ettiği pozisyon sağ veya sol ikisi de okay. Sırt üstü denk gelince de hemen düzelt kendini evham yapma
Valla en çok sırt üstü buluyorum kendimi bu sıralar evham yaptım biraz tşk ederim 🥰

Günaydın canım
İnstagramda şöyle bir video görmüştüm bence kendine haksızlık etme hiç bişeycik olmaz bebeğine allahın izniyle uykudayken farkında olmadan pozisyon değiştiriyoruz bende sürekli soluma yatamıyorum kolum uyuşuyor çünkü

Ben de bu şekilde düşünüyorum ne kadar sol yana yatmayı denesem de fark ettim ki şu an rahatsızlık hissi vermiyor bana sağa ya da sırt üstü yatmak. Bize rahatsızlık vermiyorsa bebeğe de vermez diye düşünüyorum

Bnm 2 gebelikte geç döllenme oldu ilk 38 ama bebiş herseyi ile 4hafta geriden geliyordu bide ben 15 aralıkda evlendim sat ise 20 kasımdı drlara göre ben evlenmeden hamile idim 🤣 anlattım ama biz böyle hesaplıyoruz demişti 11 sene önce 😅😂 kalp atışını 8.9 haftalıkken duydum kürtaj yapacakalrdı. 38. Hafta da ise nişan gelmiş tabi bn tecrğbesin 19 yaş acile gittim tersti sonuc sezertan oldum. Raporada anne isteği yazmışlar 😒. 2.de bilinçli idim o yüzden beklettim dr gözetiminde normal yaptım ama oda geö döllenme olduğu için benm hesaba göre 40. Hafta dr hesabına göre 41.4 dü 😁😅 ama bu erken olacak gibi geliyor bana 15 mart gözüküyor hersey normal ama nedense ben şubat annesi olacak mışım gibi bi his var
En hayirli kolay sekilde olsun insallah hepimizinki bu sefer iyi yapmissin mudahele ettirmeyerek

Ben de bu şekilde düşünüyorum ne kadar sol yana yatmayı denesem de fark ettim ki şu an rahatsızlık hissi vermiyor bana sağa ya da sırt üstü yatmak. Bize rahatsızlık vermiyorsa bebeğe de vermez diye düşünüyorum
Katiliyorum , vucut zaten muhteşem bi mekanizma cok sukur zaten yatilmamasi gereken zamanda vucut bunu size bildiriyor ilk gebeligimde de boyleydi 20-22ye kadar sirt ustu yattim suan hala daha yatıyorum sonrasinda zaten sirt ustu istesenizde yatamiyorsunuz

Kizlar ilk dogumumdan edindigim tecrube ile suanda da baya arastirma yapiyorum ve egitimler almaya basladim hypnobirthing tavsiyem,

Hareketli olun, ilk hamileligimde ben çok hareketsizdim neden bilmiyorum onemini anlamamistim ama benimle beraber samimi 2 arkadasim cok hareketliydi 1 tanesi benimki gibiydi ben sadece yoga yaptim o ikisinin dogumu cok kolay oldu benim ve o diger hareketsiz arkadasin zordu benim 30 saate yakin surdu tesaduf mu bilmiyorum ama deneyeceğim bu sefer oyuzden tavsiyem arastirin dogum icin egitirm alin ve mutlaka egzersizlere baslayin

Evde youtube de simge duman var hafta hafta doguma hazirlik egzersizleri veriyor onu bile yapsaniz cok iyi

ilk cocugum 37+2 vajinal geldi
Ikincii cocgum 39+5 sezeryan ile (kendi istegim)

Ikisinde de kafam cok rahatti dogum konusunda ama simdi dusunmeden edemiyorum, ikisinin de artisini eksisini bilmek iyi mi 😂

hayirli saglikli sekilde gelsin de insallah

Ya pusetle 8 bine düşünce benim de kafam karıştı. Yorumlarda baya iyi. 8 bine böyle bulmak imkansız gibi. Ben de alacağım galiba
Bence şu aralar almak mantıklı imkanın var ise al koy bilinmedik markalar değil kötü olacağını zannetmiyorum. Sadece büyük arabalar bunlar bilgin olsun küçük heryere sigsin istiyorsan bagaj boy falan bakabilirsin.benim etrafimda bagi marka kullananlar var onlarda memnun ama onların fiyatları çok yüksek

Son düzenleme:
Umarım herkes iyidir 🤲🏻 1 haftadır misafirim vardı konuya hiç bakamadım, şu zamanda hemde hamile birinin evine 1 hafta yatılı gelmek.. Gerçekten kendimde değildim rahat bir nefes alacağım bugün yolculadık 4 kişilik aileydiler. Tükenmiş hissediyorum. Kızımı okuldan almaya gitmeden evvel yani tam şuan uyuyacağımm🥲🥲
Bana da iki üç ayrı misafir gelmek istiyordu şu an uzak şehirdeyim diye ve önünü çok şükür kapattım biri görümcemdi biri kendi ablamdı Kendi ablam olduğu halde bile iyi olmadığımı sürekli söyledim laf arasında görümceme de ablama da teyzem de gelmek istiyordu ama hamile olduğumu duyunca biraz acaba da kalmıştı hiç arayıp sormadım umurumda da değil hiç kimse Ben çocuğuma ve evime Zor yetişiyorum alınan da alınsın çok şükür kimse gelmeye kalkmadı zaten muhtemelen ben gideceğim kendi evime Kasım tatilinde ağzımı arayana da böyle söyledim 🤣

Back
X