• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Bnm 2 gebelikte geç döllenme oldu ilk 38 ama bebiş herseyi ile 4hafta geriden geliyordu bide ben 15 aralıkda evlendim sat ise 20 kasımdı drlara göre ben evlenmeden hamile idim 🤣 anlattım ama biz böyle hesaplıyoruz demişti 11 sene önce 😅😂 kalp atışını 8.9 haftalıkken duydum kürtaj yapacakalrdı. 38. Hafta da ise nişan gelmiş tabi bn tecrğbesin 19 yaş acile gittim tersti sonuc sezertan oldum. Raporada anne isteği yazmışlar 😒. 2.de bilinçli idim o yüzden beklettim dr gözetiminde normal yaptım ama oda geö döllenme olduğu için benm hesaba göre 40. Hafta dr hesabına göre 41.4 dü 😁😅 ama bu erken olacak gibi geliyor bana 15 mart gözüküyor hersey normal ama nedense ben şubat annesi olacak mışım gibi bi his var
Benim son adet tarihime göre 28 Mart doğum diyor ama benim mecburi olarak şimdiden sezeryan olacağı belli oldu tahminim 2 hafta önce alması ama ben bebek kendinden erken gelir mi diye çok korkuyorum 🥹
Yoksa 37-38 haftalara razıyım. Birde kız bebek erken gelir diyorlar daha da korkuyorum 🥹

Merhaba güzel anneler koşturmadan yazamadım ben de hayat telaşı çocukla hayatla hamilelik biraz daha hızlı. Bebişim tam 10 gündür kızıma ve eşime de tekme atıyor çok hareketli yani içeride döndüğünü bile hissediyorum bugün itibarıyla 17 hafta 2 günlüyüz 2 gündür çok tekme hissedemedim tribe girdim biraz daha aşağıya inmiş resmen idrar torbama yakın arada oraya bastırıyor aniden tuvaletim geliyor tuvalete gidiyorum Bir iki damla geliyor şimdiden benimle oyun oynamaya başladı. Dün gece aniden bıçak saplanmaları yaşadm. 10-15 dakika boyunca ara ara geldi şiddetli. Çok korktum iki gündür de bebek biraz aşağıda olduğu için tribe girdim Çok şükür geçti Benim gibi arada böyle sancısı olan oluyor mu ve bebek göbek deliğine dogru yukarı çıkıyor sonra tekrar aşağı iniyor. Aşağıda olduğu için de tekme az hissediyorum daha yumuşak şekilde atıyor Çok şükür iyi olduğunu biliyorum ama bu sancılar beni tribe soktu 🥺

Merhaba güzel anneler koşturmadan yazamadım ben de hayat telaşı çocukla hayatla hamilelik biraz daha hızlı. Bebişim tam 10 gündür kızıma ve eşime de tekme atıyor çok hareketli yani içeride döndüğünü bile hissediyorum bugün itibarıyla 17 hafta 2 günlüyüz 2 gündür çok tekme hissedemedim tribe girdim biraz daha aşağıya inmiş resmen idrar torbama yakın arada oraya bastırıyor aniden tuvaletim geliyor tuvalete gidiyorum Bir iki damla geliyor şimdiden benimle oyun oynamaya başladı. Dün gece aniden bıçak saplanmaları yaşadm. 10-15 dakika boyunca ara ara geldi şiddetli. Çok korktum iki gündür de bebek biraz aşağıda olduğu için tribe girdim Çok şükür geçti Benim gibi arada böyle sancısı olan oluyor mu ve bebek göbek deliğine dogru yukarı çıkıyor sonra tekrar aşağı iniyor. Aşağıda olduğu için de tekme az hissediyorum daha yumuşak şekilde atıyor Çok şükür iyi olduğunu biliyorum ama bu sancılar beni tribe soktu 🥺
Merhaba canım bende bu hafta hep sağ kasigimda hissettim hareketlerini sol tarafta değil ve evet benimki de aşağıda yüzüyor. Çok takmıyorum akışına bıraktım sağlıklı olsun da gerisi önemli değil

Katiliyorum , vucut zaten muhteşem bi mekanizma cok sukur zaten yatilmamasi gereken zamanda vucut bunu size bildiriyor ilk gebeligimde de boyleydi 20-22ye kadar sirt ustu yattim suan hala daha yatıyorum sonrasinda zaten sirt ustu istesenizde yatamiyorsunuz
Tek ayak cezası ne oluyor ki. Bende yüz üstü yatıyorum şimdilik sıkıntı yok

Merhaba canım bende bu hafta hep sağ kasigimda hissettim hareketlerini sol tarafta değil ve evet benimki de aşağıda yüzüyor. Çok takmıyorum akışına bıraktım sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
Pekiii canım idrar torbana Baskı yapyor mu hiç aniden gıdıklar gb de oluyor çişim geliyor . Arada da sancı batma işte aşağıda. Ya ben kızıma hamileyken bu tarz kesme gb sancıları 30'lu haftalarda yaşadım ve bunun için özel bir ilaç içmiştim. Travmam tetiklendi bu kadar erken olunca tribe girdim

Pekiii canım idrar torbana Baskı yapyor mu hiç aniden gıdıklar gb de oluyor çişim geliyor . Arada da sancı batma işte aşağıda. Ya ben kızıma hamileyken bu tarz kesme gb sancıları 30'lu haftalarda yaşadım ve bunun için özel bir ilaç içmiştim. Travmam tetiklendi bu kadar erken olunca tribe girdim
Oluyor 🤣22 ye gireceğim cisimi getiriyor 🫣

Yasaklı olduğunu biliyorum ama canım istedi ya doktorumada soyledim bi kerelik sorun olmaz dedi de bidaha yemek hayatta🙄
Yahu a vitamni fazlası zarar 🥰 normalde sıkıntı yok açın YouTube'da herhangi bir videoyu zaten Doktorlar söylüyor Ben ayda bir kere falan yiyorum hiç de sıkıntı olacağını sanmıyorum Doktorlar da bu yönde. Diyarbakır'a gidip ocakbaşı yapıyorum her ay hahaha

Oluyor 🤣22 ye gireceğim cisimi getiriyor 🫣
Benim bu çiş durumu çok erken başladı oğluş aşağılarda geziyor iki gündür ama neyse ki şimdi yukarıya çıktı göbek deliğimin orada vurup duruyor az önce de hıçkırıp durdu çok şükür içim rahatladı aman aşağıda takılmasın ya gece boyu çişe kalkıyorum kaç gündür 🤣🤣🤣🤣🤣

Bu hafta ilk defa aşağıda hissettim ben de, aynı anlattığın gibi idrar torbasına baskı oldu. Ve aşağıdayken daha az hissettim. Şimdi tekrar yukarıda hareketleri ve daha güçlü. Normaldir diye üstünde durmamıştım, sormak mı gerek acaba? Arada batma gibi şeyler de oluyor.

Bu hafta ilk defa aşağıda hissettim ben de, aynı anlattığın gibi idrar torbasına baskı oldu. Ve aşağıdayken daha az hissettim. Şimdi tekrar yukarıda hareketleri ve daha güçlü. Normaldir diye üstünde durmamıştım, sormak mı gerek acaba? Arada batma gibi şeyler de oluyor.
Birçok kişi yaşıyor Bence de normaldir ya tribe girmeyelim ikinci gebeliğim olduğu halde kızım da yaşadığım çoğu şeyi unutmuşum başlarını. Gerçekten dediğin gibi az önce yukarıya çıktı göbek deliğimin orada da çıktı tekmeler attı falan bunun tek çözümü büyüdükçe yere azalacak ve aşağı yukarı yapamayacak bu idrar sıkıntısı geçmeyecek Bebek büyüdükçe de yine idrar torbasınadeğecek😔🤔

Bence şu aralar almak mantıklı imkanın var ise al koy bilinmedik markalar değil kötü olacağını zannetmiyorum. Sadece büyük arabalar bunlar bilgin olsun küçük heryere sigsin istiyorsan bagaj boy falan bakabilirsin.benim etrafimda bagi marka kullananlar var onlarda memnun ama onların fiyatları çok yüksek
Dün aldım bu modeli zaten tükenmiş bile. Ya düz zeminde merkezi yerdeyiz. Baktık olmuyor en azından araba değiştirirken zoruma gitmez bu fiyat diye düşündüm inşallah memnun kalırız 🤗

Bana da iki üç ayrı misafir gelmek istiyordu şu an uzak şehirdeyim diye ve önünü çok şükür kapattım biri görümcemdi biri kendi ablamdı Kendi ablam olduğu halde bile iyi olmadığımı sürekli söyledim laf arasında görümceme de ablama da teyzem de gelmek istiyordu ama hamile olduğumu duyunca biraz acaba da kalmıştı hiç arayıp sormadım umurumda da değil hiç kimse Ben çocuğuma ve evime Zor yetişiyorum alınan da alınsın çok şükür kimse gelmeye kalkmadı zaten muhtemelen ben gideceğim kendi evime Kasım tatilinde ağzımı arayana da böyle söyledim 🤣
Ya bizde aylar önce birdahaki gelişinizde bizle kalırsınız gezeriz demiştik ama hamile değildim o zamanlar ve öyle demek gerekiyordu diye teklif etmiştik gerçekten geldiler 😄 açıkçası ben hamile birinin evine asla gitmezdim kendi adıma konuşmak gerekirse. Akşam odama girdiğimde ağrıdan ağlıyordum artık eşimde üzüldü hamileyken yatılı misafir almak çok zormuş hergün ince temizlik hergün a'dan z'ye sofra çayı kahvesi meyvesi gezisi tabiki ilgilenmem gereken birde kızım ona da vakit ayıramadım çok zordu uuuff😄
Kuzucum bebis hareketlerini aynı öbür mesajında tarif ettiğin gibi hissediyorum bende birebir o kadar hareketli ki gerçekten dönüşünü bile anlıyorum ve dün akşam eşime söyledim resmen aşağıya vuruyor şuan diye 😄 genelde sağdan vururdu arada soldan ama aşağılarda da hareketli bazen.

Back
X