• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar merhaba geçen gittiğimde 19. haftada plesanta previa dedi doktorum bana yani plesantam rahmin girişine çok yakın ama tam kapatmıyor. 20. haftalarda yukarı çıkmasını bekliyoruz dedi,peki ya çıkmazsa dedim o da o zaman sezeryan olacak dedi. Baya rahat konuştu merak etme böyle tam kapatıp doğumu iyi geçenler oldu vs vs diye.
Biliyorum araştırmamam lazım ama internette okuduğum çoğu kadının doğumu erken olmuş ama hamilelikleri kanamalı geçiyormuş.
Benim kanamam bir tek 7. haftada oldu.
Aşırı tedirgin oldum,çok kan kaybı erken doğum vs diyor.
Dua edin yukarı çıksın plesantam.
Öyle içimi dökmek istedim biraz endişelendim.
14 kasımda detaylım var.
Şimdi tetanos aşısı şeker yükleme vs çok korkuttu ya iyice zarar verirse falan diye.
Kendimi iyi hissediyorum ama bilmiyorum.
Merhaba, ben 16haftadayim bana da bugun plasenta önde ve asagida dedi doktorum, vajinal muayneyi yasakladi, yukari cikar muhtemelen dedi ama endiselendim, sizde ne gibi belirtiler vardi

Merhaba hiçbir belirtim yoktu,muayenede kontrol ederken söyledi.
Sizde belirti var mı
Ben karnim kasiliyo gibi oluyo diye gittim, onla bunun bi alakasi var mi bilmiyorum, kasilmayi ustte hissediyorum ben ama bebek asagida, alakasi yok diye dusunuyorm panille sormayi unuttum doktora, bi de öne dogru egilince bi rahatsizlik oluyo karnimda, sizde var mi?

😅😅 Bebiş doğduğunda mecbur gece senin yanında durması gerektiğini görünce ikna olacaktır. Ben de park yatak alcam sanırım oda yapmayacağım ama o daha kullanışlı geliyor kolay taşınması vs gibi özellikleri olması cezbedici
Bizim aldigimiz bu fikir olabilir size de normalde mağazada da 7300 fiyatı var siteye üyelik yapınca sepette sadece bu üründe indirim yapıyor 5800 TL ye düşüyor vade farksız taksit de yapıyor sağlam ve kullanışlı 2 kademeli bebek küçükken yukarda biraz daha büyüyünce yataginı da koyup aşağıda yatırabilirsiniz bizim hoşumuza gitti bu fiyata gayet iyi donencesi müzikli bez ıslak mendil koyma yeri var alt açma parçası ayrıca çıkıp sallanır parça oluyor vs. Ürünün reklamını yaptım resmen 😅🤭 ama araştırdım civilde bundan daha ozellikliksiz park yatak en az 9000 felan bu hem ucuz hem kullanişli bence

Eklentiler

• 1000015534.webp
    1000015534.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 80
Ben karnim kasiliyo gibi oluyo diye gittim, onla bunun bi alakasi var mi bilmiyorum, kasilmayi ustte hissediyorum ben ama bebek asagida, alakasi yok diye dusunuyorm panille sormayi unuttum doktora, bi de öne dogru egilince bi rahatsizlik oluyo karnimda, sizde var mi?
Ben doktor söylemese bir şey anlamazdım umarım yukarı çıkar ikimizinki de

Bende mama sandalyesi, park beşik, araba puset, süt sağma makinesi vs. Hepsi oğlumdan kalma var. Sadece giyim alışverişi yapacağım daha bir zıbın bile almadım oğlumda da son zamana bırakmıştım. Belki daha erken yaparım aslında çok hevesliyim ama. Bez konusunda erkenden almak mantıklı çünkü her ay zam geliyor ama acaba alerji yapar mı diye düşünüyorum.
Aman ondan da aldım alerji yapmadı ama taşırıyordu o 🫣benim oğlana hiç yaramadı diyebilirim 😅
Canlarım Migros’ta bir alana bir bedava vardı ben de her numaradan ikişer tane aldım inanılmaz ucuza geldi bir daha böyle ucuz bulamayacağımı bildiğim için inşallah alerji yapmaz prime aldım

Bizim aldigimiz bu fikir olabilir size de normalde mağazada da 7300 fiyatı var siteye üyelik yapınca sepette sadece bu üründe indirim yapıyor 5800 TL ye düşüyor vade farksız taksit de yapıyor sağlam ve kullanışlı 2 kademeli bebek küçükken yukarda biraz daha büyüyünce yataginı da koyup aşağıda yatırabilirsiniz bizim hoşumuza gitti bu fiyata gayet iyi donencesi müzikli bez ıslak mendil koyma yeri var alt açma parçası ayrıca çıkıp sallanır parça oluyor vs. Ürünün reklamını yaptım resmen 😅🤭 ama araştırdım civilde bundan daha ozellikliksiz park yatak en az 9000 felan bu hem ucuz hem kullanişli bence
Biz Elele Madre aldık indirimde 4800’e düşmüştü, vade farksız 3 taksite kadar da böldü hemen verdik siparişi bakmak isteyen olursa fikir olsun diye yazdım ✨🌸

Biz Elele Madre aldık indirimde 4800’e düşmüştü, vade farksız 3 taksite kadar da böldü hemen verdik siparişi bakmak isteyen olursa fikir olsun diye yazdım ✨🌸
O da iyiymiş bizimki 6 taksit yaptı mağaza da direk görüp sonradan internetten alınca daha güvenilir geldi bi civilinkilere baktık onlarda çok pahalı geldi Elele markasını bende eşime dedim ama daha önce duymadığı için o da güvenemedi iyi ürünse neden olmasın düşünenler değerlendirsin artık biz erken davrandık 🤭

Benim ufaklık için Cinsiyet tahmini lütfen 2 doktor da yarım yamalak erkek dedi ben hala net inanıp favorilediklerimden en azindan bi kaç kıyafet alıp nefsimi köreltemedim eşim erkek kıyafeti aldı bile kargoda yarın gelir büyük ihtimal ama ben %100 bi cinsiyet duymadığım için ya kız olursa diyorum elim biseye gitmiyo 😅neye göre tahmin yapıyorsunuz bilmiyorum ama net anlayan vardır belki

Eklentiler

• 1000015549.webp
    1000015549.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 59
Evet benim oğlana prima dışındakiler alerji yapıyordu bende bazısı var ama çoğu yok dağıtmışız 😅😅
Benim oğlana da prima pişik yapmıştı😅 O zamanlar huggies ve can bebe kullanmıştım. Baktım ki şimdilerde molfix övülüyor ben de yenidoğan molfix aldım çok abartmadan. Zaten günde 8-10 bez en az gitmişti, aldıklarım çabuk biter.

Canlarım Migros’ta bir alana bir bedava vardı ben de her numaradan ikişer tane aldım inanılmaz ucuza geldi bir daha böyle ucuz bulamayacağımı bildiğim için inşallah alerji yapmaz prime aldım
Yapmaz canım inşallah , her bez çıkardığımda beoanthol pişik kremi de sürüyordum ben. Aslında pişik kremi de almak lazım indirim de.

İnşallah alerji yapmaz canım ben almycm deniycm alerji durumu pişik durumu kötü oluyor bez de ziyan oluyor 😅🫣

Benim oğlana da prima pişik yapmıştı😅 O zamanlar huggies ve can bebe kullanmıştım. Baktım ki şimdilerde molfix övülüyor ben de yenidoğan molfix aldım çok abartmadan. Zaten günde 8-10 bez en az gitmişti, aldıklarım çabuk biter.
Bizimkine de molfiks pişik yapmıştı 😅😅hiç kullanamıştım çevrede birine vermiştim elimde olanları da 😅

Şimdi gördüm ben 20 haftabın içindeyim 18. Haftanın sonunda öğrendim 😅 randevu zamnını bekleseydim hala bilmiyor olacaktın 😂 dayanamayıp baska hastaneye gittimde öğrebdim %100 erkek dedi ama bn hala şüphe ediyırum neden bilmiyorum oek güvenilir gelmedi erkek de istiyordum 2 kızım var bnm de hayurlı sağlıklı evladlar olsun hepsi önce sonra gönlümüze göre olsun 🥰
Maşallah sübhanallah. Darısı benim başıma. Benimde 3 kızım var.

kizlar iyi geceler 18+1 im tam ama bende bulantida kusmada azalma hala yok hayatim bitti resmen artik. hic biseyden zevk alamiyorum allahim isyan etmekte istemiyorum ama ilaçlar vs hic bisey kâr etmiyor. yiyip içemiyorum bıktım böyle mi sürecek hep hala hiç kilo alamadım
Canım benim 🥺🩵 20. Haftanın sonunda memlekete gittim hava değişikliği mi iyi geldi zaten bitecek miydi bilmiyorum ama şuan iyim bu hafta yemek yemeğe başladım
Az az ve sık sık yiyorum birşeyler, zofere devam ediyorum çünkü bulantım var ama kusma derecesinde değil
Bitmeyecek sanman ve bıkman çok doğal ama az kaldı Allah’ın izniyle 🤲🏻

2 aya yakin hastanede yattim hiperemezis tanısı kondu ama artık doktorlarda yapabilecekleri çok bir şey olmadığını vitamin ve sıvı serumlarla günümü ileri taşıyabileceğimi söylüyor
İnatçı Hiperemezis o kadar az ki bazı doktorlar gerçekten anlamıyor
Psikolojik dediklerinde kendimi kesesim geliyordu 🤦🏻‍♀️ gittiğim en son hastanede b vitamini de verdiler bana (alerjik reaksiyon gösterdiği için uyguladıktan sonra bit süre gözetimde tuttular) o benim gözümü açmıştı
Uzun süre mide asiti ve safra kustuğumdan şimdi dişlerim ufalanıp kırılıyor ve baya kökten kırılıyor :(
Bazı insanlar gerçekten çok ama çok zor anne oluyor
Zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur diyerek telkin etmeye çalışıyorum kendimi :)

Back
X