- 24 Ocak 2023
- 886
- 1.237
- 43
- 32
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #14.221
Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen ilaç kullanamayınca zor atlatılıyorGünaydın hamişler
Hepinize musmutlu haftalar
Nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben hastalandımboğaz ağrısı, burun tıkanıklığı ve öksürük var maalesef. Aşı olacaktım bu hafta ama doktor iyileşince ol dedi. Bakalım çabuk atlatırım inşallah
20. haftama gireceğim kusma ve bulantılardan 1 dilim ekmeği bile zor yiyorum onuda geri çıkarıyorum henüz bebeğimin hiç gramını ölçmediler bende telaş içerisindeyimNeden yemek yiyemiyorsunuz? Bende de bu haftalarda iştahsızlık başladı tekrar biraz üzülüyorum besinsiz kalıyor bebeğim diye
Hiçbir şey yiyemiyorsanız mutlaka vitaminleri kullanın bi çözüm bulamadı mı doktor20. haftama gireceğim kusma ve bulantılardan 1 dilim ekmeği bile zor yiyorum onuda geri çıkarıyorum henüz bebeğimin hiç gramını ölçmediler bende telaş içerisindeyim
yok hayır ilaçlarımı düzenli kullanmamı azar azar yememi vs istiyorlar. çok aşırı kilo kaybım olursa artık damardan mamaya geçiceklerHiçbir şey yiyemiyorsanız mutlaka vitaminleri kullanın bi çözüm bulamadı mı doktor
İnşallah geçer en kısa zamandayok hayır ilaçlarımı düzenli kullanmamı azar azar yememi vs istiyorlar. çok aşırı kilo kaybım olursa artık damardan mamaya geçicekler
Teşekkür ederim canım. Evet ya ilaç almayınca zor oluyormuşÇok geçmiş olsun canım bol bol dinlen ilaç kullanamayınca zor atlatılıyor
Biz daha yeni ailecek geçiriyoruz. Ateş olmadı. Ama sinüsler dolu. Boğazımızda kötü. Tam iyileşmedik ama yatırmadı da. İnsallah siz de çabuk anlatırsınızTeşekkür ederim canım. Evet ya ilaç almayınca zor oluyormuşböyle atlatırım inşallah ateşsiz falan
Hay allah size de çok geçmiş olsun ya. Yine salgın var herhalde bu ara. Hepimize geçmiş olsun yatırmadan atlatırız inşallahBiz daha yeni ailecek geçiriyoruz. Ateş olmadı. Ama sinüsler dolu. Boğazımızda kötü. Tam iyileşmedik ama yatırmadı da. İnsallah siz de çabuk anlatırsınız
Seni okudukça kendimi görüyorumyok hayır ilaçlarımı düzenli kullanmamı azar azar yememi vs istiyorlar. çok aşırı kilo kaybım olursa artık damardan mamaya geçicekler
Evet kesinlikle salgın var. Eşimin okulunda herkes hasta. Öğretmen arkadaşları falan. Bizim çocukların öğretmeni de hastaHay allah size de çok geçmiş olsun ya. Yine salgın var herhalde bu ara. Hepimize geçmiş olsun yatırmadan atlatırız inşallah
Ben çalışıyor olsam da yine sadece kendimle uğraşıyorum, sizde bide çocuklar var kıyamamEvet kesinlikle salgın var. Eşimin okulunda herkes hasta. Öğretmen arkadaşları falan. Bizim çocukların öğretmeni de hastabütün salgınlar bize uğruyor bir şekilde
Kac haftaliksin suan, valla bende de bi gun var bi gun yok korkuyorum hep. Erkek bebek is yerinde benle ayni hafta bi arkadasim var onun kiz bebek yerinde durmuyormusBende öyleyim ya dün çok hareketliydi dışardan bile hissettim ilk defa ama bugün hiç hareket y
Ben 19 da hissettim bu haftaya kadar öyle belli bi şey hissetmiyordum 22ye yaklaştim maşallah kıpır kıpır sırt üstü yatınca ama işteyken hissetmiyordum bu hafta tatilKac haftaliksin suan, valla bende de bi gun var bi gun yok korkuyorum hep. Erkek bebek is yerinde benle ayni hafta bi arkadasim var onun kiz bebek yerinde durmuyormusne guzel
ben kullandım hiç bir yan etkisini görmedim. doktorum zaten şeker içerikli olduğunu içeriğinin temiz olduğunu iletmişti. Gün içinde işte olduğum için ne olur ne olmaz diye yatmadan önce kullandım ardından da bol su içtim. Bol su içmek önemli daha iyi etkisini görüyosunKızlar kabızlık için duphalac kullanan var mı? Yan etkileri oldu mu sizde ve ölçek olarak ne kadar içtiniz aç mı tok mu ?Eczacı yazmamış ne şekilde içeceğimi.
Benim de bugunBen 19 da hissettim bu haftaya kadar öyle belli bi şey hissetmiyordum 22ye yaklaştim maşallah kıpır kıpır sırt üstü yatınca ama işteyken hissetmiyordum bu hafta tatil
Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum çok rahat ettim. İlk kullandığımda biraz şişkinlik yapmıştı bir kaç saate düzelmiştim. Günde 3 ölçek vermişti bana (1 ölçek 30ml) ama fazla geliyordu akşam yemeği öncesi saat 7 gibi içip üzerine bol su içiyorum. Çok tatlı gelirse yoğurda da koyabilirsin ikili de güzel etki ediyor. Düzenli kullandığımdan dolayı bir kaç saat içinde tuvalete çıkartıyor hatta şişkinliği azaltıyor. Ben çok sıkıntı yaşadım şişkinlik ve kabızlıktan çok memnun bir şekilde kullanıyorum bırakmayı da düşünmüyorum. :)Kızlar kabızlık için duphalac kullanan var mı? Yan etkileri oldu mu sizde ve ölçek olarak ne kadar içtiniz aç mı tok mu ?Eczacı yazmamış ne şekilde içeceğimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?