- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #14.241
Canım ben kullandım 1 ölçek gece yatmadan içtim 12 saat sonra etki etmişti yan etkisi hiç olmamıştı ve ilk 3 aylık dönemde içmiştim. Doktor gece yatmadan boş mideyle iç ki rahatlatsın demiştiKızlar kabızlık için duphalac kullanan var mı? Yan etkileri oldu mu sizde ve ölçek olarak ne kadar içtiniz aç mı tok mu ?Eczacı yazmamış ne şekilde içeceğimi.
Merhaba sorun omega 3'te değilmiş o gün tmerhaba çok geçmiş olsun şimdi iyisinizdir umarım omega 3 olarak ne kullanmıştınız?
Çok geçmiş olsun ben 18 haftalık oldum aşımı. Gecen yl 16 kasımdan 1 doz tetanozum vardı 1 yılı yakalamak için yaptılar atlattım şükür. Bol ıhlamur içmek iyi gelir gunluk dozu aşmadanGünaydın hamişler
Hepinize musmutlu haftalar
Nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben hastalandımboğaz ağrısı, burun tıkanıklığı ve öksürük var maalesef. Aşı olacaktım bu hafta ama doktor iyileşince ol dedi. Bakalım çabuk atlatırım inşallah
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun ben 18 haftalık oldum aşımı. Gecen yl 16 kasımdan 1 doz tetanozum vardı 1 yılı yakalamak için yaptılar atlattım şükür. Bol ıhlamur içmek iyi gelir gunluk dozu aşmadan
Canım ben ilk 3 ay yaşadım ama maşallah su an sen gibiyim hayatım gayet normal o konudaKızlar çoğunuz kabızlık sorunı yaşıyorsunuz sanırım ama ben hamileliğimin başımdan beri hiç yaşamadım aksine bağırsaklarım önceden çok kötüydü şimdiyse tıkır tıkır çalışıyor günde 2 kereBaşka böyle olan var mııı
Hanımlar ya şimdi öyle sitede konuşulanlara bakıyordum da benim bebe haftasına göre azıcık zayıf mı yaKızlar merhabaaa
Bende bugün 20+2 olarak kontrole gittim detaylıdan öncesi için , maşallah her şey yolunda dedi 330 gr boyu da 23 cm çıktı ince uzun olcak gibi duruyor
Birde diş ağrım var hafiften onu halletmek istiyorum bakalım. Onu da halledersem biraz daha rahatlıcam
Sizlerde de inşallah iyidir durumlar
Hayır tabiki de takmamalısınHanımlar ya şimdi öyle sitede konuşulanlara bakıyordum da benim bebe haftasına göre azıcık zayıf mı ya
Bunu kafama takmalı mıyım
Takmamalıyım galiba ama bilemedim. Doktor bi gerilik vs yok dedi 2-3 gün haftamızda gerilik en baştan beri var ama o önemli değil demişti doktor
sevindim şifa olsun :)) ek bi multivitamin verdi mi peki doktorMerhaba sorun omega 3'te değilmiş o gün t
Mide ilacım yoktu ve haftam küçük olduğu için sindirim zordu muhtemelen de balık dokundu şimdi bir süredir tekrar omega 3'e dönme cesaretinde bulundum folifem mommy marka ve inanın geğirmme ble yapmyor çok iyi vitamin.
Diğer kafa yapısı falan filan haftasına uygun şükürler olsun ama acıcık zayıf gibi geldiHayır tabiki de takmamalısın
her bebeğin gelişimi başka, anne babasının genetiği başka, hepimiz bambaşkayız. Doktor sağlıklı dediyse gerisini hiiiiç düşünme
Bugun banafa munorol verdi kğltür verdim sağlık ocaga bakar gerrk göürürse bize gelirdin dedi.Bana munorol ile hippurin vermişti
Canımmm hiç öyle seyleri kendine stres yapmamalısın ki benim okuduklarıma göre senin bebişin kilosu normal, 20+2 de 300 ve üzeri olması olağanmış zaten ki tam ideal ilerliyor. Ekstra biraz daha kilo olsun istersen muz ve kaşar peyniri kilo yapıyor diyolarHanımlar ya şimdi öyle sitede konuşulanlara bakıyordum da benim bebe haftasına göre azıcık zayıf mı ya
Bunu kafama takmalı mıyım
Takmamalıyım galiba ama bilemedim. Doktor bi gerilik vs yok dedi 2-3 gün haftamızda gerilik en baştan beri var ama o önemli değil demişti doktor
Ayyy öyle miii yiyeyim azıcık bunları çok tüketmiyorum açıkçası. Teşekkür ederim valla rahatladımCanımmm hiç öyle seyleri kendine stres yapmamalısın ki benim okuduklarıma göre senin bebişin kilosu normal, 20+2 de 300 ve üzeri olması olağanmış zaten ki tam ideal ilerliyor. Ekstra biraz daha kilo olsun istersen muz ve kaşar peyniri kilo yapıyor diyolar
Her gün bi tane sabahları muz ye muhakkak, bir kuru incir yanında bir avuç ceviz ye. Badem kabak çekirdeği bunlar da cok sağlıklı gün içinde birer avuç tüket. Gece yatmadan bir bardak ballı süt iç iyi geliyor bebişe de sana daAyyy öyle miii yiyeyim azıcık bunları çok tüketmiyorum açıkçası. Teşekkür ederim valla rahatladım
Aiiiyyy ne güzel bilgiler ne güzel bilgilerHer gün bi tane sabahları muz ye muhakkak, bir kuru incir yanında bir avuç ceviz ye. Badem kabak çekirdeği bunlar da cok sağlıklı gün içinde birer avuç tüket. Gece yatmadan bir bardak ballı süt iç iyi geliyor bebişe de sana dahaftada 3 kere et yemeye çalış en iyisi kırmızı et ve balık ama haberin olsun. Ve muzu sabah ye ki aksam yenen muz kabız yapar ama sabah yenirse potasyum daha cok işe yarar. Hiçbir şey için stres yapma
Ben de hamile kaldığımı öğrendiğimden beri her gün çiğ kabak çekirdeği, çiğ badem ve ceviz tüketiyorum. Kuru kayısı veya inciri bir çay kaşığı tahinle yiyorum.Aiiiyyy ne güzel bilgiler ne güzel bilgilerDikkat ediyorum aslında ama rutin değil bende çok. Mesela şimdi şimdi kabak çekirdeği yararını duydum yemeye başladım. Bi kaç gündür. Bunu ekran görüntüsü alayım ben ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?