- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #14.261
Ya aslında bakıyorum da hepsini tüketiyorum ama rutin olarak yapmam lazım bi gün yiyorsam 3 gün yemiyorum . Kendim de çok kilo almadım zaten 5. Aydayız maşallah ben 4 kilo anca aldım. Biraz daha dikkat edeyim şu yeme durumuna . Çok teşekkür ederim canımm bunu da kaydediyorumBen de hamile kaldığımı öğrendiğimden beri her gün çiğ kabak çekirdeği, çiğ badem ve ceviz tüketiyorum. Kuru kayısı veya inciri bir çay kaşığı tahinle yiyorum.
Muhakkak günlük yarım avokado, kaşar peyniri ve havuç yiyorum.
Muz, kivi ve yeşil elma meyvelerde tercih ettiğim. Haftada 2 gün somon, kuşkonmaz ve kırmızı et tüketiyorum.
Sebze ve bol limonlu yeşil salata haftalık rutinime ekliyorum.
Tavuk yerine hindi eti tercih ediyorum.
Bebek gelişimi haftası ile uyumluysa yeterli daha çok küçükler hiç endişe etme son aylar daha önemli bu dönemlerde 1 hafta önde veya geride olması kabul edilebilir diyorlar.
Maşallah maşallah ben de 23. Haftadayım 5 kilo aldım hatta bu ay hiç kilo almamışım bebeğim 200 gr almış.Ya aslında bakıyorum da hepsini tüketiyorum ama rutin olarak yapmam lazım bi gün yiyorsam 3 gün yemiyorum . Kendim de çok kilo almadım zaten 5. Aydayız maşallah ben 4 kilo anca aldım. Biraz daha dikkat edeyim şu yeme durumuna . Çok teşekkür ederim canımm bunu da kaydediyorum
Ayyy inşallahMaşallah maşallah ben de 23. Haftadayım 5 kilo aldım hatta bu ay hiç kilo almamışım bebeğim 200 gr almış.
Rutin önemli kuruyemiş, meyve, avokado ve tahini muhakkak ekle bir gün ara ile yesen bile fayda. Havuç ve elma amniyon sıvısı için çok önemli, yoğurt ye ufak ufak rutinine eklemeye başlayınca alışkanlık oluyor bir süre sonra canın istemeye başlıyor.
Kafan rahat olsun kendini zorlama sağlığı yerinde kuzunun boy kilo da gayet iyi maşallah.
Hepimizin bebeği çok sağlıklı ve zamanı geldiğinde kucağımıza alacağız en önemlisi bu
Ben en başından beri yiyorum bunları ve bir tık kilomuz önde gidiyor sen de ye canın istediği sürece aşkomAiiiyyy ne güzel bilgiler ne güzel bilgilerDikkat ediyorum aslında ama rutin değil bende çok. Mesela şimdi şimdi kabak çekirdeği yararını duydum yemeye başladım. Bi kaç gündür. Bunu ekran görüntüsü alayım ben ahahaha
Evet canım 18 de öğrendik kız bebekCinsiyeti öğrendiniz mi acaba ? Bizde 18 haftalık olduk ama bebeğim bir türlü göstermedi normal mi genelde kızlarda öyle oluyor diyorlar ama bacakları tamamen kapalıydı.Tebrik ederim sizide bu arada sağlıkla kucağıniza alın inşallah yavrunuzu
Merhaba damarlarin olduğu kısım mı daha çok bende öyle bir sorun yok da burada bir arkadaşım var o bir haftadir el bileğindeki damarların olduğu yer çok agiriyor diyordu dün de doktora gittiginde sormuş el varisi demiş onun için hamilelikte olurmuş kimilerinde bacakta kimilerinde elde belki sizinki de öyle birseydir geçmiş olsun umarım en kısa sürede geçerGünaydınel bileklerimde bir haftadır ağrı var. Geceleri artıyor. Ama gündüz de ağrıyor. Bunu yaşayan var mı?
Evet bende bu rüya sıkıntısı oldu bugün Allah'ım sağ saglim kucagimizi doldursun inşallah sabahtan beri için sıkılıyor.hiç sorma bu rüyalarımız neden böyle oldu artık allah korusun hayırlara çıksın kötü hastalıktan dolayı ayağımı falan kaybediyorduum ağlayarak uyandım sabah
Bende feleket griptim canım geçiyor şükür 15 gün falan oldu geçmek üzere dikkat edin usutmeyin ilaç kullanmadığımız için limon la arkadaş oldum resmen 15 gündür..boğaz ağrısına limonu kabuğuyla doğra ince ince sık suyunu sonra sulandir iç aşırı fayda ediyor boğaz ağrısına birebirGünaydın hamişler
Hepinize musmutlu haftalar
Nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben hastalandımboğaz ağrısı, burun tıkanıklığı ve öksürük var maalesef. Aşı olacaktım bu hafta ama doktor iyileşince ol dedi. Bakalım çabuk atlatırım inşallah
Ben yaşıyorum Benim 11 -14 haftası çok kötüyüm sonradan düzeldi bağırsaklarım rahatım şükürKızlar çoğunuz kabızlık sorunı yaşıyorsunuz sanırım ama ben hamileliğimin başımdan beri hiç yaşamadım aksine bağırsaklarım önceden çok kötüydü şimdiyse tıkır tıkır çalışıyor günde 2 kereBaşka böyle olan var mııı
Mecbur yicem benim bebe azıcık geriden geliyor çünkü en önemlisi detaylı ultrason bakalım onu böyle yüreğim pır pır bekliyorum vallaBen en başından beri yiyorum bunları ve bir tık kilomuz önde gidiyor sen de ye canın istediği sürece aşkom
Ne dedi tarih içinAyyy inşallahBirisi yazmış hamilelik için haftalar yavaş ama aylar çok çabuk geçiyor diyor gerçekten sanki hafta hafta sayarken zaman geçmiyor ama bi bakıyorum aylık kontrole gelmişim. Bugün inşallah sağlıklı olursa ne zaman doğum olur diye sordum. Benim mecburi sezeryan olcak . Tarih verince böyle içim bi hoş oldu
Çok teşekkür ederim bu arada cidden rutine eklemeye çalısıcam hepsini
Bu folifem mommy içinde bir ben yokum kendisi zaten multimineral ve multivitamin aynı zamanda.netten bakablrsnsevindim şifa olsun :)) ek bi multivitamin verdi mi peki doktor
16 Mart dediNe dedi tarih için
Sağlıkla gelsin inşallah benim de muhtemelen sezeryan olacak bize mi Seçtiriyorlar16 Mart dedi
Aklımdan geçen de oydu ama tabi hayırlısı ne zamansa sağlıkla o zaman gelsin istersen 2 gün ileri geri yaparız o zaman ki duruma göre dedi. Bizim ailede astrolog çok günü verince saatine kadar ne zaman iyiyse onu söylüyorlar ahahaha Rabbim sağ salim o zamana gelmeyi nasip ederse 16-18 Mart inşallah
Amiiinn hepimizinki sağlıkla gelsin inşallahSağlıkla gelsin inşallah benim de muhtemelen sezeryan olacak bize mi Seçtiriyorlar
Çok teşekkür ediyorum,Merhaba damarlarin olduğu kısım mı daha çok bende öyle bir sorun yok da burada bir arkadaşım var o bir haftadir el bileğindeki damarların olduğu yer çok agiriyor diyordu dün de doktora gittiginde sormuş el varisi demiş onun için hamilelikte olurmuş kimilerinde bacakta kimilerinde elde belki sizinki de öyle birseydir geçmiş olsun umarım en kısa sürede geçer
Merhabalar model marka adı yazabilir misiniz:)Bebek arabası ne Almayı düşünüyorsunuz hanımlar
İkizler için de fikir alabilirim
Bu arada İstanbul da yaşayanlar için tekli bebek arabası doona müdaili var 8 bin tl ye öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?