Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Günaydın canım,
Aile hekiminde ebe hemşirenin vurduğu aşı o iki çeşidi var biri sadece tetanoz oluyor diğeri 3lü olan (tetanoz, boğmaca ve difteri) bana da doktorum 3lü olandan tek doz olacaksın dedi aile hekiminden yaptırdım. Herhangi bir yerden ilaç vs almadım ödeme de yapmadım. Hastaneler değil aile hekiminde yapıyorlar.

Son düzenleme:
aile hekimi tetanoz diye çağırmış sizi ama tetanoz difteri boğmaca üçlü o sağlık bakanlığı zorunluluk getirdi.

Tamam canım çok sağ ol bende bu hafta içi gideyim de olayım diyorum. Ben direk tetanoz olacaktım doktor 3 lü ol dedi. Tek doz yetiyormuş zaten. Duruma göre 2. Doz dedi

Merhaba benimde 20+3 te 342 gr zayıf mı acaba? size doktormu söyledi
Canım valla bana ne çok cılız ne çok toplu dedi . Zaten bi kaç gün benim geriden geliyor artık ayrıntılı ultrasonda daha da belli olur diye düşünüyorum. Biraz kızlar sağ olsun güzel önerilerde bulundular o tarz bi beslenmeye geçicem belki biraz daha kilo alır

Tamam canım çok sağ ol bende bu hafta içi gideyim de olayım diyorum. Ben direk tetanoz olacaktım doktor 3 lü ol dedi. Tek doz yetiyormuş zaten. Duruma göre 2. Doz dedi
Sağlık ocağından bana da sadece tetanoz dediler ama ayrıntılı sorduğumda 3 lü dedi. Ben de tek doz onu olucam.

Canım selam, ben ilk dozu 18. Haftada oldum, direkt 3’lü vurdular (tetanoz + difteri + boğmaca)

İkinci dozumu da dün oldum 22+5’te, sadece tetanoz vurulacak sanıyordum şehir dışındayım diye sağlık ocağını arayıp telefonla sordum, tetanoz+difteri şeklinde oluyor ikinci doz dediler, devlet hastanesinin aşı birimini aradım elimizde var dediler oraya gidip vurdurdum

Eczaneden herhangi bir şey almana gerek yok direkt sağlık ocağı ya da devlet hastanesinin aşı biriminde vurdurabilirsin ellerinde varsa

Ben 20. Haftada ilk doz olcam. Gerekirse 2. Ol dedi doktor neye göre anlıcaz onu da bilmiyorum. Yönlendirirler herhalde

Kızlar tam 20. Haftadayım 2 gündür aşırı bi uyku ve halsizlik başladı sizdede oldumu
Eli kaldıracak halim yok belimde ağrıyor

Benim bebiş de 20+6 da 376 Gr di. Normal dedi kilosu. Sizinki de benimkine yakın. Geride değil çok şükür. 22+6 da 527 Gr olmuştu. Hızlı büyüyorlar. Merak etmeyin. Doktor iyi diyorsa iyidir.
Ayyy benim de 20+2 de 376 çıktı. Ya doktorlar zaten normal diyor da galiba biz panik oluyoruz
Detaylıya girdiniz mi siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…