- 24 Ocak 2023
- 889
- 1.241
- 43
- 32
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #14.341
Çok şükür güzel geçti, seninde inşallah çok güzel geçerAhahahahha tamam bi sorarım bakalım
Senin detaylı nasıl geçti
Evet evet kudururlardı iyiceKatiliyorumm ben yemedim neyse ki yesem ne olacakti acaba bebegimin saniyede 10 poziyon degistiriyordu doktor yakalayacak diye ter doktu hahahah
Aynı haftadayizgünaydın kızlar
bende dün detaylıya girdim her şey yolundaymış hiç bir sıkıntı görmedi çok şükür 23 haftalık 529 gr 28 cm olmuş bizim minik kız ayaklarını kafasına götürmüş uyuyodu doktor biraz huzurunu kaçırdı uyansın diye fotoğraflarında sinirli çıkmış
üstümden yük kalktı resmen darısı tüm bekleyen annişlere olsun inşallah
evet sanırım öyle gözler hep kapalıydı bilemiyorum tabi normalimi bu amaAynı haftadayizdün girdim ben de. Bizimkide biraz sinirli gözüküyor fotograflarinda gözleri çok belli değil o da 30. Haftalarda herhalde belli olur.
Küçük fasulye sinirlenmeyi öğrenmiş bir çıksın görüşücezevet sanırım öyle gözler hep kapalıydı bilemiyorum tabi normalimi bu ama
hayır sen ne yaşadın da kaşlarını çatıyosun ordan bize ya
Ayyy coook teşekkür ederim bakıcam bugün hepsineFuat Akercan, Yeşim Bülbül, Cenk Gezer
Amaaann yarabbi yaCanım 2 Mart doğum görünüyordu ama sezeryan olacağım ve azıcık önden gittiği için 25 Şubat doğum tahmini dedi ama ondan önce olur dedi doktor
Tabiki haber ederim iki grupta da varım
Hepimiz sağlıkla zamanında doğurduk haberlerimizi alalım verelim inşallah
Amin amin amin teşekkür ederimÇok şükür güzel geçti, seninde inşallah çok güzel geçer
Evet evet kudururlardı iyicebir de detaylı daha sakin durması gereken bi yer ya, yememek daha iyi doktor söylemeden
merhaba bana doktor magnorm verdi işe yaradı siz de bi danışın isterseniz bi de dulcosoft var hamilelikte kullanılabilir diyor bende işe yaramıştı ama siz yine de doktora sormadan kullanmayınKızlar kabızlık için Duphalac dışında bir şey yapan kullanan fayda gören var mı Allah aşkına
Ben İzmir’deyim benim doktorum Barış Büke. Çok iyi bir doktor, Perinotoloji uzmanı. Ben ikiz gebe olduğum için başından beri ona gidiyorum doğumumu da o yaptıracak.Kızlar İzmir de perinatoloji doktoru tavsiyesi olan var mı ? Galiba ben bunu burdan birisiyle konuşmuştum ekran görüntüsü aldım ama silmişim
Ben Prof. Sabahattin Altunyurt a gittim, gayet memnun kaldım eşi de kadın doğumcu beraber bakıyorlar. 6500 ücret verdim. Kliniği alsancakta.Kızlar İzmir de perinatoloji doktoru tavsiyesi olan var mı ? Galiba ben bunu burdan birisiyle konuşmuştum ekran görüntüsü aldım ama silmişim
Aaa çok iyi oldu ya çok teşekkür ederimBen İzmir’deyim benim doktorum Barış Büke. Çok iyi bir doktor, Perinotoloji uzmanı. Ben ikiz gebe olduğum için başından beri ona gidiyorum doğumumu da o yaptıracak.
Aaa duydum bu adamı birisi daha önerdiBen Prof. Sabahattin Altunyurt a gittim, gayet memnun kaldım eşi de kadın doğumcu beraber bakıyorlar. 6500 ücret verdim. Kliniği alsancakta.
bende özellikle geceleri ateş basması oluyo üzerimdeki her şeyi atıyorum eşimde sürekli üşütücem diye üstümü örtüyo böyle bi savaş veriyoruz geceleriGünaydın hamişler
Nasılsınız? Umarım herkes iyidir. Yavaş yavaş detaylılar bitiyor gibi, herkesten güzel haberler geliyor çok seviniyorum
Ateş basmaları hala devam eden var mı?ben fenalık geçircem artık hala kazak giyemedim sıcaktan
+1Günaydın hamişler
Nasılsınız? Umarım herkes iyidir. Yavaş yavaş detaylılar bitiyor gibi, herkesten güzel haberler geliyor çok seviniyorum
Ateş basmaları hala devam eden var mı?ben fenalık geçircem artık hala kazak giyemedim sıcaktan
Ben de yanıyorum iş yerinde insanlar hayret ediyor artıkGünaydın hamişler
Hahahaj bizimde öyle, gırtlağıma kadar örtüyor bide hava soğuk diyebende özellikle geceleri ateş basması oluyo üzerimdeki her şeyi atıyorum eşimde sürekli üşütücem diye üstümü örtüyo böyle bi savaş veriyoruz geceleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?