Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Kızlar ben yeşil alan açtırmaya bugün devlet hastanesine gittim , normalde özel hastanede takipliyim ama burda özel hastanelerde bile perinatolog doktoru yok sadece araştırma hastanesinde gitmişken kan idrar testi vereyim dedim. Neyse eşim benden heyecanlı bebek görcek diye hastanede babayı hatta kimseyi içeri almıyorlarmış çocuğuma kal geldi hajsjjsjsjsjkdkdks ay çok güldüm şak diye kapattılar kapıyı yüzüne doktor ekranı çevirip bana bile bebeyi göstermedi. Sadece değerleri verdi o kadar . Neyse yine de kötü bi şey demedi şimdilik şükür o yüzden Sabah ki bozuk moralim biraz düzelmiş oldu

Evet devlette başkasını almıyorlar ben de şaşırmıştım

Aaaa biz devlete gittiğimizde eşleri de alıyor bebeği de izliyoruz video da çektirmişti hatıra kalsın büyüyünce izler diye gelse ne olacak yani onlar da bi garipmiş çok şükür iyi şeyler söylemiş ama keşke babayı da alsaymış

Hahahahaha keşke çok bozuldu Valla benden daha heyecanlıydı bugün

Birde kızlar 19. Haftada ki bebeklerinizin kilosu boyu neydi
276 gr dedi ben 19+3 teyim. Ama ölçüm cihazı 18+5 olarak ölçtü de doktor normal dedi . Sizin bilgilerinize daha çok güveniyorum kızlar , normal miiiii ahhahaha

Ben en son 19+6 da gitmiştim 430 gr dedi doktor 2 hafta önden gidiyor biraz iri dedi ama değişirmiş daha küçük olduğu için hafta sonu detaylım var onu bekliyorum sabırsızlıkla 250 gr ve üzeri normal bence fazlasıyla hiç dert etme önemli olan son iki aydaki kilosu bebeğin.

Doktor zaten ilk kilosunu ölçtüğünde de 15. Haftada çok kilolu bi bebek değil ama cılız da değil demişti
Sağlıklı olsunlar da hep onu diyorum
Senin bebiş maşallah ya o sevdiğimiz boğumlu ellerden olcak herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…