• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Selam kızlar, bugün işten geldikten sonra evde kavaboya girdim idrarımı yaptıktan sonra kalktığımda durduramadığım bi sızıntım oldu eşofmanımı ıslatacak kadar geniş yayıldı. Hemen takipli doktoruma yazdım ama şehir dışındaydı, şehir hastanesi kadın doğum acile gittim alttan muayene ettiler altif bi su akışı göremediler amniyon sıvısı testi yaptılar o da negatif bebeğin suyuda iyi rahim ağzı uzunluğumda normal. 2 hafta önce de kanama yaşamıştım o da sebepsizdi. Ardarda bunları yaşamak çok yıprattı beni. Böyle bi surum yaşayan var mı?
Benim oluyor maalesef bende korktum doktoruma yazdım geçenlerde devamı yoksa korkma kendini sıcak tut bol su iç demişti

Cok sagol Canim ama inan o şimdiden belli olmaz oyuzden hic merak etme saglikla 3 kiloyuda gecer insallah .
sadece tavsiye edebileceğim benim yaptigim sey kabak cekirdegi, bol protein , karbonhidrati abartmadan beslenmek birde meyvenin meyve sekerinin ozellikle bebege kilo aldirdigi biliniyor gunde 1 porsiyon yemeye dikkat ediyorum ama mesela sen 2 porsiyon olarak yiyebilirsin belki bir sonraki randevuna kadar bi bak dene istersen.
Heh işte böyle bilgileri bayılıyorum 🥰
Teşekkür ederim canım hepsini denerimm , benim için de tabi öncelikli olan sağlıklı olması 💖

Bebislerinizin isimlerine karar verdiniz mi ? Ben ilk isim olarak kesin Timur’u dusunuyorum ama ikinci bir isim daha istiyorum. Timur Alp, Timur Uras, Timur Aslan ucunden birini istiyorum ama karar veremiyorum 🥹
Benim %90 Umay gibi duruyor 💖
Timur Alp çok hoş gerçekten hepsi çok güzel ✨

kizlar geçen gün demiştim acilde tahlil verdim diye sadece üreme oldu olarak sonuç gözüküyor baktım enfeksiyon var demekmiş bu sonuç tam anlamıyla çıkmışmı yoksa bazen eklemeler yapıyorlar anlayamadım. akıntımda afedersiniz sanki altıma yapıyormuşum gibi geliyor dünden beri
Benim bu kültür testini vermem lazım aslında bana da öyle akıntı geliyor sana belki antibiyotik başlayabilir canım

Bebislerinizin isimlerine karar verdiniz mi ? Ben ilk isim olarak kesin Timur’u dusunuyorum ama ikinci bir isim daha istiyorum. Timur Alp, Timur Uras, Timur Aslan ucunden birini istiyorum ama karar veremiyorum 🥹
Hepsi birbirinden güzel maşallah✨ biz de Defne koymaya karar verdik, Umay düşünüyorduk bi anda döndük 😅🩷

Kızlar en son deprem olmuştu geçenlerde ve oğlum hiç durmadı sürekli tekmeledi hissettimi bilmiyorum şuanda aynısını yapıyor durmuyor karnımda bildiğiniz dört dönüyor içerde rabbim afetinden korusun inşallah ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum sanki kötü bişe olcak gibi 😔

İdrarında protein kaçağı çıkan var mı? Ben dün test yaptırdım, sonucum 0.21 çıktı. 0.1’in altı normal yazıyor raporda, yani o zaman protein kaçağı olmuyor.

Doktor randevum ayın 17’sinde, biraz telaşlandım açıkçası.

Kızlar en son deprem olmuştu geçenlerde ve oğlum hiç durmadı sürekli tekmeledi hissettimi bilmiyorum şuanda aynısını yapıyor durmuyor karnımda bildiğiniz dört dönüyor içerde rabbim afetinden korusun inşallah ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum sanki kötü bişe olcak gibi 😔
İnşallah olmaz canım. Bende o gün hep deprem oluyormuş gibi hissetmiştim. Sonra oldu 🥴 o günden beri de sürekli ya başım dönüyor. Ya yine deprem mi oluyor diye bir yerlere kitleniyorum sallanıyor mu diye.
Bebişler geceleri daha aktif oluyorlar. Bence onunla alakalı. Benim kız ne zaman yatsam fır dönuyor. Ya da tekmeliyor. Nerdeyse her gece öyle. O yüzden güzel düşünmeye çalışalım. Deprem ülkesiyiz buna alismamiz lazım. Sallanacaz bol bol. Rabbim yine de afetinden korusun. Amin.

bi ilac daha yazarlarsa kafami duvarlara vuracagim 😅
Ya kıyamamm
Neler kullandığını tam bilmiyorum ama benim doktorum hep söylüyorum idrarda bakteri var dememe rağmen tamam tamam diyor sürekli. Birde bana bi kağıt vermişti doktor hangi haftada ne yapılcak diye orda yazıyor 26. Hafta mı ne bakıyormus idrar kültürüne. Ondan mı bekliyor scaba diyorum ama anlamadım ben bu doktorları

Back
X