• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Kızlar herkese tek tek yazamadım , şubatta doğum yapacağım kesinleşti ama mart grubundan da çıkmıyorum 🥰🙏

Önde olduğum için içinizi rahatlatayım 21+5 de detaylı da çocuğumun kilosu :440 gr dı.
Dün 24. Hafta doktor kontrolümde 717 gr olmuş minik kızım 🥰🩷🙏

Yani 21 den sonra hızlı kilo alacaklar hiç merak etmeyin ve strese girmeyin 👍🙂
Doktor kontrolleri ayda bir olunca merak ediyor insan aynı şey benim içinde geçerli ama telaş etmeyin diye yazmak istedim kızlar🤗

Kızlar 20. Haftadayım bu dördüncü oluyor (16. haftadan beri) önce tek göğsümden sıvı gelmişti kurumuş öyle fark etmiştim sonra başka bir gün diğer göğüsten geldi. 2 hafta geçti az önce yine iki göğüsümden sıvı gelip kurumuş ıslaklığı hissetmiştim zaten. Normal mi sizce bu zamanlarda doktora danışmalı mıyım

Mecbur yicem benim bebe azıcık geriden geliyor çünkü en önemlisi detaylı ultrason bakalım onu böyle yüreğim pır pır bekliyorum valla 🤭 senin bebeye de kocaman bi maşallah sağlıkla gelsin
Teşekkür ederim canım hepimiz vaktinde sağlıkla kucağımıza alalım 🩷 detaylıdan korkma ben de cok evham yaptım ama cok güzel geçti şükür

Bugün 22. Haftada detaylı usg ye girdim kızlar ama kilomdan ötürü doktor daha iyi bir cihazla bakmak istedi cuma tekrar çağırdı onun dışında bebekte bir sıkıntı yok görebildiğimiz kadarıyla dedi Uterin arterde sağ sol direnç çıktı bunun için de kan sulandırıcı başlandı sık sık tansiyon takibi dedi. İç çamaşırında ki islaklık olayını sordum alttan muayene ile vajinal enfeksiyon var dedi ve fitil verdi .aranızda var mı böyle bişey yaşayan önceki gebeliklerinde falan kendi doktorum çok sık görüyoruz sıkma canını dedi ama kafama takıldı direnç olayı

Kızlar 20. Haftadayım bu dördüncü oluyor (16. haftadan beri) önce tek göğsümden sıvı gelmişti kurumuş öyle fark etmiştim sonra başka bir gün diğer göğüsten geldi. 2 hafta geçti az önce yine iki göğüsümden sıvı gelip kurumuş ıslaklığı hissetmiştim zaten. Normal mi sizce bu zamanlarda doktora danışmalı mıyım
Benimde 19 dan beri geliyor suan 27. Haftadayim hergun muhakkak iki gogsumde akiyor. Doktor emzirmeye hazirlaniyor dedi :)

Bugün 22. Haftada detaylı usg ye girdim kızlar ama kilomdan ötürü doktor daha iyi bir cihazla bakmak istedi cuma tekrar çağırdı onun dışında bebekte bir sıkıntı yok görebildiğimiz kadarıyla dedi Uterin arterde sağ sol direnç çıktı bunun için de kan sulandırıcı başlandı sık sık tansiyon takibi dedi. İç çamaşırında ki islaklık olayını sordum alttan muayene ile vajinal enfeksiyon var dedi ve fitil verdi .aranızda var mı böyle bişey yaşayan önceki gebeliklerinde falan kendi doktorum çok sık görüyoruz sıkma canını dedi ama kafama takıldı direnç olayı
Enfeksiyon bende de vardı verdiği fitil 2 günde işe yaradı baya yanmalı sıkıntılı bı durumdu bendeki geçti çok şükür seninki de en kısa sürede geçer inşallah 🤲

Canım annişler zıbın alışverişi yaptınız mı hiç uzun kollu mu kısa kollu mu sıfır kollu mu düz mü desenli mi kaçar tane alayım bir türlü karar veremedim sepete ekleyip duruyorum almaya gelince kararsız kalıyorum 😅 bide yenidoğan olarak mı alsak acaba 0 3 aylık olandan mı

Canım annişler zıbın alışverişi yaptınız mı hiç uzun kollu mu kısa kollu mu sıfır kollu mu düz mü desenli mi kaçar tane alayım bir türlü karar veremedim sepete ekleyip duruyorum almaya gelince kararsız kalıyorum 😅 bide yenidoğan olarak mı alsak acaba 0 3 aylık olandan mı
Oğlum 3,5 kg doğdu ve yeni doğan giydirememiştim, küçük gelmişti
Bu nedenle 0-3 tavsiye ederim

Merhaba, benim de tek tarafta direnç çıktı 3 hafta önceki detaylı kontrolde. Hamileliğin başından beri doktor kan sulandırıcı vermişti, magnezyuma da başladım. Kilo artışıma dikkat etmem gerektiğini söyledi. Geçici de olabiliyormuş.

Kızlar İzmir de perinatoloji doktoru tavsiyesi olan var mı ? Galiba ben bunu burdan birisiyle konuşmuştum ekran görüntüsü aldım ama silmişim 🥹

Kızlar herkese tek tek yazamadım , şubatta doğum yapacağım kesinleşti ama mart grubundan da çıkmıyorum 🥰🙏

Önde olduğum için içinizi rahatlatayım 21+5 de detaylı da çocuğumun kilosu :440 gr dı.
Dün 24. Hafta doktor kontrolümde 717 gr olmuş minik kızım 🥰🩷🙏

Yani 21 den sonra hızlı kilo alacaklar hiç merak etmeyin ve strese girmeyin 👍🙂
Doktor kontrolleri ayda bir olunca merak ediyor insan aynı şey benim içinde geçerli ama telaş etmeyin diye yazmak istedim kızlar🤗
Nasıl oldu şubat ? Neden şubat ✨
Sağlıkla gelsin inşallah kal tabi Bursa doğurunca vaktin olmaz ama belki bi haber edersin 💖

Back
X