Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Nasıl oldu şubat ? Neden şubat
Sağlıkla gelsin inşallah kal tabi Bursa doğurunca vaktin olmaz ama belki bi haber edersin
Canım 2 Mart doğum görünüyordu ama sezeryan olacağım ve azıcık önden gittiği için 25 Şubat doğum tahmini dedi ama ondan önce olur dedi doktor

Tabiki haber ederim iki grupta da varım
Hepimiz sağlıkla zamanında doğurduk haberlerimizi alalım verelim inşallah

Ahahahahha tamam bi sorarım bakalım
Senin detaylı nasıl geçti
Çok şükür güzel geçti, seninde inşallah çok güzel geçer
Katiliyorumm ben yemedim neyse ki yesem ne olacakti acaba bebegimin saniyede 10 poziyon degistiriyordu doktor yakalayacak diye ter doktu hahahah
Evet evet kudururlardı iyice bir de detaylı daha sakin durması gereken bi yer ya, yememek daha iyi doktor söylemeden

günaydın kızlar
bende dün detaylıya girdim her şey yolundaymış hiç bir sıkıntı görmedi çok şükür 23 haftalık 529 gr 28 cm olmuş bizim minik kız ayaklarını kafasına götürmüş uyuyodu doktor biraz huzurunu kaçırdı uyansın diye fotoğraflarında sinirli çıkmış
üstümden yük kalktı resmen darısı tüm bekleyen annişlere olsun inşallah

Aynı haftadayiz dün girdim ben de. Bizimkide biraz sinirli gözüküyor fotograflarinda gözleri çok belli değil o da 30. Haftalarda herhalde belli olur.

Aynı haftadayiz dün girdim ben de. Bizimkide biraz sinirli gözüküyor fotograflarinda gözleri çok belli değil o da 30. Haftalarda herhalde belli olur.
evet sanırım öyle gözler hep kapalıydı bilemiyorum tabi normalimi bu ama
hayır sen ne yaşadın da kaşlarını çatıyosun ordan bize ya

Amaaann yarabbi ya
Amin amin hepimiz zamanında sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alalım

Kızlar kabızlık için Duphalac dışında bir şey yapan kullanan fayda gören var mı Allah aşkına
merhaba bana doktor magnorm verdi işe yaradı siz de bi danışın isterseniz bi de dulcosoft var hamilelikte kullanılabilir diyor bende işe yaramıştı ama siz yine de doktora sormadan kullanmayın

Kızlar İzmir de perinatoloji doktoru tavsiyesi olan var mı ? Galiba ben bunu burdan birisiyle konuşmuştum ekran görüntüsü aldım ama silmişim
Ben İzmir’deyim benim doktorum Barış Büke. Çok iyi bir doktor, Perinotoloji uzmanı. Ben ikiz gebe olduğum için başından beri ona gidiyorum doğumumu da o yaptıracak.

Kızlar hepiniz iyisinizdir umarım ben dün detaylıya girdim kızım 550 gram 30 cm olmuş oğlum 565 gram 31 cm olmuş. Kız uyuyordu oğlan da ağzıyla emme hareketi yapıyordu çok tatlılardı :)) gözleri hala kapalı doktor 26. Haftada göz kapaklarını açmaya başlarlar dedi. İki hafta sonra şeker yüklemesi yapacaklar şu anda biz 22+4’teyiz. Bir iki gündür de tekmeleri baya hissetmeye başladık şükür eşim de elini koyunca hissediyor artık.

Kızlar İzmir de perinatoloji doktoru tavsiyesi olan var mı ? Galiba ben bunu burdan birisiyle konuşmuştum ekran görüntüsü aldım ama silmişim
Ben Prof. Sabahattin Altunyurt a gittim, gayet memnun kaldım eşi de kadın doğumcu beraber bakıyorlar. 6500 ücret verdim. Kliniği alsancakta.

Günaydın hamişler
Nasılsınız? Umarım herkes iyidir. Yavaş yavaş detaylılar bitiyor gibi, herkesten güzel haberler geliyor çok seviniyorum
Ateş basmaları hala devam eden var mı? ben fenalık geçircem artık hala kazak giyemedim sıcaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…