- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #14.941
Aaa çok iyi oldu ya çok teşekkür ederimBen İzmir’deyim benim doktorum Barış Büke. Çok iyi bir doktor, Perinotoloji uzmanı. Ben ikiz gebe olduğum için başından beri ona gidiyorum doğumumu da o yaptıracak.
Aaa duydum bu adamı birisi daha önerdiBen Prof. Sabahattin Altunyurt a gittim, gayet memnun kaldım eşi de kadın doğumcu beraber bakıyorlar. 6500 ücret verdim. Kliniği alsancakta.
bende özellikle geceleri ateş basması oluyo üzerimdeki her şeyi atıyorum eşimde sürekli üşütücem diye üstümü örtüyo böyle bi savaş veriyoruz geceleriGünaydın hamişler
Nasılsınız? Umarım herkes iyidir. Yavaş yavaş detaylılar bitiyor gibi, herkesten güzel haberler geliyor çok seviniyorum
Ateş basmaları hala devam eden var mı?ben fenalık geçircem artık hala kazak giyemedim sıcaktan
+1Günaydın hamişler
Nasılsınız? Umarım herkes iyidir. Yavaş yavaş detaylılar bitiyor gibi, herkesten güzel haberler geliyor çok seviniyorum
Ateş basmaları hala devam eden var mı?ben fenalık geçircem artık hala kazak giyemedim sıcaktan
Ben de yanıyorum iş yerinde insanlar hayret ediyor artıkGünaydın hamişler
Hahahaj bizimde öyle, gırtlağıma kadar örtüyor bide hava soğuk diyebende özellikle geceleri ateş basması oluyo üzerimdeki her şeyi atıyorum eşimde sürekli üşütücem diye üstümü örtüyo böyle bi savaş veriyoruz geceleri
Ayyy bende öyleyim, göstermelik bi hırka var üstümde ama tamamen göstermelik laf söylemesin kimse diye+1
bende asla kazak giyemem sanırım hala yazlık tsirtlerimle geziyorum, sanırım geçmeyecek bu yanma hali
Evet herkes kazakla ben tişörtle göstermelik bi hırkaylaBen de yanıyorum iş yerinde insanlar hayret ediyor artık
Yok ben göstermelik bir şey de giyemiyorumAyyy bende öyleyim, göstermelik bi hırka var üstümde ama tamamen göstermelik laf söylemesin kimse diye
Evet herkes kazakla ben tişörtle göstermelik bi hırkayla
Çok mutluyum biri daha çıktı. Bir başlık açmıştım genel kimse yazmadı. Buraya da sormayı düşünüyordum bikaç gündür. Hem kordon kanı hem de kordon dokusu saklatacağım ben 1 firmadan fiyat teklifi aldım. Dün de doktor kontrolüm vardı doktorum sabancıların firmasını da önerdi bugün iş çıkışı arayıp fiyat isteyeceğim. İkizlerimin ikisi için de yapacağım. Ben evinde yangın tüpü bulunduran biriyim tedbir benim için her şeydir. Yangın tüpünde kurduğum cümleyi kuruyorum ''inşallah çöpe gitsin, hiç kullanılmasın''Kızlar kordon kanı saklatma konusunda ne düşünüyorsunuz yaptıran var mı ?
Bende haftasonu bir tane doğum eğitimine gitmiştim de yaşam bankası da gelip bilgilendirme yaptı ondan beri araştırıyorum . Senin bahsettiğin firmadan da telefonda fiyat alabildimÇok mutluyum biri daha çıktı. Bir başlık açmıştım genel kimse yazmadı. Buraya da sormayı düşünüyordum bikaç gündür. Hem kordon kanı hem de kordon dokusu saklatacağım ben 1 firmadan fiyat teklifi aldım. Dün de doktor kontrolüm vardı doktorum sabancıların firmasını da önerdi bugün iş çıkışı arayıp fiyat isteyeceğim. İkizlerimin ikisi için de yapacağım. Ben evinde yangın tüpü bulunduran biriyim tedbir benim için her şeydir. Yangın tüpünde kurduğum cümleyi kuruyorum ''inşallah çöpe gitsin, hiç kullanılmasın''
Ben yaşam bankasından fiyat aldım bir de bu akşam doktorumun önerdiği firma Onkim onları arayacağım. Güvenilir başka firma bulursanız paylaşır mısınız. Gerçi Onkim için çok sıcağım aşırı uçuk olmazsa fiyatBende haftasonu bir tane doğum eğitimine gitmiştim de yaşam bankası da gelip bilgilendirme yaptı ondan beri araştırıyorum . Senin bahsettiğin firmadan da telefonda fiyat alabildim
Düşünme ve araştırma aşamasındayım :)
Hazır ben düşünüyorken belki sizden de düşünen varsa fikir sormak istedim
Meyve suyu ve yürüyüşBugun 14:00 de detayli ultrason randevum var. Tüm güzel annelerden dua bekliyorumdetal dna yaptirmistim saglikli cikmisti sonuc :) bugun icin asiri heyecanliyimmm yuzunu gorebilirim insallah bebisimin, bunun icin bi tuyo var mi 12:00 gibi ogle yemegimi yicem bu arada
Benim 2-3 hafta önce sabah uyandığımda kan vardı damarların hassaslaşmasıyla bağlantılı olarak normalmiş, tansiyonunuzda iyi gözüküyor benceKızlar selam biraz önce burun kanaması yaşadım hemen tansiyonumu ölçtüm ama 11 8 çıktı, şimdi balgam geliyo ara sıra o da kanlı geliyo korkuyorum acile gitmeli miyim?
Güzel sonuçlarla gel allahın izniyleBugun 14:00 de detayli ultrason randevum var. Tüm güzel annelerden dua bekliyorumdetal dna yaptirmistim saglikli cikmisti sonuc :) bugun icin asiri heyecanliyimmm yuzunu gorebilirim insallah bebisimin, bunun icin bi tuyo var mi 12:00 gibi ogle yemegimi yicem bu arada
ben de gece yorganı üstümden atıp uyuyorum gece baya sıcak basıyor gündüz normalbende özellikle geceleri ateş basması oluyo üzerimdeki her şeyi atıyorum eşimde sürekli üşütücem diye üstümü örtüyo böyle bi savaş veriyoruz geceleri
Allah tan kış hamilesiyiz en azından serinliğe hızlı kavuşabiliyoruzben de gece yorganı üstümden atıp uyuyorum gece baya sıcak basıyor gündüz normal
Hastayım şimdi kızıyor gören sussunlar diye mecburiyetten, gittikleri an çıkarıyorum hahahahYok ben göstermelik bir şey de giyemiyorumkanımız kaç litre artmıştı bilmiyorum ama içimde fır dönen bir kanla yandığımı gizleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?