Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Ben İzmir’deyim benim doktorum Barış Büke. Çok iyi bir doktor, Perinotoloji uzmanı. Ben ikiz gebe olduğum için başından beri ona gidiyorum doğumumu da o yaptıracak.
Aaa çok iyi oldu ya çok teşekkür ederim
Bizim burda perinatoloji doktoru olmadığı için mecbur izmire gelicem inşallah ama hiçbir doktor bilmiyorum bir tane bi doktor varmış yaşlı iyi ama çok tersliyormuş herkesi bende yani denk gelmesin tersim de terstir hele birde hormonlar iyi haberler alcaz derken karakolluk oluruz valla ahahaja

Ben Prof. Sabahattin Altunyurt a gittim, gayet memnun kaldım eşi de kadın doğumcu beraber bakıyorlar. 6500 ücret verdim. Kliniği alsancakta.
Aaa duydum bu adamı birisi daha önerdi
Çok teşekkür ederim canım bakıcam şimdi fiyatı da uygunmuş . Ben bodrumda 10.800 TL fiyat aldım. Ama doktor kalp ameliyatı mı ne olmuş ondan gitmiş bir taneydi arar geliyordu zaten o da gitti

bende özellikle geceleri ateş basması oluyo üzerimdeki her şeyi atıyorum eşimde sürekli üşütücem diye üstümü örtüyo böyle bi savaş veriyoruz geceleri

+1

bende asla kazak giyemem sanırım hala yazlık tsirtlerimle geziyorum, sanırım geçmeyecek bu yanma hali

Ben de yanıyorum iş yerinde insanlar hayret ediyor artık

+1

bende asla kazak giyemem sanırım hala yazlık tsirtlerimle geziyorum, sanırım geçmeyecek bu yanma hali
Ayyy bende öyleyim, göstermelik bi hırka var üstümde ama tamamen göstermelik laf söylemesin kimse diye
Ben de yanıyorum iş yerinde insanlar hayret ediyor artık
Evet herkes kazakla ben tişörtle göstermelik bi hırkayla

Ayyy bende öyleyim, göstermelik bi hırka var üstümde ama tamamen göstermelik laf söylemesin kimse diye

Evet herkes kazakla ben tişörtle göstermelik bi hırkayla
Yok ben göstermelik bir şey de giyemiyorum kanımız kaç litre artmıştı bilmiyorum ama içimde fır dönen bir kanla yandığımı gizleyemiyorum

Kızlar kordon kanı saklatma konusunda ne düşünüyorsunuz yaptıran var mı ?
Çok mutluyum biri daha çıktı. Bir başlık açmıştım genel kimse yazmadı. Buraya da sormayı düşünüyordum bikaç gündür. Hem kordon kanı hem de kordon dokusu saklatacağım ben 1 firmadan fiyat teklifi aldım. Dün de doktor kontrolüm vardı doktorum sabancıların firmasını da önerdi bugün iş çıkışı arayıp fiyat isteyeceğim. İkizlerimin ikisi için de yapacağım. Ben evinde yangın tüpü bulunduran biriyim tedbir benim için her şeydir. Yangın tüpünde kurduğum cümleyi kuruyorum ''inşallah çöpe gitsin, hiç kullanılmasın''

Bende haftasonu bir tane doğum eğitimine gitmiştim de yaşam bankası da gelip bilgilendirme yaptı ondan beri araştırıyorum . Senin bahsettiğin firmadan da telefonda fiyat alabildim
Düşünme ve araştırma aşamasındayım :)
Hazır ben düşünüyorken belki sizden de düşünen varsa fikir sormak istedim

Ben yaşam bankasından fiyat aldım bir de bu akşam doktorumun önerdiği firma Onkim onları arayacağım. Güvenilir başka firma bulursanız paylaşır mısınız. Gerçi Onkim için çok sıcağım aşırı uçuk olmazsa fiyat

Kızlar selam biraz önce burun kanaması yaşadım hemen tansiyonumu ölçtüm ama 11 8 çıktı, şimdi balgam geliyo ara sıra o da kanlı geliyo korkuyorum acile gitmeli miyim?

Kızlar selam biraz önce burun kanaması yaşadım hemen tansiyonumu ölçtüm ama 11 8 çıktı, şimdi balgam geliyo ara sıra o da kanlı geliyo korkuyorum acile gitmeli miyim?
Benim 2-3 hafta önce sabah uyandığımda kan vardı damarların hassaslaşmasıyla bağlantılı olarak normalmiş, tansiyonunuzda iyi gözüküyor bence

Güzel sonuçlarla gel allahın izniyle eminim çok güzel gececektir ben de tatlıya girmeden yarım saat once yemek ve tatlı şeyler yedim çok abartmadan bence sen de 12de ye yemeği ama 1buçuk gibi tatlı şeyler de ye reçel olur meyve olur sütlü tatlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…