Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147

Sağlıklı ömrü olsun, adıyla yaşasın inşallah

Benim sağlık ocağı istersen burada yaparız 24-26 hafta arasında demişti. Hepsi yapıyordur bence biri böyle söylediyse

Aynı şekilde benimkide istediği her pozisyona geldiği için 10,15 dakika sürdü ki özelde yaptırıyorum. Doktora kısa sürdü sanki dedim tüm organlarına her şeyine baktım zorlamadığı için kısa sürdü dedi.

Benım de ayrıntılı usg öyle cok uzun sürmedi,çikolata ve mandalına yemiştim girmedne yerinde durmuyordu hatta böyle el ve ayak parmaklarını sormustum tekrardan göstererek saydı çok güzelde bir fotoğraf yakaladık bir kaç defa da poz yakalamaya calısmıştı. Rapor kısmı bazen e nabıza düşmüyor diye bana çıktı da vermişti 20 dakıka falan ancak sürdü.

Arkadaşlar şeker yüzünden tahıllı ekmekler dahil hiç bişey yiyemiyorum maalesef. hayatınızın en özgür dönemi kilo için yiyebildiğiniz kadar yiyin hiç kafaya takmayın valla

O sırada tek gebelikte +11 kg alan ben A Aysenaysen94

Bazen kg alasın oluyor cidden şekerinizde bi problem yoksa çok şükür

A Aysenaysen94 +12 ile bende ilişeyim şuracığa hauwjahah
Kim ne derse desin tombiiş göbeklerimizle mutlu olalım orada meleklerimiz var 2027ye 36 beden girmeyi hedefleyelimmm

Kızlar benim yürüdükten sonra sancım oluyor. Bunu yaşayan var mı? Yürümeye korkar oldum.
Pazartesi günü randevum vardı doktoruma söyledim ben de uzun süre ayakta durunca yada yürüyünce karnım taş gibi oluyor sonra dinlenince yumuşuyor diye. Normal başlar artık sertleşir dedi. Ama bunu yalancı sancı olarak nitelendirmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…