Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Benim sonrasında oluyor. 7 gibi biraz yürüdüm hala sancım var mesela. Geçse önemsemeyeceğim de…

kizlar bugün 19+7 yim yarın 20 oluyorum. 20ye 1 kala oğluşum yarım saate yakın tekmeledi öyle güçlüydüki dışarıdan hafiften belli bile oldu çok mutluyum sonunda rahatladım
Bende bugün 20+1im ve ilk defa bukadar gülçü tekme attı :)) bi anda irkildim yerimden
Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese tattırsın :)

Kasılma hiisseden anneler magnezyum kullanıyor musunuz ??

Bende bugün muayene oldum. Kızçem 638 Gr olmuş. Cok şükür iyi. İlk defa bu doktora gitmiştim. Doktor plesantanin rahim ağzına biraz yakın olduğunu sezeryan sırasında biraz fazla kanamam olabilecegini söyledi. Bu zamana kadar kaç tane farklı doktora göründüm ( bir ara özele gitmiştim ama devlete devam ediyorum) hiç boyle bir şey demedi. Sanırım her ihtimali belirtmek için söyledi. Sürekli çarpıntım oluyordu. Kan degerlerim epey düşmüş. Doktora daha göstermedim ama sanırım onun etkisi. Nabzimda sürekli yüksek zaten vitaminlerimi aksatmıştım. Bacak ağrılarım da arttı. İnşallah düzenli kullanmaya devam edicem. Şeker yüklemesi yaptırmak istemiyordum. Ama evde açlık tokluk sınırda çıkıyordu. Doktor da yaptıralım dediği için yaptircam. İnşallah bir sıkıntı yoktur.
Bizde son durum böyle

Kızlar ben 23+4 haftalık hamileyim. Hala prilam kullanıyorum eczacı bugün artık içmemelisin dedi kocaman olmuş bebek kusmak sana özel değil bırak kus ama içme falan dedi. Yani tamamen bırakmayı denemedim açıkçası ama içsem de sabah 1 kere kusuyorum hala. Bırakmaya cesaret edemiyorum. Daha önce bıraktığımda acilde serum almak zorunda kalmıştım kusmam durmuyordu. Kötü oldum vicdan yaptım hata mı yapıyorum

Kizlar seker yüklemesi öyle korkulacak bisey degil asla kafanizda büyütmeyin. Yaptirip yaptirmamam herrkesin kendi tercihi tabibki orasi ayri. Ben ikisinde de yaptirdim bunda da yaptiracagim ins. Cikmadi öncekilerde, bunda da cikmaz diye dusunuyorum ama bi basamagi atlamak istemiyorum.

Hazirlik kasilmalari/ yalanci sanci/braxton hicks da deniyor24-25 ten sonra baslamasi normal. Tabi uzun sürüyorsa ayri mutlaka dra danisilmali. Yürüyüslerden sonra olmasi da normal.

Bi de benim sorum var bir kac gündür belim agriyo daha öncekilerde yasamamistim su bel destek bantlarindan kullanan var mi. Karnim epey büyüdü benim. Kullanan ve memnun kalan varsa yazabilir mi

Aynı durum bende de var başka bir şey önerdi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…