- 2 Nisan 2023
- 583
- 723
- 33
- 40
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #16.281
Kalp çarpıntısı ve nefes açlığı bende de var. Nefesim kesiliyor sanki hep. Benim tetkiklerim yapıldı. Temiz çıktı. Anksiyete atakları benimkiler sanırım. Gebelik riniti var mı sizde? Bende var. Dün Deniz suyu ve vicks aldım. Gece daha az nefes sorunum oldu. O da etkili nefeste. Kilo olarak 23+6 da 610 gr dı benimki. Benim kız minik biraz. Elinizdeki kağıda tekrar bakın kilo olarak ne yazıyor. Ben bir kez yanlış anlamıştım verdiği kiloyu.Kızlar ben geçen hafta detaylı ultrason yaptirdigimda 21. Haftada bebiş 450 gramdi şimdi bu hafta 22. Hafta 730 Gr bi haftada bu kadar artması normal mi yoksa ultrasonda doktorun hesaplamasi mi yanliş acaba çok şaşkınıminternette bakınca 22. Haftalık için verdiği gram 450 gram bı de bebek büyük olduğu için çok baskı yapiyo demek ki çok kalp çarpıntısı yapıyor azıcık yürüsem veya uzandığım yerde bile pozisyonla mı alakalı bilmiyorum kalbim sanki 3 4 katı atiyor bazen zor nefes aliyomusum gibi böyle olan var mı neler yapıyorsunuz takip edemedim bayadir burayi bebişiniz gramı 22 haftalıkken kaçti korkmalimiyim bu durumdan
730 bi tık yukarı baktım da. Ama belki atak yapmıştır bilemeyiz ya da ölçüm yanlıştır. Sen yine de karbonhidrat şekerden uzak dur bi ölçüm yapsinlar bakalımHayır farklı doktor ölçtü şeker ölçümü yaptirmadim yani yapalım vs. Demedi doktor sanki herşey normalmiş gibi konuştu doktor bende normal herhalde diye dusunurken 22. Haftada 450 gram olacagini okudum benimki 730 Gr ama o bu hafta içinde de öyle çok abartılı yemedim yani anlamadim vallahatta avokado felan aldım bol bol yerim diye beyin gelisimini destekliyomuş diye şimdi çok kilo alır doguramam diye yemekten korkuyorum 24. Haftada da şeker yüklemesi için gideceğim işte
Bizim kızlar aynı gidiyor sanırım 30 cm 612 gram ölçtü bugünKalp çarpıntısı ve nefes açlığı bende de var. Nefesim kesiliyor sanki hep. Benim tetkiklerim yapıldı. Temiz çıktı. Anksiyete atakları benimkiler sanırım. Gebelik riniti var mı sizde? Bende var. Dün Deniz suyu ve vicks aldım. Gece daha az nefes sorunum oldu. O da etkili nefeste. Kilo olarak 23+6 da 610 gr dı benimki. Benim kız minik biraz. Elinizdeki kağıda tekrar bakın kilo olarak ne yazıyor. Ben bir kez yanlış anlamıştım verdiği kiloyu.
Bizim kizlar tini mini hanım olacak sanırımBizim kızlar aynı gidiyor sanırım 30 cm 612 gram ölçtü bugün
Değerler normal bence, hatta çok güzel aşağıda çıkmış tüm değerler sınırda değil maşallah maşallahEki Görüntüle 3679738
Kızlar normal sanırım demi
Benimki de 22. Haftada 627 gr dı iki hafta sonra 911 gr çıktı sağlıklı bebek de.Hayır farklı doktor ölçtü şeker ölçümü yaptirmadim yani yapalım vs. Demedi doktor sanki herşey normalmiş gibi konuştu doktor bende normal herhalde diye dusunurken 22. Haftada 450 gram olacagini okudum benimki 730 Gr ama o bu hafta içinde de öyle çok abartılı yemedim yani anlamadim vallahatta avokado felan aldım bol bol yerim diye beyin gelisimini destekliyomuş diye şimdi çok kilo alır doguramam diye yemekten korkuyorum 24. Haftada da şeker yüklemesi için gideceğim işte
Gebelik riniti ne onu bilmiyorum canım onu bı araştırayim son bı haftadır zorluyor bebiş beni baş ağrısı burun kanamasi da yapıyor tansiyonu ölçüyorum normal cikiyorKalp çarpıntısı ve nefes açlığı bende de var. Nefesim kesiliyor sanki hep. Benim tetkiklerim yapıldı. Temiz çıktı. Anksiyete atakları benimkiler sanırım. Gebelik riniti var mı sizde? Bende var. Dün Deniz suyu ve vicks aldım. Gece daha az nefes sorunum oldu. O da etkili nefeste. Kilo olarak 23+6 da 610 gr dı benimki. Benim kız minik biraz. Elinizdeki kağıda tekrar bakın kilo olarak ne yazıyor. Ben bir kez yanlış anlamıştım verdiği kiloyu.
Çok teşekkürler canım içimi rahatlattı yorumun hayırlısı bakalımBenimki de 22. Haftada 627 gr dı iki hafta sonra 911 gr çıktı sağlıklı bebek de.
Farklı cihazlar etkileyebilir, korkma son dönemlere doğru bebek gelişimi daha normalleşiyor bir hafta çok ilerleyip diğer hafta daha ağır ilerliyor. Sadece karbonhidrat ve şekere dikkat edip normal protein ağırlıklı beslenmene devam et bence, avokadonun zararı olmaz
Evet canım ikizSizin ikiz bide demi yanlış değilsem
Çarşamba günü iş yerinde yaşadım ben de bunu erken doğum sandım hatta ilk defa yaşadım çıktım doktora gittim hastaneye yatışım falan yapıldı. Nstde sancı çıkmadı geçmişti gittiğimde zaten. Rahim ağzı uzunluğu da iyi dedi. Neden oluyor diye ona baktık buna baktık çok az Bi idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Tedavimi yaptılar. O tek kullanımlık şaselerden verdiler. Şükür tekrarlamadı. İdrar yolu enfeksiyonu ihtimali de aklınızda bulunsun.Kızlar günaydın gece karnım çok sancılandi ve taş gibi halada sert lavaboya falanda çıkmıştım neyse sağa sola dön derken geçmedi yani hafifler gibi oldu sonra şiddetlendi bende dayanamadım doktorumu aradım kaç haftalık olduğumu sordu 25 dedim parol içip uzanmamı istedi ama bildiğiniz adet sancısı çektim hamile olduğumu bilmesem adet dicektim belimden karnıma yayılan bir ağrı doktorda bunların bu haftalardan sonra olabileceğini söyledi bebeğimde çok hareketliydi gece çok şükür ama karnımı gerdidiyordu yani yalanci sancılar bende başladı gazamız mübarek olsun
Olabilir tşk ederimÇarşamba günü iş yerinde yaşadım ben de bunu erken doğum sandım hatta ilk defa yaşadım çıktım doktora gittim hastaneye yatışım falan yapıldı. Nstde sancı çıkmadı geçmişti gittiğimde zaten. Rahim ağzı uzunluğu da iyi dedi. Neden oluyor diye ona baktık buna baktık çok az Bi idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Tedavimi yaptılar. O tek kullanımlık şaselerden verdiler. Şükür tekrarlamadı. İdrar yolu enfeksiyonu ihtimali de aklınızda bulunsun.
Üzgünüm ama hemoroid başlangıcı olabilir öyle başlıyor maalesef bende yıllardır çekiyorumKızlar selam. Bikaç gündür afedersiniz makat bölgemde baskı hissediyorum ama hemoroid veya kabızlık problemi çekmedim hiç, özellikle ayağa kalktığımda belirginleşiyor
22+1de 2 gün önde dediği halde 512gr çıktı benimki. 1 haftada o fark imkansız bence. Ya bir önceki yanlış ya da bu. En başından beri ileri kiloda devam etse neyse diyeceğim de tuhaflık var gibi geldi ölçümdeKızlar ben geçen hafta detaylı ultrason yaptirdigimda 21. Haftada bebiş 450 gramdi şimdi bu hafta 22. Hafta 730 Gr bi haftada bu kadar artması normal mi yoksa ultrasonda doktorun hesaplamasi mi yanliş acaba çok şaşkınıminternette bakınca 22. Haftalık için verdiği gram 450 gram bı de bebek büyük olduğu için çok baskı yapiyo demek ki çok kalp çarpıntısı yapıyor azıcık yürüsem veya uzandığım yerde bile pozisyonla mı alakalı bilmiyorum kalbim sanki 3 4 katı atiyor bazen zor nefes aliyomusum gibi böyle olan var mı neler yapıyorsunuz takip edemedim bayadir burayi bebişiniz gramı 22 haftalıkken kaçti korkmalimiyim bu durumdan
Yani bende devlette yaptırdım dr çok profesyonel bir uzmandı gayette hızlı olduğu halde yine 20 25 dk sürdü sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Hatta haftası küçük olduğu için kalbinden çok emin olamıyorum iki hafta sonra onun için tekrar gel bidaha bakalım dedi. Bana da sadece rapor verdiler resim VS vermediler ona bende üzüldüm10 dakika çok az süre değil mi bende özele gidiyorum 1 saat uğraştı renkli de vermedi ama siyah beyaz verdi resmini yüzü net gözüküyor
Devlette vermiyorlar renkli galiba sağlıklı olsunlar da pek önemli değilYani bende devlette yaptırdım dr çok profesyonel bir uzmandı gayette hızlı olduğu halde yine 20 25 dk sürdü sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Hatta haftası küçük olduğu için kalbinden çok emin olamıyorum iki hafta sonra onun için tekrar gel bidaha bakalım dedi. Bana da sadece rapor verdiler resim VS vermediler ona bende üzüldüm
Genelde 2 hafta önden gidiyordu evet ama kilo bazında baktığımda çok fark yoktu 50 gr en fazla farkliydi burda yazilanlara göre 1 hafta da 300 gramdan fazla almiş olması evet bence de normal değil hatta annemle gitmiştik kontrole ikimizin de ağzi açık kaldı ama doktor herhangi bi tepki vermedi normalmiş gibi davrandı çıktıktan sonra hatta buraya forma girip bikac yoruma bakınca baktım benimki baya fazla üstüne farklı etkiler de var kötü bişey olmasın da yine 22. Haftada olmama rağmen bu kadar zorlanmak normal gelmiyor hatta buraya yazdıktan sonra ilk eczaneye gittim tansiyon ölçtürmeye 7 2 çıktı burun kanamam olduğu için yüksek çıkar saniyodum sonra acile gittim 12 8 çıktı ama bı yandanda carpinti oluyodu nerdeyse her saatte bir iki EKG çektiler o an çarpıntı olmadığı için oda normal çıktı anlamadim gitti yani gün içinde yaşadıklarım baş ağrısı ardından burun kanaması çarpinti ve nefes darlığı acildekiler bişey anlamıyor kadın doğum bebek baskı yaptığı için yapar dedi ama 22 haftada bunlar oluyorsa daha sonraları beni korkutuyor22+1de 2 gün önde dediği halde 512gr çıktı benimki. 1 haftada o fark imkansız bence. Ya bir önceki yanlış ya da bu. En başından beri ileri kiloda devam etse neyse diyeceğim de tuhaflık var gibi geldi ölçümde
Kagitta yazmıyor annemle gittiğim için doğru duyduğuma da eminim oda şaşırmıştı çünkü kalp çarpıntısı da korkutmuyor değil çünkü anksiyete gibi değil bendeki biliyorum anksiyete hastasıyım zaten ama stresli değilim bu baya gümbür gümbür koşan bi kalp atışı çok azıcık yürüsem bile oluyor ve baya nefes alırken hızlı hızlı alıp vermeye başlıyorum kadın doğum artı acile gittim net bı sonuç alamadım sanırım kardiyolojiye gitmem gerek tam takip için 22. Haftada böyleyse sonrası çok zorlarKalp çarpıntısı ve nefes açlığı bende de var. Nefesim kesiliyor sanki hep. Benim tetkiklerim yapıldı. Temiz çıktı. Anksiyete atakları benimkiler sanırım. Gebelik riniti var mı sizde? Bende var. Dün Deniz suyu ve vicks aldım. Gece daha az nefes sorunum oldu. O da etkili nefeste. Kilo olarak 23+6 da 610 gr dı benimki. Benim kız minik biraz. Elinizdeki kağıda tekrar bakın kilo olarak ne yazıyor. Ben bir kez yanlış anlamıştım verdiği kiloyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?