Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Hemoglobin, demir degerlerin nasıl ? Takviye alıyor musun ?
Benim ilk gebeliğimde de bu gebeliğimde de çarpıntım epey oluyor. Özellikle sabahları kahvaltıdan sonra. Bir anda başlıyor içim kötü oluyor. Ayakta duramiyorum. Dinlenince geçiyor 2 gündür evin içinde de akıllı saatimi takıyorum. Bugün çarpıntım olduğunda 130 u gördüm normalde de 90 100 arası olur nabzım. Gebelikle daha da yükseliyor. Tansiyonumu da ölçtüm o sıra. Normal çıktı. Kan degerlerim biraz düşmüş benim sanırım ondan. Birde arada çayı fazla kaçırıyorum

Kilo olayına gelince onu yazmayı unutmuşum. Bende geçen perşembe özele gitmek zorunda kaldım. Normalde daha çok vardı randevuma. Doktor bebeğin kilosunu 930 Gr dedi. Boyuna da 30 cm uzun olacak dedi sonra çıkınca bir baktım boyu bu hafta da daha fazla olması gerekiyormuş. Bazen USG cihazı ile yanlış ölçüm oluyor. Senin de öyle bir şey olmuş olabilir. Tekrar doktora gittiğinde kesinleşir

Biz de 2 şer hafta ara ile eşimin kuzenlerinin eşleri ile gebeyiz :) arada 2 hafta var ritmik bir şekilde

Kaç hafta seninki canım ay bı daha ki kontrole 1 ay var nasıl beklicem gerçi şeker yüklemesi için gidicem 24. Hafta da o zaman tekrar bakmasını isterim olmadı bı haftada o kadar fark olunca ve burda herkes 22. Haftada daha az gramlar yazınca bı korkuyo insan ister istemez

Ben bugün itibari ile 26+2 oldum. Normalde 35 36 cm olması gerekiyor bu haftalarda. Sanırım ya doktor yanlış ölçtü. Ya da söylerken dikkat etmedi öylesine dedi bilmiyorum. Ama kötü bir durum olsaydı söylerdi heralde bende bir ay sonrasına gitmeyi düşünüyordum ama 28. Haftadaki. Kan uyuşmazlığı iğnesini sormak için 2 hafta sonra mecbur gidicem.

Degerlerim normal canim Benim evde tansiyon cihazım yok sürekli ölcemiyorum ama sürekli burnum kanıyor ondan çok korkuyorum yüksek tansiyon tehlikeliymiş sanırım üstüne bide çarpıntı ve nefes darlığı ne yapacağımı şaşırdım diyebilirim hayırlısıyla bı sonuna gelebilsek yoksa korkudan acilden cikamicam bu gidişle bişey de anlamıyorlar işin kötüsü

Kan uyuşmazlığı önemli benimde 17. Haftada yapıldı dün sordugumda 28. Haftada bı daha kan uyuşmazlığı için kan alıp duruma göre tekrar yapabiliriz dedi 12 Hafta koruyuculuğu oluyormuş iğnenin daha önce yapmadilarsa yaparlar büyük ihtimal bende kanama olduğu için yaptılar 17de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…