• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Ben şuan kanal dolgu yaptriyorum. Diş doktoruna gittiğimde kadın doğum doktorundan izin kağıdı istedi. Daha doğrusu konsültasyon formu doldurdu. Doktora gittim o da onayladı. Geçen perşembe kanal tedavisi ve geçici dolguyu yaptırdım. Bu perşembe asıl dolguyu koyacak.
Antibiyotik kullanmadım. Apse yoktu.
Röntgen de çekmedi. Gerek görmedi sanırım.
Çok geçmiş olsun
İki ayrı kadın doğum drundan konsültasyon yazısı aldım ama yapmadılar işlem
Çoklu kanal gerekiyordu, röntgen çektirmeden sağlıklı olmaz dediler ve yapmadılar
Ara ara tutuyor ve resmen dünyam kararıyor
Mecbur bekliyorum doğumu

Üst üste geliyor gibi oldu bu aralar ama bu hep böyle gitmeyecek canım denk geldi sadece. Ayrıca bacak ağrısı şükür diycez karın ya da kasık ağrısı değil. Benim de soluma yatıp uyumuştum geçen hafta sol bacağım 2 gün ağrıdı ters mi yattım ne yaptıysam. Çok geçmiş olsun
Sağol canım inşallah dediğim gibi olur tüm hareketlerim kısıtlandı şuan😕

Çok geçmiş olsunn, o tekli şaseden mi verdi, iyi gelecektir.
Bu arada maşallah yaa grupta sanırım gram değil kilogram olarak ilk kez duyduk :nazar::KK200:
Teşekkür ederim, daha evvel tekli şase verdi ve maalesef geçirmedi
Hala su içmiyorum çünkü :(
Şimdi Canephron uno adında bitkisel bir ilaç verdi
2 güne şikayetlerin azalmazsa antibiyotik de başla dedi 200mg düşük dozda da bir antibiyotik verdi

27 haftadan itibaren gramlar değil kilolar konuşulmaya başlanacak grupta 😍
Sağlıkla ve zamanında kavuşalım hepimiz 🤲🏻

Teşekkür ederim, daha evvel tekli şase verdi ve maalesef geçirmedi
Hala su içmiyorum çünkü :(
Şimdi Canephron uno adında bitkisel bir ilaç verdi
2 güne şikayetlerin azalmazsa antibiyotik de başla dedi 200mg düşük dozda da bir antibiyotik verdi

27 haftadan itibaren gramlar değil kilolar konuşulmaya başlanacak grupta 😍
Sağlıkla ve zamanında kavuşalım hepimiz 🤲🏻
Su çok önemli ya, aslında sık idrara çıkmak çok önemli bu konuda enfeksiyon ürerken bir yandan sürekli atabilmek adına. Suyun tadını mı sevmiyorsunuz? Böyle durumlarda bir şişede azıcık limon ve çubuk tarçın ile daha içilebilir hale getiriyorlar ya suyu. Limon gebelikte güvenli, abartmazsak tarçın da öyle.

Ah bir sonraki randevumu kilo duymak için özellikle iple çekiyor olacağım 🌸

Su çok önemli ya, aslında sık idrara çıkmak çok önemli bu konuda enfeksiyon ürerken bir yandan sürekli atabilmek adına. Suyun tadını mı sevmiyorsunuz? Böyle durumlarda bir şişede azıcık limon ve çubuk tarçın ile daha içilebilir hale getiriyorlar ya suyu. Limon gebelikte güvenli, abartmazsak tarçın da öyle.

Ah bir sonraki randevumu kilo duymak için özellikle iple çekiyor olacağım 🌸
Su içmek bulantılarımı azdırıyor, tadından değil aslında :(
Sık idrara da çıkmıyorum
İş yerinin alt katında lavabolar
Orada mutfak da var ve oranın kokusu beni çok kötü yapıyor
Bu nedenle lavaboya da çok sık giremiyorum 🙈

Back
X