Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bilmiyorum ki. Röntgen hiç çekilmedi. İnşallah sıkıntısız geçer.
Ben de hiç cekmedigim diş ağrıları çekiyorum. Geçen hafta artık o kadar ağrıdı ki sabaha kadar uyuyamadım ağladım. Dedim artık ne olursa olsun yaptircam bu sefer. Kanal tedavisi ni oldum zaten. Perşembe den beri ağrım yok. İnşallah başka sıkıntı çıkmaz
Bel agrisi icin bana korse gibi bisey verdi dün doktor. Sanki iyi geldi, drunuza sorun isterseniz bel agrisi yasayanlar. Fizyoterapi yazalim mi dedi ama ben bi bunla bakayim duruma göre isterim dedim
En azından konu bebekler değil çok şükür, magnezyum eksikliği çıkmasa bile vücudumuz daha fazlasını istiyor bikaç güne kalmaz etkisi misler gibi rahatlatır
Miyomdan kaynaklı tek problem bebeği besleyen bir damar mı neydi onun takip edilmesi önerildi, detaylıda söylendi. tam hatırlamıyorum ama myom baskı yapıyormuş oraya. Onun dışında ekstra bir şey yok çok şükür. Uzun zamandır ölçülmedi myomum. Bebek büyüdükçe miyomu görmemiz zorlaşır gibi bir şey de söylenmişti. 7,5 cm gibiydi en son ölçümde. Ama dediğim gibi ölçülmedi sonrasında. Ve detaylıda 3 tane myom görüldü malesef.